Ovnovi - Godišnji Poslovni Horoskop

Ovan

2021

Suočavate se sa periodom primene samokontrole, kroz veći deo ovogodišnje nesporno pronicljive energije. Finansijski, možete očekivati neke korisne saradnje, koje zaista imaju na umu vaš najbolji interes. Jupiterovo prisustvo u Vodoliji dodaje osećaj usklađenosti sa vašim najkorisnijim vrlinama.

Osećate se veselije i sposobni ste da delite svoj posao sa pravim konekcijama. Mnogo je onih koji se takođe poklapaju sa vašim ciljem, jer tranzit Saturna u Vodoliji nastavlja da podstiče i raspiruje vatru u vama, što na kraju dovodi do dubokog nivoa dostignuća. Retrogradni Pluton, koji će se krajem juna naći u Jarcu, može vas vratiti na neku prošlu odluku, tokom većeg dela oktobra.

Možda ćete morati na neki način da doradite nešto ili zauzmete drugačiji pristup prema svojim dugoročnim planovima štednje. Na neki način, dolazi do evolucije i tranzicije kroz zonu vaše desete kuće. Još uvek postoji nešto što treba da shvatite u vezi sa vašom ličnom moći.

Možda vam neće biti prijatno da preuzmete ulogu višeg nivoa ili da se istaknete na poslu. Može vam se činiti da niste voljni da vodite ili da biste mogli da odate svoju moć, ako niste pažljivi. Biti iskren po pitanju svojihdostignuća nikada nije loše, ukoliko potiče iz dobre namere.

Samo zapamtite da, čak i ako se u početku osećate malo nelagodno, preuzimanje inicijative je ono zbog čega je vaš znak ovde.

S obzirom da maj, jun, novembar i decembar imaju uticaje pomračenja koji vas povezuju sa vašom višom svrhom, zamolite sebe da budete hrabriji nego ikad. Ove godine postoji snažan osećaj pronalaženja vašeg glasa, koji već dugo nije izazivan ovako brzim intenzitetom. Budite otvoreni i spremni za govor!