Device - Godišnji Poslovni Horoskop

Image

Uran voli da uzdrma stvari, ali dok putuje kroz fiksni zemljani znak Bika i vašu kuću ekspanzije ove godine, Device, moraćete da se borite da održite neke od svojih redovnih rutina. Ne volite nepredvidivost, ali vaša karijera i finansije bi se mogle suočiti sa izvesnom dozom neizvesnosti zahvaljujući efektima velikih razmera ovog tranzita tokom 2024. godine.

Dok ste prinuđeni da se odvojite od svog tipičnog načina rada, pokušajte da ostanete otvorenog uma, razmišljate i iskoristite lekcije koje naučite iz ovog tranzita koji pomera granice da izađete iz sopstvene glave i iskoristite neke pogodne trenutke.

Srećom, Saturnov položaj u eteričnim Ribama ove godine takođe vas podstiče da budete pomalo sanjari kada je u pitanju vaš posao, što bi vam trebalo omogućiti da iskoristite neke mogućnosti koje se inače nikada ne biste usudili da istražite. Vaša kreativnost biće na vrhuncu tokom ovog tranzita, tako da ukoliko želite da napredujete ili dobijete novi posao u kreativnoj sferi, ovo je vaša godina.

Partnerstvo sa ljudima koji razmišljaju isto kao i vi i onima koji su naklonjeni vašoj životnoj priči takođe bi bio povoljan potez tokom ovog planetarnog partnerstva. Pronalaženje i iznošenje vaših talenata pred ljudima koji vas razumeju može napraviti dramatičnu razliku u vašoj karijeri u narednim mesecima.

Ukoliko iskoristite srećnu kombinaciju Jupitera i Bika do kraja maja, to vam može zaista doneti više sreće, posebno kada ste otvoreni da saznate više o investicijama i slušate savete drugih. Ovo kosmičko partnerstvo koje širi um podstiče vas da se krećete u novim pravcima, ali nemojte previše žuriti da to učinite.

Kada se pojave velike prilike, porazgovarajte o njima sa nekime kome verujete kako biste bili sigurni da nećete biti prevareni.

Naporno radite za svoj novac, tako da bi gubitak svega bila prava noćna mora.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Device

Devica godišnji horoskop
Pročitajte i godišnji horoskop za rođene u znaku Device

Devica godišnji Ljubavni horoskop
Pročitajte i godišnji Ljubavni horoskop za rođene u znaku Device

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Device

Sa konstantnim obraćanjem pažnje na detalje, devica je znak u zodijaku koji je najviše posvećen služenju. Njihov dubok smisao za humanost čini ih najbrižnijim znakom zodijaka, a metodičan pristup životu obezbeđuje da ništa...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.