Lavovi - Mesečni Horoskop

Image

April je mesec ekspanzije, Lavovi. Retrogradni Merkur u Ovnu prolazi kroz vašu devetu kuću učenja, 1. aprila. Kroz istraživanje i pronicljive razgovore, možete steći mudrost putem sveta oko sebe. Znanje je moć! Venera takođe ulazi u smelog Ovna četvrtog i aktivira vašu želju da se povežete sa ljudima iz različitih životnih sfera, kako biste mogli da steknete nove perspektive.

Pomračenje Sunca, takođe u Ovnu, stiže 8. aprila i podstiče vas da pronađete svoju slobodoumnu energiju. To je vreme snažnog i značajnog rasta tokom kojeg lako prepoznajete mogućnosti. Rastanak sa starim uverenjima koja više ne služe vašem višem “ja” biće katalizator vaše najveće transformacije. Vaš fokus sada će biti usmeren na avanturu!

Sunce ulazi u znak Bika devetnaestog i daje energiju vašoj desetoj kući karijere. Sada gradite osnovu, temelj na kojem možete predstaviti svoje najbolje sposobnosti. Usmeravanjem svojih veština, vaš profesionalni život može eksponencijalno da raste. Drugi sada obraćaju pažnju na vas, a vi stupate u ulogu uticajne osobe, na uticajan način. Intuitivni pun Mesec u Škorpiji i vašoj četvrtoj kući emocija 23. aprila podstaćiće vas da slušate svoje srce i pronađete mir.

Kada se Merkur ponovo usmeri direktno dvadeset i petog, bićete spremni da krenete u avanturu i koračate novim putem. Venera ulazi u znak Bika 29. aprila i donosi svoje moći izobilja u vašu karijeru. Manifestujete uzbudljive prilike za sebe i one konnačno stižu na javi!

Mars ulazi u Ovna tridesetog i poziva vas da prigrlite svoj prelepi um. Duhovne prakse će vam sada biti zabavne, a ujedno i unapređivati vašu višu svest. Srećno ovog meseca, Lavovi!

Povoljni dani:

8, 15, 17

Dani izazova:

4, 21, 30

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Lavovi

Lav mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Lava

Lav mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Lava

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Lava

Svi su obavešteni kada moćni lav ulazi u centar pažnje. Dobar razlog za privlačnost je ključna reč za dramatičnog, kreativnog i društvenog lava. Vatrenom i samouverenom, lavu je izuzetno teško odoleti. Lav će doneti puno...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.