Ovnovi - Godišnji Poslovni Horoskop

Ovan

2019

Oslonite se na svoju ambicioznost i agresivnost da bi ste bili iznad konkurencije u 2019. godini.

Venera će motriti na vašu novčanu situaciju, a kada se bude našla u znaku konzervativnog Bika sredinom maja, vaš glavni fokus biće na kvalitetu i sigurnosti vaših finansija. Po prirodi ste impulsivni kupac, ali sada ćete biti u potrazi za kvalitetnim stvarima koje će dugo trajati.

Saturn će tokom čitave godine biti u znaku Jarca, a njegov retrogradni period od kraja aprila do sredine septembra podstaćiće vas da budete strpljiviji kada je vaša karijera u pitanju. Još uvek ćete biti takmičarski nastrojeni, ali ovaj aspekt će vas naterati da prvo sebi jasno postavite ciljeve pre nego što preduzmete bilo koju radnju.

Iako Mesec vlada vašim osećanjima, vi kao pravi vatreni znak niste uvek u skladnom odnosu sa lunarnim ciklusom i poukama koje pokušava da vam prenese. Međutim, Novi Mesec u znaku Blizanaca početkom juna doneće vam toliko interesantnih ideja da nećete moći da ih ignorišete! Možete ostvariti veliki napredak u svojoj karijeri ukoliko je za nju vezana komunikacija bilo kakve vrste. Dostavite svoje ideje pravoj osobi kako bi one bile odobrene. Možda na umu imate započinjanje bloga posvećenom svim vašim avanturama? Sticanje novca pomoću vaših ideja biće lako pod ovim inteligentnim i svestranim Novim Mesecom!