Blizanci - Godišnji Ljubavni Horoskop

Image

Zaljubljeni parovi

Blizanci, vaša radoznalost i nemirnost vam donose lošu reputaciju kada je u pitanju vernost, ali istina je da definitivno možete biti monogamni, dokle god su stvari uzbudljive.

Sa Saturnom koji je ove godine stigao do vaše kuće ambicija, vaša karijera definitivno će vam biti glavni prioritet. Međutim, s obzirom da vaši snovi i aspiracije postaju vrući, ovo daje vašem partneru priliku da istupi i pokaže svoju podršku na način na koji to do sada nije radio, što je ohrabrujuće i iskreno, seksi.

U stvari, imaćete mnogo čemu da naučite jedno drugo u 2024. godini, što će vam pomoći da rastete i razvijate se zajedno, kao par.

Putanja vrelog Marsa je glavna komponenta vašeg seksualnog života, a jedan od moćnijih položaja ove spaljene planete ove godine je kada bude provodila vreme u vrednom Jarcu i vašoj intenzivnoj osmoj kući, od početka januara do sredine februara.

Nikada u životu niste bili toliko fokusirani na ispravljanje stvari u spavaćoj sobi kao sada, a vaš patner će biti neverovatno zahvalan na vašem trudu (ako znate na šta mislimo)! Čak i ako već imate neverovatnu fizičku hemiju, strastvene avanture u spavaćoj sobi se ne dešavaju baš uvek u istom obimu, kada ste zajedno duže vreme.

Međutim, uz vašu dodatnu pažnju na detalje i izdržljivost tokom ovog ambicioznog tranzita, vatrometa će biti na pretek! A, ako naučite i neke nove trikove, držite ih u rotaciji tokom cele godine.

Kraj godine takođe može biti električan, sa Venerom koja se kreće kroz znak Jarca i vaše transformaciono osmo polje u decembru, što vam daje priliku da završite 2024. godinu osećajući se izuzetno intimno kao par.

Ne uzimajte ništa zdravo za gotovo u ovom periodu kada je vaš odnos u pitanju. Duboko izlečenje se može desiti pre nego što počne 2025. godina, ako se oboje posvetite tome da to i ostvarite.

U potrazi za ljubavi

Vaš život biće užurban ove godine, Blizanci, ali ima li još vremena za ljubav? Definitivno! Iako vas je Saturn zaokupio poslom i drugim obavezama, njegovu energiju možete iskoristiti i za upoznavanje novih ljudi kroz posao ili dok se bavite drugim svakodnevnim obavezama.

Bez obzira da li vaši onlajn sastanci uključuju zaposlene iz drugih kancelarija koje biste možda želeli bolje da upoznate, na vašoj onlajn obuci za posao ima i drugih zgodnih samaca koji vam privlače pažnju ili možda obavljate poslove kod komšije i upoznete slatkog stranca, uvek možete pronaći trenutak da pomešate posao sa zadovoljstvom.

Početkom godine, Venera je pod uticajem buntovne, eksperimentalne Vodolije, tako da ćete tada uživati u svom samačkom životu. Nije da sažaljevate svoje prijatelje koji su u srećnim vezama, ali jednostavno ne možete sebe u tome da zamislite, barem ne trenutno.

Dakle, između sredine februara i sredine marta, tražićete prilike da proširite svoj um i romantična iskustva bez emocionalnog vezivanja. Drugi vazdušni znaci, posebno inteligentne Vodolije koje vole debate, odlično će vam odgovarati u ovom periodu.

Mlad Mesec u elegantnoj Vagi početkom oktobra donosi potragu za lepotom u vaš ljubavni život, a ako je površno želeti nekoga ko je prelep, sasvim ste u redu sa time.

U suštini, sada ćete biti u potrazi za Instagram modelom koji je mahom lep spolja, a ako je ujedno i fina osoba, onda je to samo bonus.

Postoje dublje konekcije koje biste mogli pronaći, ali površni odnos sa nekime sa kime se barem možete pojaviti na prazničnim zabavama za sada će vam biti sasvim dovoljan.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Blizanci

Blizanci godišnji horoskop
Pročitajte i godišnji horoskop za rođene u znaku Blizanaca

Blizanci godišnji Poslovni horoskop
Pročitajte i godišnji Poslovni horoskop za rođene u znaku Blizanaca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Blizanaca

Promenljivost je prava reč za ovaj dvostruki znak. Izražajan i oštrouman , blizanac predstavlja dve različite strane ličnosti i nikada nećete biti sigurni sa kojom ćete se suočiti. Sa jedne strane blizanac može biti društven,...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.