Jarčevi - Godišnji Ljubavni Horoskop

Jarac

2021

Zaljubljeni parovi

Jačevi koji su u partnerskim odnosima doživeće puno kompromisa tokom većeg dela 2021. godine, posebno ukoliko ste dopustili da vaša veza zauzme drugo mesto tokom prošlogodišnjih ciklusa.

Obratite pažnju na svoj lični plasman Saturna u vašoj karti, kao i na partnerov. Snažna lekcija o tome kako ostati posvećen i posvetiti se, ne samo partneru, već i kao najbolji prijatelji, ogroman je deo ovoga. Moraćete zaista da saslušate nekoga tokom 2021. godine, što nije uvek lak zadatak, ukoliko osećate da treba da budete u pravu i ostvarite svoju dominaciju u bilo kom pogledu i meri!

Potpuno pomračenje Meseca 26. maja u Strelcu predstaviće vam neke psihičke događaje, koji ne samo da će pokrenuti traume iz prošlosti, već otkrivaju određene slojeve vašeg ličnog života za koje ste mislili da su bili skriveni. Ovo je izuzetno emotivno vreme za vaš zemljani znak, jer ovaj Mesečev ciklus drma tlo kroz vašu dvanaestu kuću, te ćete često imati osećaj da plivate u emotivnom ponoru nepoznatog.

Maj i jun su zaista specifični periodi, idealni za traženje terapije za parove ili ličnu emotivnu podršku, jer se radi samo o tome da prihvatite testove vremena i postanete jači i dostupnij, u generalnom smislu.

Kraj godine takođe odražava ovaj ciklus sa višeg stanovišta. Morate srušiti zid da biste ga ponovo izgradili i formirali utemeljeniji pristup. Parovi mogu produbiti svoju privrženost iznad i izvan duhovnog, mentalnog i fizičkog razumevanja. Gledajući partneru u oči, počinjete još više da razumete sebe!

U potrazi za ljubavi

Ukoliko ste Jarac koji traži ljubav u 2021. godini, treba da se pripremite i odmah uskočite! To nije ono na na šta ste navikli u bilo kom smislu, ali ukoliko pokušate drugačijim pristupom, dobićete najbolje rezultate. Ukoliko ste se umorili od onlajn upoznavanja ili aplikacija za upoznavanje, pokušajte samo da zamolite prijatelje da vam pomognu.

Ukoliko ste čekali da vas druga osoba pozove, ovo je godina da preokrenete scenario, preuzmete inicijativu i prvi pošaljete tu koketnu poruku. U ovom trenutku zaista nemate šta da izgubite, osim možda nekoliko neverovatnih priča o zabavljanju! Vaš znak se zaista plaši neuspeha, što je vaša najbolje čuvana tajna, stoga vam nije lako da pokušate da otvorite svoje srce za ljubav.

Jarčevi koji su nedavno prošli kroz raskid i spremni su da zakorače u neobveznu ljubavnu situaciju, možda ćete morati da budete oprezni da ne slomite nečije srce. Vi ste moćni i magnetični sa trenutnim prisustvom Saturna u električnoj Vodoliji i Plutona, koji i dalje duboko biva u vašem znaku.

Postoji specifičan tajanstveni kvalitet oko vas, koji izuzetno lako privlači udvarače i potencijalne ljubavnike. Stvar je u tome da se zapitate šta vam zaista treba, na mesečnom nivou. Januar i februar mogu vas dovesti u vezu koja će zapravo trajati tokom čitave godine i može vam poslužiti kao potencijalni dugoročni partner, ukoliko se zaista osećate spremni za to.

Ukoliko, ipak, želite da stvari budu ležerne, smatrajte period od maja od septembra laganijim periodom. Godinu ćete zaključiti sa nekoliko glavnih pitanja sa retrogradnom Venerom u vašem znaku, koja će od vas tražiti da se povučete ili pustite nekoga da ode!