Konj - Mesečni Kineski horoskop

Image

Pacovi, ovog meseca rizici vam donose nagrade. U četvrtak, 4. aprila, počinje mesec Jang zemljanog Zmaja. Tokom naredne četiri nedelje, imaćete više sreće kada su u pitanju preuzimanje proračunatih rizika, kreativnost i praćenje svog srca. Možda biste želeli da se fokusirate na samoizražavanje i to kako možete biti verni svojoj ličnoj misiji. Kreirajte jasne želje i planove onoga što želite da postignete. Ovog meseca možete biti vrlo inspirisani.

U ponedeljak 8. aprila je pomračenje Sunca, kada bi moglo doći do velikih promena u vašim odnosima. Ovo može uključivati prijateljstvo, ali je verovatnije da se radi o vašoj ljubavnoj vezi. Nešto isplivava na površinu i o tome treba razgovarati. Ako ste slobodni, ova energija bi vam mogla doneti romantičnog partnera.

U utorak, 23. aprila je pun Mesec, kada ćete možda imati izraženu intuiciju o investicijama ili možda dobiti neke vrlo dobre informacije iz pouzdanog izvora. Ovo je dobar trenutak da sagledate šta radite sa svojom dugoročnom štednjom i koliko je ona raznovrsna. Ukoliko razmišljate o ulaganju u nekretnine, možda biste želeli da udružite resurse sa članom porodice ili prijateljem.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Konji

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Konja

Popularan i veoma aktivan Konj je sedmi znak Kineskog zodijaka. Ovi prirodnjaci su nezavisne i vesele osobe koje iskreno uživaju u drugim ljudima. Mogu biti prilično svojeglavi, a kada su ljuti mogu doneti brzoplete odluke bez puno razmišljanja....

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.