Strelci - Mesečni Horoskop

Image

April je za vas strastven mesec, Strelčevi. Retrogradni ciklus Merkura u Ovnu se odvija u vašoj petoj kući zadovoljstva 1. aprila i traži od vas da razjasnite šta vas zaista čini srećnima. Venera takođe ulazi u Ovna četvrtog i donosi radost. Kada se fokusirate na zahvalnost na svemu onome što je dobro u vašem životu, lakše ćete ispoljiti i više dobrih osećanja!

Transformativno pomračenje Sunca u vatrenom znaku Ovna 8. aprila podstiče vas da započnete kreativni projekat. Inspiracija dolazi kada preduzmete akciju da negujete više obilja. Vaš romantični život takođe doživljava preporod, dok istražujete odnose i povezujete se na dubljim nivoima kroz duh ljubavi.

U vama će se javiti i želja da radite na zdravoj praksi brige o sebi, kada Sunce uđe u prizemljenog Bika devetnaestog, dajući energiju vašoj šestoj kući zdravlja. Negovanje sebe je nagrađujuće, ekspanzivno i čini vas utemeljenijima. Zapamtite da ništa ne mora biti savršeno. Budite nežni prema sebi u ovom procesu!

Pun Mesec u znaku Škorpije krasiće vašu dvanaestu kuću završetaka 23. aprila i podstaći vas da odustanete od nečega u šta ste nekada uložili mnogo truda, a što je sada prošlo svojim prirodnim tokom. Ne brinite - ovo će vas osloboditi za nešto mnogo bolje! Merkurove stanice ponovo se usmeravaju direktno dvadeset i petog, a energija se obnavlja, tako da možete da krenete napred.

Venera ulazi u znak Bika 29. aprila, a vi još dublje zaljubljujete u sebe. Mogli biste započeti ili dodatno nadograditi osnažujuće zdrave prakse ili početi da implementirate važne rutine u svoj svakodnevni život. Mars ulazi u Ovna tridesetog i čini da vaše unutrašnje svetlo ponovo zasija. Srećno ovog meseca, Strelčevi!

Povoljni dani:

4, 17, 25

Dani izazova:

12, 19, 27

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Strelci

Strelac mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Strelca

Strelac mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Strelca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Strelca

Radoznao i energičan, Strelac je najveći putnik među znakovima zodijaka. Njihov filozofski pogled otvorenog uma motiviše ih da lutaju daleko i široko u potrazi za smislom života. Kao neko ko je ekstrovertan, optimista i entuzijasta teško...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.