Ribe - Godišnji Ljubavni Horoskop

Ribe

2019

Zaljubljeni parovi

Da li je vreme da krenete u drugom smeru ove godine?

Intuitivni Uran će se naći u znaku konzervativnog Bika početkom Marta, što će uzrokovati stvaranje konfliktne energije i što ne predstavlja najprijatnije sparivanje dva aspekta. Šta ovo znači za vašu ljubavnu vezu? Biće potrebno dosta rada da pređete preko ovoga. Najverovatnije ćete izaći iz ovog aspekta tačno znajući koliko ste posvećeni jedno drugom. Kada ljudi kažu da je potrebno raditi na ljubavi, misle baš na ovakve periode!

Pun Mesec u znaku Škorpije sredinom maja je retka pojava i može označavati veoma poseban period za vašu ljubavnu vezu. Efekti punog Meseca su dugotrajni, pa ćete još dugo biti pod utiskom onoga što se sada bude desilo. Jaka osećanja- bilo pozitivna ili negativna- moraju biti prihvaćena. Ukoliko ste okruženi stresom ili pritiskom, morate pronaći glavnog uzročnika ovog problema i smisliti konstruktivan način kako da ga iskorenite za stalno.

Pun Mesec u vašem znaku sredinom septembra najavljuje dobar period da slušate svoju intuiciju kada su emocije u pitanju. Odgovor na pitanje koji ste tražili vam se može ukazati u snovima, pa obratite naročitu pažnju na poruku koju vaša podsvest želi da vam prenese. Jesen je dobro vreme za uživanje u ljubavi, pa nemojte propustiti ovaj pun Mesec kao priliku da se uverite da sve ide u pravom smeru.

U potrazi za ljubavi

Ljubav možda neće biti tako laka u 2019. godini, ali nemojte odustajati. Nastavite svoju potragu sve dok ne pronađete ono za čime tragate.

Mars će se udobno smestiti u znak Ovna prvog dana godine, ali možda nećete osećati njegovu agresivnu energiju. Imajte sledeću stvar na umu- krajnje je vreme da se čuje vaš glas, naročito kada je u pitanju ljubav! Morate se postaviti onako kako želite da vas drugi vide još na početku godine. Sada ćete početi da uviđate pozitivne rezultate i nećete želeti da se skrasite sa nečim što je manje od onoga što znate da zaslužujete.

Novi Mesec u vašem znaku početkom marta otvara vrata još većoj ljubavi, ali ovog puta scena je mnogo blaža i tiša, promišljenija i okružena energijom Ovna. Sada možete da usporite i stvarno dobro upoznate vašu simpatiju bez straha od ratničnog raspoloženja. Ljubav nije samo u pobeđivanju. Radi se o povezivanju srodnih duša koje dele sličan pogled na svet.

Pluton će putovati kroz znak Jarca tokom cele godine, a kada započne svoj retrogradni ciklus početkom oktobra, postaćete zainteresovani za ono što motiviše ljude da rade ono što rade (naročito kada je seks u pitanju). Bićete preokupirani sa ,,šta bi bilo kada...“ pa ćete imati nesuglasice sa avanturistički nastrojenim partnerima.