Vodolije - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Pripazite da ne budete prevareni na internetu od strane nekoga ko se lažno predstavlja i nemojte bilo kome davati svoje lične podatke, nakon što se Merkur okrene retrogradno u impulsivnom Ovnu i vašoj zoni komunikacije, 1. aprila. Možda ćete biti uzbuđeni i željni da uskočite u nove avanture sa nekim, Vodolije, ali ukoliko ne budete obraćali pažnju na crvene zastavice, one se kasnije mogu vratiti da vas progone. Neki neverovatno jedinstveni ljudi će se boriti za vašu pažnju kada Venera četvrtog pređe u smelog Ovna, tako da odmah možete zaroniti u neočekivane susrete! Najsrećniji ste kada prihvatate jedinstvene ličnosti i pristupe ljubavi i odnosima generalno. Konvencionalne stvari vas uopšte ne privlače. Iznenadni naleti inspiracije pogađaju vas kada ih najmanje očekujete, tokom sekstila Marsa i Urana 19. aprila, tako da ćete bzo morati da smislite način da usmerite svoju energiju u produktivne romantične poduhvate. Vama slični humanitarci poput Riba ili drugih Vodolija sada bi bili idelan izbor za vas.

Za parove:

Još jedan retrogradni ciklus Merkura počinje 1. aprila, dajući vam vremena da razmislite o nedavnim razgovorima koje ste vodili sa partnerom. Da li bi neki od nesporazuma mogli biti vaša krivica? Da li ste pokušali da pokrenete teme za koje znate da su bolne, samo da biste izvukli reakciju od partnera? Ovo je idealno vreme da ponovo procenite svoj stil komunikacije i primenite potrebne promene. Četvrtog, Venera se udružuje sa vatrenim Ovnom, tako da verovatno nećete imati oko mnogo čega da se žalite u vezi sa svojim seksualnim životom. Ako ništa drugo, možda biste voleli da vaše intimne sesije traju malo duže, ali ne možete se žaliti na njihov eksplozivni intenzitet! Sekstil Marsa i vašeg buntovnog vođe Urana dešava se 19. aprila, izazivajući vas da rizikujete. Međutim, ako prvo delujete, a pitanja postavljate tek kasnije, to može imati različite rezultate. S jedne strane, dobro je iskoristiti pravovremene prilike koje bi mogle pomoći vama, vašem partneru i vezi na neki način. Međutim, ako stvari ne uspeju, trebaće vam mnogo vremena da se vratite tamo odakle ste počeli. Samo vi znate da li su ovi rizici vredni mogućih benefita, Vodolije.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Vodolije

Vodolija mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Vodolije

Vodolija mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Vodolije

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Vodolije

Vodolije se predstavljaju na dva načina: s jedne strane kao stidljivi i mirni, a sa druge strane mogu biti ekscentrični i energični. I u jednom i u drugom slučaju su duboki mislioci koji vole da pomažu drugim ljudima. Visoko intelektualan,...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.