Škorpije - Godišnji Poslovni Horoskop

Image

Tokom 2024. godine, razvoj vaše karijere imaće koristi od kreativne, inspirativne, stabilne i odgovorne vibracije koju dobija od kombinacije Saturna u Ribama. Postoje dve veoma različite strane uspeha u karijeri ove godine, Škorpije, a isplati se znati razliku.

Prvo ćete imati priliku da uspostavite uzbudljive nove odnose sa kolegama, zaposlenima, šefovima, kupcima ili klijentima, koji vam mogu pomoći da obavljate svoj trenutni posao na višem nivou ili dobijete posao koji ste neko vreme želeli ili koji vam bolje odgovara. Zatim, znati kada se treba zabaviti i opustiti i ne biti previše pod stresom zbog posla takođe je važna veština. Težite ravnoteži između ova dva aspekta za krajnje profesionalno zadovoljstvo.

Još jedna lekcija vrednog Saturna koji ove godine putuje u intuitivnim Ribama odnosi se na vaš posao iz snova ili prilike za posao koje se čine previše dobre da bi bile istinite. Ovaj tranzit vam pomaže da razbistrite svoj um kako biste bili prijemčiviji za signale da idete u pravom smeru (ili ne).

Dok Saturn bude retrogradan između kraja juna i sredine novembra, to će biti dragoceno vreme da ozbiljno istražite svoju karijeru. Šta funkcioniše, a šta ne? Obraćanje pažnje na znakove od Univerzuma će vas uputiti ka uspehu koji zaslužujete.

Jupiter, planeta povezana sa srećom i bogatstvom, prvih pet meseci u godini provodi sa guruom novca, Bikom, podsećajući vas da budete strpljivi kada je u pitanju novac. Ovaj dugoročni tranzit savetuje da budete na oprezu, Škorpije, tako da bi verovatno trebalo da zanemarite bilo kakve mogućnosti za brzu zaradu veće količine novca, koje deluju previše dobre da bi bile istinite.

Kao pametnom i snalažljivom detektivu, nije vam potrebno više od nekoliko minuta da biste saznali šta je prava priča, a ko pokušava da vas prevari.

U pravom škorpionskom stilu, imajte ovakve sumnje na umu kada je u pitanju vaš teško zarađeni novac ove godine!

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Vodolija

Image

Vodolija

Image

Ribe

Škorpije

Škorpija godišnji horoskop
Pročitajte i godišnji horoskop za rođene u znaku Škorpije

Škorpija godišnji Ljubavni horoskop
Pročitajte i godišnji Ljubavni horoskop za rođene u znaku Škorpije

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Škorpije

Pod kontrolom, dobar eksterijer duboko utiče na škorpije. Strastven, prodoran i odlučan istraživaće sve dok ne dođe do istine. Možda neće puno izražavati I pokazivati emocije, ali budite sigurni da se ispod površine dešavaju...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.