Škorpije - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Znajte da ćete morati pažljivo da birate svoje reči kada Merkur postane retrogradan u vatrenom Ovnu 1. aprila, Škorpije, jer će u narednim nedeljama biti verovatni nesporazumi i pogrešna tumačenja. Izražavajte se jasno i direktno i izbegavajte impulsivne pretpostavke ili ishitrene zaključke prilikom upoznavanja novih ljudi. Vi ste jedan od znakova koji voli fizički da se izražava, a kada se Venera udruži sa dominantnim Ovnom 4. aprila, lako ćete moći da izrazite sebe i svoju seksualnost smelom autentičnošću. Eksperimentisanje sa igranjem uloga i drugim kreativnim seksi fantazijama sada može biti zaista zabavno. Bićete i više nego spremni da napravite prvi potez kada vaš suvladar, Mars, 30. aprila uđe u znak Ovna, a nalet energije koju tada dobijate učiniće vas spremnima da nemilosrdno sledite želje vašeg srca. Sada ćete moći prevazići skoro svaki izazov koji se nalazi između vas i onoga što želite.

Za parove:

Ovan kojim upravlja Mars dominira mnogim planetarnim položajima ovog meseca, počevši od partnerstva sa Merkurom, dok se okreće retrogradno, 1. aprila. Dok ova, vama poznata, dominantna energija cilja na vašu svakodnevnu rutinu, čak i najmanja stvar koju vaš partner ne radi „ispravno“ (prema vašim standaridma) može da vas izbaci iz takta. Ali, pogodite šta, Škorpije? Prigovaranje neće pomoći. Četvrtog, zahvalna Venera formira zajednicu sa nezavisnim Ovnom, tako da ćete možda poželeti da imate još više vremena za samoću nego inače. Pokušajte da izbegnete korišćenje reči kao što su „dosada “ i „gušiš me“ oko partnera. Samo zato što želi da provodi više vremena sa vama nego vi sa njime ili njom, ne opravdava prozivanje (čak i ako se šalite). Vaš motivišući suvladar Mars takođe se udružuje sa čvrstim Ovnom, počevši od 30. aprila, terajući vas da se borite za svog partnera i vašu vezu bez obzira na sve. Bilo da vas neko proziva na društvenim mrežama ili u lice, podjednako ćete biti žestoki u odbrani sebe i svojih najbližih. Možda imate svojih problema i mana, ali niko osim vas dvoje nema pravo da priča negativno o tome.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Škorpije

Škorpija mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Škorpije

Škorpija mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Škorpije

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Škorpije

Pod kontrolom, dobar eksterijer duboko utiče na škorpije. Strastven, prodoran i odlučan istraživaće sve dok ne dođe do istine. Možda neće puno izražavati I pokazivati emocije, ali budite sigurni da se ispod površine dešavaju...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.