Lavovi - Godišnji Ljubavni Horoskop

Lav

2021

Zaljubljeni parovi

Zauzeti Lavovi, ove godine bi se mogli naći unutar mnogih novih i različitih ljubavnih scenarija. Ukoliko ste tokom većeg dela prošle godine ili čak godina, skrivali detalje bilo kakve dugoročne romantične veze, možda je vreme da se oslobodite i omogućite ljudima da vas vide kao tim, a ne samo vas kao jedinog vođu. Ovo je posebno važno za one Lavove koji razmišljaju o otvaranju porodičnog preduzeća ili povezivanju ljubavi i finansijskog prosperiteta u nekom obliku.

Parovi će možda morati da donesu neke vrlo nesagledive odluke, koje za spoljni svet uopšte nemaju smisla. Možda biste čak mogli razmisliti o tome da se preselite kod partnera kako biste uštedeli novac ili da se zajedno preselite na jeftinije mesto, kako biste poboljšali vaš kvalitet života.

Potpuno pomračenje Meseca 26. maja stavlja fokus na vašu petu kuću, kuću dece, izražavanja i kreativnosti, budeći vašu potrebu da proširite svoj život na bolje, kako biste sebi i partneru doneli ključeve kraljevstva.

Postoji i mali pomak koji se nastavlja u komunikaciji, ali odluku zaista možete da donesete tek posle juna, nakon pomračenja Sunca u Blizancima (10. jula) i retrogradnog Merkura (22. jula). Ovo predodređuje vašu sezonu rođendana za istinski uspeh i odluke koje preobražavaju život, kako za vas, tako i za vaše partnerstvo.

Kako godina odmiče još jednim vatrenim pomračenjem - ovoga puta potpunim Sunčevim talasom kroz Strelca - vi ste apsolutno svesni darova i benefita koji vam se pružaju, zato sedite na svom svom tronu tik do voljene osobe i budite spremni da ih dočekate!

U potrazi za ljubavi

Glavna spoznaja koja dolazi ove godine za vas, slobodni Lavovi, govori o tome ko je jednom držao ključ vašeg srca. 2020. vam je dala naznaku toga šta vas očekuje tokom sledeće godine. Možda čak i razmislite o ulasku u dužu vezu, pre nego što se potpuno za to pripremite. Pokušajte da budete oprezni, posebno tokom perioda kada imate posla sa nekim jačim vibracijama između februara, maja i decembra.

Za jednog samog Lava ovo vam se možda čini kao vreme da bacite priznate poraz. Zapamtite, svi se osećaju pomalo ludo tokom ovogodišnjeg kvadrata između Saturna u Vodoliji i Urana u Biku. Ali, za vas ovo može umanjiti posvećenost vezanosti, a za neke Lavove, može čak dovesti do potpunog razdvajanja.

Možda ćete se samo osećati umorno od vezivanja na neki način i čeznuti za oslobađanjem od prošlih ciklusa. Neki Lavovi možda čak napuštaju dugoročne veze i ponovo će ući u polje samaca,ukoliko se ne osećaju kao da su u ravnopravnom partnerstvu. Ovo će možda biti rasprostranjenije za one Lavove koji su osećali da im nešto nedostaje, ali jednostavno niste uspeli da precizirate šta tačno!

Ovogodišnji ciklusi pomračenja vrlo su korisni za izlazak iz vaše zone komfora. Sa energijom Vodolije koja pluta kroz vašu sedmu kuću, ovo takođe može imati suprotan efekat na vašu ličnost.

Možda biste mogli da pronađete ljubav sa nekime ko se potpuno razlikuje od vas? Ta osoba možda ima vrlo različit stil od vašeg, ali vam se nekako jako dopada. To je nešto što ćete neprestano pronalaziti u svom ljubavnom životu 2021. godine - reč je o jedinstvenom i neobičnom ove godine.

Pokušajte da proširite svoje vidike po pitanju veza, tako što ćete se povezati sa nekime ko je neobičan!