Blizanci - Godišnji Ljubavni Horoskop

Blizanci

2020

Zaljubljeni parovi

Nađite nove načine da držite strast živom 2020!

Ljubavna Venera započinje godinu u nekonvencionalnoj vodoliji, tako da će promene biti uzbudljive. Eksperimentišite i nemojte se plašiti da promenite neke stvari. Venera ulazi u sajnive ribe sredinom januara, stvarajući romantičan pejzaž. Pazite da ne idealizujete vašeg partnera i/ili vezu tokom narednih 6 nedelja. Ako vršite pritisak da sve bude savršeno, biće vam teže kada ta iluzija nestane, blizanci.

Agresivni Mars snažno ulazi u jedan od znakova kojim vlada, vatrenog ovna, krajem juna, što pojačava vaš seksualni život. Veoma vam je važno da vaše potrebe budu ispunjene – ali gde to ostavlja vašeg partnera? Vođenje ljubavi može biti veoma zadovoljavajuće ako dajete i primate.

Strastvena Venera nailazi na malu prepreku tokom puta kroz praktičnu devicu početkom oktobra i koja će trajati 4 nedelje, ali logička ljubav nije toliko loša. Teže je da vas obuzme romansa, što vam dozvoljava da se fokusirate na ono što se mora uraditi. Ako imate neki projekat u planu sa vašim partnerom, blizanci, počnite.

U potrazi za ljubavi

Da li ćete naći ljubav ili ćete ostati sami? Na vama je!

Romantična Venera započinje godinu u slobodnoj vodoliji, što znači da živite samačkim životom i uživate u tome. Da li imate trenutke kada biste hteli da imate nekog? Naravno, ali energija prijateljski nastrojene vodolije vam pokazuje da ne propuštate mnogo ako odlučite da budete sami. Čim Venera uđe u romantične ribe sredinom januara, međutim, vaše raspoloženje će se verovatno promeniti. Riba može imati uticaj na vas tako da se osećate kao da vam je neko potreban, ali nema ničeg lošeg što se tiče želje za partnerom. Sada ćete tražiti idealnog partnera, ali mođda će vam biti teško da nađete nekog ko će biti ista ta srodna duša koju ste izmaštali.

Komandujući Mars ulazi u vatrenog ovna krajem juna, tako da vam neće biti teško da priđete nepoznatoj osobi (ili osobi koja vam se sviđa) i kažete im račno šta mislite. Da, ovo može značiti da će vas odbiti – ali takođe može dovesti do nečeg električnog. Ova energija je definicija “nikada nećeš znati dok ne probaš”. Kada je Mars u ovnu, bolje pitati za oproštaj nego za dozvolu.

Brižna Venera provodi svoje vreme u vagi, jednom od znakova kojima vlada, krajem oktobra, tako da narednih 6 nedelja su o ljubavi. Lakše je naći harmonične veze sada, naročito sa ljudima koji su zaljubljeni u ljubav kao i vi. Potencijalni ljubavnici/partneri možda primete da ste finiji nego obično da biste izbegli svađe, tako da se potrudite da ih ne vučete za nos. Kao blizanci, bolje je pokazati obe strane vaše ličnosti sada nego oktriti vašu dualnost (tj. Promene raspoloženja) kasnije.