Horoskop za 2014-u godinu

Ova 2014. godina numerološki odgovara broju sedam – broju mislilaca i tragača. Astrološki, tumači se na isti način. Razmišljati i tražiti, kombinovati, biće deo vaših ciljeva ove godine. Ali, svaki znak je drugačiji i priča za sebe.

Neki će možda istraživati svemir udobno smešteni u komfornost svog doma. Drugi će možda izaći, istraživati i širiti svoje vidike sa prijateljima. Bilo šta da je u pitanju, jedna veština će se isticati iznad svih ostalih i biće ključna za uspeh ove godine: komunikacija.

I dok razmišljamo o kumunikaciji striktno kao deljenje informacija pričom, pisanjem ili govorom tela, zaboravljamo da ponekad komuniciramo bez ikakvih spoljnih znakova, kroz naša delanja i čak misli.

Bilo da su naši ciljevi orijentisani samo ka ljubavi, ili ka poslu ili samo ka poboljšanju sopstvenih vrednosti, snažna i lakša komunikacija biće od suštinske važnosti kroz čitavu 2014. i 2015. godinu.

Zavatrene znake (ovan, lav, strelac)2014. donosi pregršt iznenađenja. Prisustvo Urana u ovnu može dovesti do velikog entuzijazma i obilja energije svaki put, a to saznanje na kraju će vas dovesti do dubokih razmišljanja.

Ove godine bićete pod stalnim samopreispitivanjem sopstvenih misli, ideja, akcija, sasvim van domašaja drugih i bilo kakve komunikacije. U jednom trenutku, bićete izvan toga, prepuni uzbuđenja i akcije. Već sledećeg, povlačite se u sebe i svoje misli, nedozvoljavajući ljudima koji vas vole, da dopru do vas. Na kraju, odjednom, nešto sasvim drugo i neočekivano zaokupi vašu pažnju i dovede vas u stanje da satima i satima pričate sa ljudima do kojih vam je stalo. Ovakve stvari, koje ćete naučiti i podeliti sa drugima obogatiće vaš život u sasvim nepredviđenom pravcu.

Zemljani znaci (bik, devica, jarac)biće totalno „organski“ orijentisani. Umesto da na brzinu dovodite sebe u zbunjujuće i nimalo bezazlene situacije, razmislite kako je umetnost efektne komunikacije upravo kao seme koje posadite u zemlju: rašće onako kako ste ga posadili i kako ga gajite. Iako spoljni uticaji uvek imaju efekta, vaše ideje imaće vremena da rastu polako, okružene vašom pažnjom i negom.

Kao rezultat, stećićete auru „velike mudrosti“. Čak i kada se osećate potpuno izolovano od spoljašnjeg sveta, bićete u mogućnosti (onda kada ste vi spremni!) da bacite na sto dobro osmišljene i mudre koncepte. Ove godine Pluton će dugo boraviti u jarcu, što će posebno uticati na moć vaše komunikacije na vrlo efektan i produktivan način. Šta god budete imali da ponudite, biće ponuđena prava stvar u pravo vreme!

Zavazdušne znake (blizanac, vaga, vodolija) komunikacija je više nego konstruktivna. Razgovarati i slušati za vas postaje osnova svega – to su delovi mnogo veće i mnogo važnije stvari. Možda ove godine nećete toliko zastajati da pomirišite ruže, ali ćete svakako znati i uvek imati na umu taj miris.

U međuvremenu, stećićete satisfakciju gledajući kako se vaši lični ciljevi ostaruju malo po malo. Vaša vizija budućnosti, koju pokušavate da stvorite, inspirisaće druge u njihovim sopstvenim idejama. Moguće je da će biti povremenog ustručavanja, ali kako se stvari budu odvijale napred, rašće i vaše veze sa ljudima, a komunikacija će biti na zavidnom nivou.

Vodeni znaci (rak, škorpija, ribe) imaće blagotvoran uticaj dve planete na svoj život. Jupiter u raku na početku godine, i Neptun u ribama. Kada su zajedno, dovode do prave čarolije fantastičnih reči. Toliko toga za reći, toliko toga za čuti, za uraditi, a tako malo vremena za sve to! Na kraju, za svaku vašu reč, primićete i više za uzvrat.

Za razliku od Vatrenih i Zemljanih znakova, vama neće biti potrebno vreme da se informacija “procesuira“. Da, biće napred-nazad, ali će se činiti kako vi uvek sve isfilterišete na vreme! Dobra stvar svega toga je da što više budete imali takvih situacija više ćete steći znanja, čak i ako osećate kako ništa ne treba da menjate. Stećićete veštinu da razmišljate trezveno i delate mudro, čak i ako ste u konstantnom pokretu.

Dakle, ukoliko ste je prošle godine uzimali zdravo za gotovo, komunikacija će ove godine biti ključ za vrata koja ste oduvek želeli da otvorite.

Za detaljnja objašnjenja, pročitajte vaš lični horoskop za 2014. godinu.