Svinja - Mesečni Kineski horoskop

Image

Svinje, ovog meseca, promena energije vam pomaže da zablistate. U četvrtak, 4. aprila, počinje mesec Jang zemljanog Zmaja. Vaša karijera je stabilna, ali vaše radno okruženje će se možda promeniti tokom naredne četiri nedelje. Moguće je da češće radite u kancelariji, te da ćete upoznati nove saradnike. Možda radite sa novim sistemom, i ovde zaista možete zablistati. Dok se drugi bore sa promenama, čini se da vi imate dasku za surfovanje na kojoj možete da zajašete ovaj talas istih.

U ponedeljak, 8. aprila je pomračenje Sunca. Svinje, vi ste često veoma velikodušni, ali ovo je dobro vreme da se usredsredite na to da prvo neke stvari obezbedite sebi. Uverite se da imate dovoljno za sebe, pre nego što počnete da delite poklone, pozajmice ili čak dajete novac u dobrotvorne svrhe. Ovo je posebno tačno ako trenutno imate dug. Otplata duga sada može vas osloboditi u budućnosti.

U utorak 23. aprila je pun Mesec, kada bi se na vašem stolu bi mogla zateći neka važna papirologija. Ovo može biti ugovor vezan za veliku kupovinu ili nešto u vezi sa vašim zaposlenjem. Možda postoje formulari ili aplikacije koje treba popuniti, možda za vaše dete. Sve u svemu, ovo je dobar trenutak da rešite svu papirologiju.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Svinje

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Svinje

Jaka, gruba i vesela svinja je dvanaesti i poslednji znak kineskog zodijaka. Prirodno je diviti se jednostavnoj, iskrenoj i hrabroj svinji. Ljutnja ih neće dugo držati i pokušaće da budu u dobrim odnosima sa svima. Veoma su strpljivi i dobri...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.