Lavovi - Godišnji Ljubavni Horoskop

Lav

2019

Zaljubljeni parovi

Venera će biti u znaku ozbiljnog Jarca kada se bude susrela sa Plutonom krajem februara, što će u vama probuditi želju da vaša veza pređe na viši nivo. Jarac je fokusiran na dostizanje ciljeva, pa je ovo odličan trenutak da napravite planove na kojima ćete zajedno raditi u budućnosti.

Mars u znaku Lava početkom jula sinonim je za jak seksualni nagon, pa možete očekivati veliki nalet strasti. Volite da budete agresivniji, sa čime vaš partner nema problema, naročito kada vi inicirate stvari. Samouvereni ste, ali se lako postidite kada stvari ne prođu onako kako ste planirali. Svima se dešavaju slične nezgode s vremena na vreme, pa je mnogo bolje nasmejati se i pustiti ih da prođu što pre.

Početkom oktobra, kada Merkur bude bio u znaku Škorpije, komunikacija sa vašim partnerom će postati prisnija i intimnija. Razmenjivanje izazovnih fotografija i poruka će postati vaša glavna zanimacija, što je dokaz vaše međusobne privlačnosti i strasti. Nemojte se zaustaviti samo na digitalnim uzbuđenjima!

Pun Mesec u znaku Ovna će sredinom oktobra probuditi vašu strastvenu agresivnost, donoseći vam nove i uzbudljive stvari koje možete isprobati sa svojim partnerom. Nemojte se prepirati oko toga ko će biti glavni. Imaćete dovoljno prilika da više puta promenite uloge!

U potrazi za ljubavi

Iz ljubavi ćete dobiti ono što u nju budete i uložili. Merkurovi retrogradni ciklusi u martu, julu i novembru će negativno uticati na vašu sposobnost komunikacije, međutim, sredinom januara, Merkur će se naći u znaku praktičnog Jarca, pružajući vam priliku da se pozabavite ljubavnim problemima koji su vas mučili u prošlosti.

Nemojte da zaboravite da će se brbljivi Merkur naći u vašem znaku u avgustu, kada nećete imati problema sa upoznavanjem novih ljudi i izlaženjem. Ovo je takođe period kada će vaš šarm biti na samom vrhuncu, pa ćete moći da, zahvaljujući vašem samopouzdanju, zasijate čak i kada ne budete znali šta tačno da kažete.

Jesenji period će imati izuzetno pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Jesen takođe asocira na žetvu, kada ćete moći da požanjete ono što ste posejali. U većini slučajeva, to će biti pozitivno, ali takođe može imati i negativne konotacije ukoliko niste uložili dovoljno truda tokom godine.