Ribe - Godišnji Ljubavni Horoskop

Ribe

2021

Zaljubljeni parovi

Za pripadnike znaka Ribe koji imaju partnera, ove godine ćete možda morati zaista da se okrenete jedno drugome za emotivnu podršku. Ovo neće biti dobar period za one slabog srca, ali vi ste pravi duhovni ratnik. Kao svetlo biće vidite dalje od maglovitih velova zbunjenosti i u ljubavnoj vezi se osećaćete izuzetno voljeno i povezano. Zatražite smernice od svog partnera kada god se osećate izgubljeno, a on ili ona će učiniti isto za vas.

Takođe, ovo može biti zaista dobra godina za vas da budete malo eksperimentalniji i začinite stvari, posebno u periodu oko maja, juna i decembarske fantastične energije pomračenja. Nikada se ne zna šta možete pronaći! Ovo je kombinacija fantazije, zabave i istraživanja, koja zaista pomera vaša ograničenja i uzdrmaće vaš svet kao romantična kombinacija!

Za one parove koji razmišljaju o proširenju porodice, ovo je takođe savršena godina da probaju da začnu ili čak razmisle o ulaganju u novi dom, jer vas Severni čvor u Blizancima dublje uvlači u vašu četvrtu kuću.

Ovo je izuzetno utemeljujuće za vas, što vas čak može učiniti dežurnim “terapeutom” za vaše prijatelje i voljene, koji i sami prolaze kroz određene poteškoće.

Ne zaboravite da držite zaista jake granice oko sebe i svojih najmilijih i nemojte se previše davati, ukoliko to nije potrebno! Potrebna vam je sva energija koju možete dobiti ove godine! Zaista je dobro ceniti sitnice poput romantičnih noćnih večeri sa svojim partnerom.

U potrazi za ljubavi

Za one Ribe koje traže ljubavnu akciju, ovo će biti sjajna godina da pronađete nekoga sa kime ne biste imali ništa protiv da provedete čitav život. Verujte procesu, pogotovo ukoliko godina započne sporije nego što biste voleli.

Pomračenja sredinom godine doneće vam mnoštvo smernica i perspektiva. Potpuno pomračenje Meseca u Strelcu 26. maja je javna pristupna tačka u vašem grafikonu, što je izuzetno sudbinski određeno za vašu čitavu natalnu kartu. Budući da je ovo energija koja oslobađa, u mnogim aspektima vašeg života dešavaće se kosmičko čišćenje.

Što se tiče ljubavi, ovo bi se moglo odnositi na bilo koju romansu sa kojom još niste baš prekinuli sve veze, poput bivšeg koji se još uvek mota oko vas. Kako se pojavljuje prstenasto pomračenje Sunca 10. juna u Blizancima, svemir vam daje zeleno svetlo da omogućite novoj ljubavi da uđe u vaš život!

Zamislite juni kao svoj mesec za dostizanje prekretnice sudbine. Ovde korak unapred postaje stvarnost, pogotovo ukoliko ste se već dugo osećali izgubljeno.

Za one Ribe koje su 2020. godine doživele zaista težak gubitak, vašem znaku treba malo vremena da se mentalno oporavi i to je potpuno u redu! To su usponi i padovi vaših vrlo dubokih voda, koje vam teku u duši. Nema ništa loše u tome što zapravo radite na sebi i stavljate sebe na prvo mesto. A uz to, kako volite sebe više, svemir će vam poslati nagradu za vašu izvrsnu brigu o sebi!