Bikovi - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Vreme postaje sve toplije, a trigon Venere i Saturna 2. jula pomaže da se i vaš ljubavni život zagreje. Sada se vrti mnogo emocija u vama, te postajete nestrpljivi. Iščekivanje je uzbudljivo, ali predugo čekati na nešto što želite može biti iritantno. Preuzmite inicijativu, Bikovi. Jedanaestog, vaša vladarka Venera, ljubiteljka lepote, udružuje se sa Lavom vrele krvi i željnim pažnje, stoga će fizički izgled sada biti glavni faktor kada tražite nekoga s kim ćete provesti vreme. Da, ovo može delovati površno, ali u čemu je problem? Ako jednostavno trenutno samo želite da imate atraktivnu osobu pored sebe sa kojom ćete se zabaviti, nema ničeg lošeg u tome! Dvadeset i drugog jula, Sunce se pridružuje Veneri u Lavu, dajući vam dodatni podsticaj samopouzdanja i harizme. Ponekad možete delovati egocentrično i samoživo, ali to je samo mali deo vaše ličnosti. Kada vas neko bolje upozna, videće vaše pravo lice i zavoleti vas baš zbog toga što jeste.

Za parove:

Ovaj mesec će biti vreo i usijan na više načina, ali prvo nam dolazi miran, harmoničan trigon Venere i Saturna u toplim vodenim znacima 2. jula, da vam pomogne da polako zaronite u emocionalne vode. Stabilnost i posvećenost sada će biti u fokusu, stoga postoji mnogo načina da ojačate svoju vezu i stvorite sigurne temelje za budućnost. Međutim, 11. jula intenzitet raste kada Venera, vaša vladarka ljubavi, prelazi u znak vatrenog Lava i donosi dramu. Zaista želite da se povežete sa partnerom na strastveniji način nego što ste to činili u poslednje vreme, ali da li ste spremni na rizično ponašanje samo radi zabave? Dobitak je ili vredan toga ili nije, Bikovi. Razmislite dobro. Sunce takođe ulazi u Lava počevši od 22. jula, donoseći vam dozu samopouzdanja i hrabrosti potrebnu da iznesete hrabre izjave na sto. Kako sada zračite aurom harizme i magnetizma, svog partnera ćete privlačiti još više nego obično. Sada nećete morati mnogo da se trudite da biste ponovo zapalili tu iskru!

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Bikovi

Bik mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Bika

Bik mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Bika

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Bika

Snažan i pouzdan, bik je prvi kada dođe do ubiranja plodova vrednog rada. Ljubitelji su svega što je dobro i lepo i veoma često će biti okruženi materijalnim zadovoljstvima. Osobe rođene u znaku bika su veoma senzualne i taktilne....

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.