Blizanci - Godišnji Ljubavni Horoskop

Blizanci

2021

Zaljubljeni parovi

Za one Blizance koji su u dugim vezama, ovo je zaista lepa godina da produbite vaše romantične odnose. Vaša partnerstva suočila su se sa dosta teških perioda od 2020. godine, a ovo je vrlo važna godina za one koji žele da nastave svoju posvećenost bilo to proširivanjem porodice, brakom ili čak razmišljanjem o seldibi koja vas približava vašoj voljenoj osobi.

Potpuno pomračenje Meseca 26. maja u vašem suprotnom znaku Strelca raspiruje inspirativne požare kroz vašu sedmu kuću romantičnih veza. To znači da neko želi da vas uravnoteži kroz ove tranzite. Vaš partner je taj koji je tu za vas, bez obzira na sve.

Postoji sličnost sa ovim lunarnim izdanjem, koje vam može otvoriti srce za neke vrlo intenzivne emocije. Ova romantična vibracija nastavlja se tokom meseca juna, itekako otvarajući vaš um (i srce), jer vam prstenasto pomračenje u vašem znaku 10. juna donosi obilje i prosperitet. Simbol vašeg znaka, Blizanaca, s razlogom ima prikazanu srodnu dušu. Ono što vas dvoje zajedno doživljavate, niko drugi ne može istinski da razume. To uključuje predodređeni put koji će vas oboje usmeriti ka vašem najvećem dobru, kako biste zajednički postigli glavni dogovor tokom godine.

Određene prekretnice predstavljene pomračenjima se tada susreću sa vašom spremnošću da komunicirate jedno s drugim. Glavni test uslediće kada vaša matična planeta Merkur započne retrogradno kretanje kroz znak Vage od 27. septembra do 18. oktobra. Ovo je vremenski okvir u kojem se možete izgubiti u određenoj priči ili se osećati kao da niste na istoj stranici kao i vaš partner.

U to vreme, pažljivo planiranje i iskreni razgovori mogu da reše bilo kakve nesuglasice. Godina se završava sa potpunim pomračenjem Sunca u Strelcu, koji osvetljava ono što se nekada smatralo izgubljenim. Romantika je izuzetno strasna tokom većeg dela godine, čak i uz neke male nezgode!

U potrazi za ljubavi

Ova godina radi se upravo o vašem poverenju u signale koje vaša “antena” hvata - pogotovo što Severni čvor sudbine prolazi kroz vaš lični znak. Postoji mnogo toga što trebate izuzetno ceniti i na čemu trebate biti zahvalni, čak i ako se ponekad osećate usamljeno.

Za one Blizance koji traže ljubav, ovo je savršena godina da prepustite sebi prednost i inicijativu, te pozovete na sastanak nekoga ko vas obično ne bi privlačio! Ukusi vam se menjaju, što se najverovatnije desilo usled slomljenog srca, koje ste doživeli tokom 2020. Sada znate šta tražite, upravo zahvaljujući određenom romantičnom scenariju kroz koji ste prošli i koji definitivno ne želite ponovo da doživite.

Ciklusi pomračenja ove godine su odlični, kada je u pitanju pronalaženje vaše sudbine. Potpuni lunarni ciklus 26. maja će promeniti to da li ste spremni ili ne. Može vam doneti važno partnerstvo, čak i ako biste više voleli da budete sami malo duže i igrate na otvorenom terenu. Ovo može biti jedan od onih magnetnih sastanaka, koji se naizgled javljaju niotkuda.

U stvari, ovi događaji pomračenja doprinose velikoj energiji tipa „ljubavi na prvi pogled“, stoga se nemojte iznenaditi ukoliko ljubav niste ni tražili, a ona vam se upravo pojavljuje pred očima. Ovo vodi vaš znak kroz veći deo juna, kao i kroz retrogradni ciklus Merkura u vašem znaku. Desetog juna, pomračenje Sunca u vašem znaku oživljava vaš svet, čineći vas neodoljivima za sve vaše simpatije.

Letećete kroz ovaj portal tokom čitave godine, zato budite na nogama i spremni za akciju, posebno tokom novembra i decembra!