Tigar - Mesečni Kineski horoskop

Image

Tigorvi, ovog meseca ostvarujete dobre konekcije. U četvrtak, 4. aprila, počinje mesec Jang zemljanog Zmaja. Tokom naredne četiri nedelje, vaše samopouzdanje će biti na zavidnom nivou i ljudi će reagovati na vaš osmeh. Ovo može dovesti do toga da privučete mnogo pozitivne pažnje. Mogli biste upoznati novog prijatelja sa kojim osećate bliskost, kao da ste u krvnom srodstvu. Takođe biste mogli da transformišete neko prijateljstvo u ljubavnu vezu, dok se bolje upoznajete.

U ponedeljak, 8. aprila je pomračenje Sunca. Tigrovi, u ovom trenutku možda ćete upoznati nekoga ko deluje veoma snažno. Ova osoba bi vas mogla veoma privlačiti, bez obzira da li ste slobodni ili ne. Ovo bi moglo da se deluje kao karmička veza, a možda ćete se osećati i polaskano i pomalo zarobljeno ovim osećanjima. U ovom trenutku, oko vas je prenaglašena ljubavna energija.

U utorak, 23. aprila je pun Mesec, kada ćete možda biti spremni da počistite svoju kancelariju, ne da biste napustili svoj posao, već da biste pojednostavili svoj rad tako da stvari možete brže i efikasnije da obavite. Možete pokušati da ispraznite svoje prijemno sanduče ili odrediti prioritet svojih zadataka, te videti šta možete da eliminišete sa svoje dnevne liste obaveza.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Tigrovi

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Tigrovi

Energičan i uzbudljiv tigar je treći znak kineskog zodijaka. Komplikovani tigrovi će Vas pustiti da pogađate. Živahni su, ljubazni, velikodušni i zabavni. Takođe mogu da budu samovoljni, nezavisni, impulsivni, sujetni i ponekad...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.