Numerološki profil za broj Šest (6)

0

Numerološki profil za broj Šest (6)

Ako je Vaš numerološki broj šest, osećaj odgovornosti verovatno će biti veoma istaknut za Vas. Osobe rođene pod ovim brojem smatraju se najpitomijim od svih brojeva,a životni put im je povezan sa učenjem iz raznih primera. Ovo preuzimanje odgovornosti obično znači da su oosobe rođene pod numerološkim brojem šest uvek tu da pomognu drugima na bilo koji mogući način. U stvari morate da se osećate korisnim da biste istinski bili srećni.

Oni koji su rođeni pod numerološkim brojem šest obično su veoma fleksibilne osobe i mogu da uspostave komunikaciju bez obzira na generacijski jaz. Šestice su idealisti i obično su poznate po tome da im je mudrost, razumevanje i balans kamen temeljac za preuzimanje odgovornosti na najbolji mogući način.

Uobičajena stvar za šesticu je da bude posvećen svom domu i porodici. To je obično prioritet za ove osobe uz zalaganje za zajednicu. Ključni kvaliteti i reči kojima se odlikuju su odgovornost, zaštita, negovanje, zajednica, balans, simpatija i porodica.

Preuzimanje odgovornosti, ponekad i više nego što je potrebno, takođe može biti zajednička osobina za osobe rođene pod numerološkim brojem šest. S vremena na vreme ovo može veoma da Vas iscrpi i iscedi. Ostale stvari na kojima bi osobe rođene pod brojem šest mogle da rade su njihova sklonost ka preuveličavanju i njihova preterana pravičnost. Ponašanje kao što je uplitanje ili ometanje (naročito u porodičnim stvarima) će Vas verovatno dovesti do problema.

Životna preokupacija za osobe rođene pod numerološkim brojem šest je da prihvati mogućnost za preuzimanje odgovornosti u ravnoteži i da pruži savet, uslugu ili podršku onima oko sebe i u većoj zajednici. Osećanje nezadovoljstva gotovo sigurno će se pojaviti kao uzrok potcenjivanja samog sebe. S obzirom da postoje tendencije da se veze razvijaju inicijativom šestice, ukoliko se ne obrati pažnja na gore navedeno može doći do usamljenosti i izolacije.

Za neke pripadnike ovog broja može biti izazov da preuzmu odgovornost za sve sto ih okružuje na “zdrav” način.. Pažljivo planiranje i obzirnost prema sebi i drugima mogu ublažiti osećaj krivice i zatrpanosti krivicom. Suvišna samokritičnost može biti problem ukoliko želite da završite nešto kako valja. Dobra stvar je što preuzimate odgovornost samo za one stvari za koje ste sigurni da možete da završite.