Device - Godišnji Poslovni Horoskop

Devica

2020

Vredno radite radi onoga što želite u 2020. godini.

Vredni Saturn je u ambicioznom jarcu, zemljanom znaku kojim vlada, početkom godine i formira ozbiljnu konjukciju sa Plutonom sredinom januara. Ovaj tranzit služi da započne godinu na dobar način, naročito ako ostanete strpljivi i disciplinovani. Možda dobijete dodatne odgovornosti koje mogu dovesti do veće plate, ali budite spremni da uložite dosta truda. Ništa nije besplatno.

Vaša moćna planeta se udružuje sa finansijskim bikom krajem aprila, što stvara još više prilika za zaradu, posebno koristeći komunikaciju, informacije i/ili tehnologiju radi napretka vaše karijere. Ako ste dobri u ovim oblastima, očekujte dobre stvari. Metode koje ste ranije koristili će vas najbolje služiti sada, jer je ovaj tranzit ukorenjen u zdravom razumu. Najbolji pristup je uglavnom najjednostavniji, a tradicionalne metode su bolje od eksperimentalnih.

Međutim Uran voli promene i zbog toga što je zajedno sa bikom, koji privlači novac, dosta će vam se isplatiti ako rizikujete u pravim trenutcima (znaćete kada dođete u susret sa “previše dobro da bih propustio/la” prilikama). Ovo nije najlakša stvar za vas, jer vam inače više prija da budete sigurni što se finansija tiče, ali ovaj tranzit pokušava da vas nauči da veliki rizici nose sa sobom velike nagrade. Međutim tokom njegovog retrogradnog ciklusa od sredine avgusta do kraja godine, želećete više da razmišljate nego da stupate u akciju. Ponovo prođite kroz finansijske planove koje ste započeli sa obzirom na pravljenje promena tamo gde je potrebno u 2021. .