Bikovi - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Vaša podsvest biće izuzetno aktivna kada se Merkur okrene retrogradno u vašoj sanjivoj dvanaestoj kući 1. aprila, tako da nemojte ignorisati te male slutnje i nagoveštaje. Dok su drugi ljudi zavedeni određenim zabludama i konfuzijama, vi iskoristite svoju intuiciju da biste dobili odgovore koji su vam potrebni. Četvrtog, vaša vladarka Venera željna zadovoljstva takođe će biti partner sa vatrenim Ovnom, šaljući vas u potragu za ljudima i iskustvima koji čine da se osećate dobro. Ovo je vreme da odustanete od svog konvencionalnog, tradicionalnog pristupa seksu i jednostavno samo krenete u akciju, Bikovi. Ostavite krivicu iza sebe i dopustite svojim impulsima da vas vode. 19. aprila vaša logična strana pokušava ponovo da prevlada dok Sunce napušta Ovna za vaš znak koji traži sigurnost, tako da ćete tražiti potencijalne partnere koji imaju iste snove za budućnost kao i vi. Šta vam je najvažnije? Finansijska stabilnost? Lojalnost? Zajednički interesi? Sve navedeno? Ne pristajte na manje od onoga što želite.

Za parove:

Bikovi, vaša intuicija biće veoma izražena kada se Merkur 1. aprila okrene retrogradno u vašoj kući podsvesti. Veći deo meseca moraćete da posvetite mnogo pažnje svojim predosećanjima, jer bi vas uobičajene, proverene metode komunikacije mogle zbuniti i navesti na pogrešan put. Ako vaš partner kaže da je sve u redu, a vaše šesto čulo vam govori drugačije, sledite taj instinkt. Vaša ljupka planetarna vladarka Venera napušta romantične vode Riba 4. aprila i ulazi u vatrenu, borbenu zonu Ovna, stavljajući vas u defanzivu i uzrokujući da vam se strpljenje istanji. Stvari se sada osvijaju brzo i mogu isto tako brzo da krenu u pogrešnom smeru kada morate brzo da reagujete, umesto da imate vremena da promislite i postupite onako kako biste inače. Srećom, vaš stabilan znak počinje da ugošćuje toplo Sunce od 19. aprila, vraćajući vam kontrolu nad sopstvenim emocijama i dajući vam stabilan pogled na blisku budućnost. Čak i ako je vaša veza u poslednje vreme bila pomalo turbulentna, Bikovi, vi ste spremni, voljni i sposobni da je vratite na čvrsto tlo.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Bikovi

Bik mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Bika

Bik mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Bika

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Bika

Snažan i pouzdan, bik je prvi kada dođe do ubiranja plodova vrednog rada. Ljubitelji su svega što je dobro i lepo i veoma često će biti okruženi materijalnim zadovoljstvima. Osobe rođene u znaku bika su veoma senzualne i taktilne....

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.