Jarčevi - Godišnji Ljubavni Horoskop

Jarac

2019

Zaljubljeni parovi

Ova godina će započeti sa Suncem u vašem znaku, pa ćete imati samopouzdanja da postignete bilo šta što ste odlučili. U ljubavi, osećaćete se sigurno u trenutnu vezu i u vašu sposobnost da budete neverovatno pažljiv partner. Ipak, jaka energija preklapanja Sunca i Plutona u vašem znaku sredinom januara može izazvati nevolju. Ukoliko želite da saznate nešto o svom partneru, pitajte ga.

Merkur će biti u znaku Ribe početkom marta, kada će takođe ući u svoju retrogradnu fazu, što znači da ćete imati problema sa ostvarivanjem svojih romantičnih planova. Želećete da se bolje izrazite, što će učiniti sve još više frustrirajućim ukoliko stvari pođu naopako. Ukoliko ste u planu imali putovanje za vikend, očekujte otkazivanja.

Venera će se naći u vašem znaku krajem novembra, pa ćete imati planetu ljubavi na vašoj strani do kraja godine. Spremni ste da se skrasite i uozbiljite, ali vaš partner možda nije. Praktičan pristup ljubavi nije toliko neromantičan koliko zvuči. Neka vaši prijatelji i porodica znaju šta su vaši ciljevi, pošto će tako moći da vam pruže podršku koja vam je potrebna. Kada uložite sav svoj trud u nešto, uvek uspete. Neka vam rad na vašoj ljubavnoj vezi postane prioritet ove godine!

U potrazi za ljubavi

Sunce će započeti godinu u vašem znaku, pa ćete odmah na početku godine moći da uživate u osećaju ispunjenosti i samopouzdanja. Kada se budete osvrnuli na sve što ste postigli prethodne godine, uvidećete da ste odličan ulov za bilo koga ko je dovoljno srećan da vas ima. Najveći problem koji trenutno imate je pronalaženje partnera koga možete smatrati jednakim. Potražite druge Jarčeve ili Device. Najbolje ćete se slagati sa zemljanim znakovima koji vole detalje.

Venera će se naći u znaku Bika početkom maja, pružajući vam pozitivnu energiju koju ste tražili. Vi i vaša simpatija oboje tražite sigurnost i rado gledate u budućnost kada je ljubav u pitanju, što dosta olakšava i ubrzava vaše zbližavanje. Jedino što bi trebalo da izbegavate u ovom periodu je idealizovanje pogrešne osobe. Vaša tvrdoglavost će biti na vrhuncu, pa ćete svim svojim snagama biti usmereni ,,pobedu,“ iako duboko u sebi znate da ne želite tu nagradu.

Merkur će se naći u vašem znaku krajem godine, pružajući vam par dana da se pozabavite komunikacijom. Volite da vaše poruke budu kratke i jasne, bez suvišnih reči ili preteranog flertovanja. Ovo može biti obeshrabrujuće za vašu simpatiju ukoliko se dopisujete preko poruka, pošto je teško preko teksta preneti ono što možete svojim glasom i licem. Imajte na umu i to da je sarkazam veoma teško preneti u pisanoj formi!