Rakovi - Mesečni Horoskop

Image

April je veoma značajan mesec za vas, Rakovi. Merkur se okreće retrogradno u Ovnu i vašoj desetoj kući karijere 1. aprila, ohrabrujući vas da odvojite vreme za svoje ciljeve. Zapamtite da vam pauze i trenuci odmora zapravo pomažu u hvatanju zamaha! Privlačićete pažnju važnih i uticajnih osoba kada Venera uđe u znak Ovna, 4. aprila. Tada možete stvoriti veliki uticaj tako što ćete pokazati svoje talente.

Pomračenje Ovna 8. aprila donosi važne promene u vašem osećaju lične moći. Možda se oslobađate strahova i sumnji u sebe koje vas blokiraju da ostvarite svoj pun potencijal. Ovo predstavlja novi početak, koji vas inspiriše da preduzmete akciju i krenete novim, produktivnijim putem. Oslobodite se ograničavajuće energije da biste pronašli svoju sreću!

Sunce ulazi u prizemljenog Bika devetnaestog, naglašavajući vašu jedanaestu kuću nada i težnji za budućnost. Izgradnja zajednice i pomaganje drugima podići će vaš duh. Sada ćete osećati potrebu da provodite vreme sa drugima. Fokus će biti na užitku i igri tokom punog Meseca u Škorpiji 23. aprila, osvetljavajući vašu petu kuću kreativnosti. Osećati se dobro je prečica do radosti i zadovoljstva!

Merkur završava svoj retrogradni ciklus dvadeset i petog, a vi ćete tada biti spremni da zgrabite moć na poslovnom planu. Vaša stručnost sada će biti istaknuta. Kada Venera uđe u Bika 29. aprila, osećaćete se više povezano sa drugima i biti spremni da udružite snage sa ljudima koji dele vašu inovativnu viziju za napredak.

Mars ulazi u vatrenog Ovna tridesetog i aktivira vaš čitav set veština. Ljudi počinju da primećuju vaš trud i sledi vam priznanje. Srećno ovog meseca, Rakovi!

Povoljni dani:

5, 13, 23

Dani izazova:

2, 22, 30

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Rakovi

Rak mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Raka

Rak mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Raka

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Raka

Duboko intuitivan i sentimentalan, rak može biti jedan od najizazovnijih znakova zodijaka za upoznavanje. Emocije raka su izuzetno jake, a kada je reč o porodici i kući ništa im nije važnije. Saosećajan i empatičan, rak je veoma...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.