Horoskop za 2015-u godinu

Godina pred nama je puna vatre i strasti, a na nama je kako ćemo to prezentovati i iskoristiti. Ukoliko ne učestvujemo i ne potrudimo se, svet nas neće čekati. Ove godine krećemo od nule, kada je naša lična strast u pitanju i dovodimo je do vrhunca.

Iako će biti pomalo stresna i preopterećena, ipak ova godina donosi daleko opušteniji stav nego prethodna. Raditi na mirnom i tihom mestu, biće želja mnogih horoskopskih znakova. Nestaće sva čežnja za bukom i hiperaktivnošću.

Fokusirajte se na par stvari koje su vam najdragocenije, najtananije i najosećajnije, smirite sebe i svakodnevno ponavljajte ta osećanja. Tako strast, ustvari, živi.

Bilo da je u pitanju zdravlje, bolji odnosi u vezama, ambicija na poslu ili neke humane ili javne usluge, ove godine sve je moguće. Numerološki, 2015-ta je 8-godina, sa 8-om kao magičnim brojem. Dakle, možete ostvariti sve što želite u narednoj 2015-toj.

Vatreni znaci (ovan, lav i strelac) ove godine osećaće se poprilično prirodno i neusiljeno ali ne baš komforno. Za vas će izazov biti da ne budete rasejani i tako propustite da ostvarite svoje primarne ciljeve. Fokusirajte se i naporno radite, kako ne bi sva vaša snažna energija isparila.

Za zemljane znakove (bik, devica, jarac) biće ovo dosta grozničava godina. Sa Plutonom u jarcu biće dosta teških, nekomfornih i neprijatnih dana. Međutim, vi se odlično snalazite i umete da se nosite sa takvim danima držeći se postrani i čekajući da prođu. Postoji mogućnost nekih prepreka kako biste dobili ono što želite ili zadržali postojeće, ali i dalje možete sve to ostvariti ukoliko nastavite da tražite i želite.

Ukoliko je situacija previše uzburkana za vaš ukus, onda strpljivo sačekajte pravi momenat za reagovanje.Ove godine zvezde će biti sa Mesecom u zemljanim znakovima, što je poseban dar za vas. Bićete u stanju daleko lakše da „pročitate“ neke ljude.

Za vazdušne znakove (blizanci, vaga, vodolija) ovo je savršena godina da dobro razmisle o svemu, povežu se sa ljudima, organizuju i motivišu druge. Sva tri retrogradna kretanja Merkura odigraće se u vazdušnim znakovima, što će vam omogućiti da dobro usmerite svoju strast i daleko preciznije reagujete. U ovoj užurbanoj i vatrenoj godini, dajte sve od sebe da malo usporite i pametnije iskoristite svoje vreme.

Moguće je da ćete ove godine biti zaposleniji i više angažovani na nekim projektima, kao i da ćete imati daleko više odgovornosti. Ova godina započinje sa Marsom u vazdušnom znaku a vi ćete imati energije za čitavu 2015.

Vodeni znaci (rak, škorpija, ribe) ove godine moćiće situaciju dovesti do vrhunca i pretvoriti intenzivnost u neupadljivost. Budite posvećeni onom što radite, a zatim se osvrnite na dugotrajna dostignuća.

Nemojte se šepuriti zbog te vatrene strasti i nemojte se ušuškati u svoju sigurnu svakodnevicu i tako izgubiti dragocene dane – nedelje. Ukoliko pomislite da ste se uspavali, pozovite prijatelje. Umesto da se osećate zapostavljeno, možete smireno ići napred ka svojim ciljevima za ovu godinu.

Ova godina je sva u snazi i energiji. Idite u korak sa vremenom i ako treba većinu dana provedite u prirodi. Uživajte u osećaju dobro obavljenog posla i napredovanja jer ste to zaslužili.

Za detaljnja objašnjenja, pročitajte vaš lični horoskop za 2015. godinu.