Horoskop za 2018-u godinu

2018: Godina jakih ličnosti!

Godina koja nam predstoji biće prepuna pozitivne energije. Takođe, moguća je i pojava anksioznosti s vremena na vreme, ali to je uobičajeno kada je sve oko vas naelektrisano. Sve što vam je potrebno da bi ste svu ovu energiju iskoristili na pravi način jeste da se dobro fokusirate i odlučite šta je ono što želite da promenite.

Godina će započeti sa preklapanjem Marsa i Jupitera u znaku Škorpije. Ovo će vam pomoći da shvatite šta je ono što želite da postignete u životu. Takođe, osetićete nalet entuzijazma koji će vam dati svu snagu koja vam je potrebna da napravite dugoročne karijerne i poslovne planove. Sunce, Venera i Pluton će se naći u znaku Jarca, što će vam pomoći da ostanete sa nogama na zemlji i sa realnim pogledom na svet. Veći šarm i prijatne društvene interakcije su moćni dodaci vašem svakodnevnom životu.

Vaša odgovornost će koristiti svima u vašem okruženju. Sve što budete uradili za druge će vam se vratiti u drugom, možda boljem obliku. Međutim, vaša dobra volja i želja da pomognete drugima je jedino što vas pokreće, a sve ostalo su samo dodaci.

Naredna godina je stvorena za zabavu i napredak. Nemojte sumnjati u sebe. Samo napred!

Vatreni znakovi ( Ovan, Lav i Strelac) će biti dovitljivi tokom čitave godine. Godina će početi sa Uranom u znaku Ovna i Merkurom u znaku Strelca. Sva tri Merkurova retrogradna kretanja će započeti u vatrenim znacima (U znaku Ovna u martu, Lava u julu i avgustu i Strelca i Škorpije u Novebru i Decembru), pa nećete morati da strepite od ljubavnih nesuglasica. U novembru, Jupiter će ući u znak Strelca, što će doneti sreću svima, a naročito vatrenim znacima.

Zemljani znakovi (Bik, Vaga i Jarac) će biti naročito savesni i odgovorni dok se Pluton bude nalazio u njihovim znacima. Sunce i Venera u znaku Jarca biće od velike koristi kada su u pitanju karijera i javni život. Mars će se kretati retrogradno od marta do jula, započinjući svoje kretanje u znaku Vodolije i završavajući ga u znaku Jarca. Možda ćete početi da razmišljate o stvarima koje ste želeli drugačije da uradite, ali ćete uspeti da se organizujete i nastavite napred. Saturn će se nalaziti u znaku Jarca tokom čitave godine. Brzoplete odluke i društveni problemi će biti na minimumu. Iskoristite svaki dan do maksimuma!

Vazdušni znakovi (Blizanci, Vaga i Vodolija) će imati odlične odnose sa drugima na početku godine, kada Mesec bude bio u znaku Blizanaca. Pomračenje Sunca u znaku Vodolije u februaru uticaće na vaše društveno angažovanje. Pomračenje Meseca u julu (sa punim Mesecom u znaku Vodolije) imaće pozitivan efekat na vašu ljubavnu vezu. U ovom periodu imaćete mogućnost da iza sebe ostavite sve negativne navike koje ste imali u prošlosti. U novembru, Venera će okončati svoje retrogradno kretanje, pa ćete možda zapaziti pomak u odnosu sa svojom simpatijom.

Vodeni znakovi (Rak, Škorpija i Ribe) održaće svoje ideale sa Neptunom u znaku Ribe. Preklapanje Marsa i Jupitera u znaku Škorpije uvešće vas u 2018. godinu i osigurati vas da su svi vaši ideali dostižni i vredni borbe. U oktobru, Venera će započeti svoje retrogradno kretanje u znaku Škorpije i stišati sve prejake emocije. Vaš osećajan pogled na svet će biti vaša vodilja tokom naredne godine.

U numerologiji, 2018. godina je važna godina, ispunjena izazovima, ali i mogućnostima za velike uspehe. Imaćete priliku da materijalizujete sve svoje želje i ambicije ukoliko budete spremni da hrabro i nepokolebljivo donosite odluke i idete napred. Uz pomoć energije koju će vam ova godina pružiti, uspećete da pokažete sve svoje kvalitete i odlučno posegnete ka uspehu.

Za detaljnja objašnjenja, pročitajte vaš lični horoskop za 2018. godinu.