Kineski horoskop za 2018-u godinu - Godinu zemljanog Psa

Posle moćne Godine Petla, bićete spremni da integrišete sve prošlogodišnje promene u svoju svakodnevnicu. Od 16. februara 2018. godine do 4. februara 2019. godine ostvariće vam se jedna od najvećih želja, što će biti zasluga Godine Zemljanog Psa.

Element zemlje će postati važan svim znakovima ove godine, donoseći više stabilnosti i razuma. Prošle godine ste se mučili da prepoznate i ugrabite prilike koje su vam se ukazivale, dok ćete ove godine bez poteškoća uspeti da ugrabite više njih, osećajući se odlučnije posle svake.

Ukoliko se pitate šta je to što želite da radite za vreme ove godine, razmislite o onome što gradite. Od izgradnje novog doma i stabilne karijere do posvećene veze i dobrih porodičnih odnosa, imaćete svaki aspekt pokriven! Element Zemlje naročito pomaže znaku Zeca da pronađe sreću i sigurnost. Primetićete napredak ka postizanju svojih ciljeva skoro svakog dana.

Zmajevi, Koze i Petlovi će se teže prilagoditi sporijem koraku Zemljanog Psa. Poruka za vas je- usporite svoj hod. Naučite kako da se opustite i uživate u životu. Pomračenje Sunca 15. februara inspirisaće vas da se divite svojim prethodnim uspesima.

Pošto su Psi nezavisni i odani, oni koji su rođeni u znaku Tigra, Konja i Bivola najzad mogu pronaći osobu sa kojom će imati romantičnu vezu kakvu su oduvek želeli.

Znakovi koji su fokusirani na sakupljanje novca, poput Pacova i Svinje, će najzad biti nagrađeni za svoj naporan rad. Ukoliko ste smatrali da su vas preskočili kada su delili povišice i bonuse, tome sada dolazi kraj.

Oni rođeni u znaku Psa će primetiti da im se ove godine otvaraju sva vrata. Stari prijatelji će krasiti vaš društveni život, a neki od njih će možda dobiti i novu ulogu u vašem životu. Kao i uvek, svakom pitanju ćete prilaziti sa vašom poznatom iskrenošću i pažnjom.

Za to vreme, Majmuni i Zmije moraju naučiti dosta toga naredne godine, naročito za vreme pomračenja Sunca 12. jula. Svaka naučena lekcija će vas osnažiti i učiniti vaš život zanimljivijim.