Device - Godišnji Poslovni Horoskop

Devica

2019

Mars će započeti godinu u znaku ambicioznog Ovna, što znači da ćete postići puno toga već na samom početku godine. Mars u ovom aspetku zrači takmičarskom energijom, zbog koje ćete imati potrebu da se suprotstavite svojim najvećim rivalima. Takođe, možete se radovati preklapanju Marsa i Urana sredinom februara, koje će vas podstaći da se pozabavite sa preprekama koje sputavaju dalje napredovanje vaše karijere. Čim budete prevazišli ove izazove, uspeh će biti zagarantovan.

Jupiter će biti u svojoj retrogradnoj fazi kada bude bio pod uglom od 120 stepeni početkom maja, što će vašu pažnju preusmeriti na novčana pitanja. Možda nećete želeti da reagujete na prvu loptu, ali investicione i poslovne prilike koje će vam se ukazati nikako ne smete da zanemarite. Što se kupovina tiče, vaš prioritet je kombinacija kvaliteta i niske cene.

Imaćete priliku da uživate u lepim stvarima bez osećaja krivice početkom septembra, kada Sunce i Mars budu bili u vašem znaku. Bilo da naporno radite za ono što imate ili da vam dolazi samo, svesni ste da imate prilike da uživate više nego drugi. Velika količina pozitivne energije može učiniti da budete produktivniji na poslu, što može rezultirati povišicom ili unapređenjem. Ukoliko tražite novi posao, ovo je odličan trenutak da se promovišete.