Kineski horoskop za 2017-u godinu - Godinu vatrenog Majmuna

Dakle, nije li ovo osvežavajuće: svaki napor koji budete napravili ove godine biće vremenom nagrađen. Svi znamo da zarada, ljubavne veze i sve one male stvari u svakodnevnom životu zahtevaju mnogo truda. Pa, ove godine bićete vredni i poštovani.

Da, Univerzum će možda stvarno više sarađivati! Šokantno, znamo. Caka je sledeća: još uvek morate naporno raditi. Nije sve u sreći i sudbini. Potreban je vaš trud i sakupljena dobra karma.

Dakle, kojoj oblasti je potreban najveći podsticaj ? To vi odlučite i onda fokusirajte svoj trud i pažnju i pogledajte šta će se dešavati. Zašto biste se sami suprotstavili svetu kada možete biti jači i efikasniji sa onima koji dele vaše poglede na budućnost? Budućnost možete (zajedno sa par vaših odabranih prijatelja) stvoriti sada.

Ova godina je godina timskog rada i zajedničkog truda sa partnerima i voljenima. To podrazumeva i proslavljanje vaših pobeda, takođe!

Ako se osetite preplavljeno ili frustrirano, preusmerite svoju pažnju na manje stvari. Ako se radi sa strašću, nijedan trud nije zanemarljiv. Potom pustite malo ovogodišnje sreće da radi za vas. Malo vere i sreće će biti veoma važno u ključnim trenucima i vremenima.

U numerologiji, 2016. je godina sa znakom 9, a broj 9 je čaroban. Stvara ono što vizalizuje i onda nestaje, ostavljajuci mesta za sledecu divnu stvar!