Vage - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Vage, ovog meseca, klatno se ljulja u drugom pravcu. Merkur u Ovnu se okreće retrogradno 1. aprila, a pomračenje Sunca u istom znaku čeka nas 8. aprila. Mogli biste da se upoznate sa novim poslovnim partnerom koji ima fenomenalan talenat i sjajne uvide. S druge strane, ako ste u krhkom poslovnom partnerstvu, ova energija bi ga mogla razbiti na komade i omogućiti vam da se oslobodite nečega što je svakako bilo zahtevno i naporno.

Dvadesetog, Jupiter se udružuje sa Uranom u Biku. Vage, budite oprezni sa spekulacijama ovog datuma. Nešto bi moglo porasti veoma visoko ili pasti veoma nisko. Bilo bi mudro da imate uspostavljene limite ili budete spremni da obustavite stvari, ako vršite bilo kakva ulaganja ili se bavite berzom.

U Škorpiji je pun Mesec 23. aprila, a Merkur se ponovo okreće direktno dva dana kasnije. Ako ste zanemarili svoje finansije, bilo bi veoma korisno da tada prođete kroz svoj budžet. Dok obraćate pažnju na novac koji vam pristiže, možete ga umnožiti.

Tridesetog, Mars ulazi u znak Ovna, gde će ostati sve do 8. juna. Vage, za vas ovo znači da ćete imati dosta pozitivne energiju kada su u pitanju saradnje. Obratite se ljudima sa kojima želite da radite. Pošaljite e-mail ili poruku na društvenim mrežama ljudima kojima se divite.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Vage

Vaga mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Vage

Vaga mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Vage

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Vage

"Ja balansiram" je ključna rečenica za ovaj znak, kad dođe do toga da sve treba držati pod kontrolom, vaga preuzima glavnu ulogu.. Miroljubiv i pravičan, ovaj znak mrzi da bude sam. Partnerstvo je veoma važno za vagu, posebno ono...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.