Blizanci - Godišnji Ljubavni Horoskop

Blizanci

2019

Zaljubljeni parovi

Sunce i Pluton će se preklopiti u vašem znaku sredinom januara, čineći vas glavnim i dozvoljavajući vam da odlučujete o ishodu u mnogim oblastima vašeg života. Naravno, uvek postoje nepredvljive stvari sa kojima morate da se suočite, ali u ovom periodu, sve vaše pretpostavke vezane za vaš ljubavni život će biti na mestu. Iskoristite svoju novu moć da unapredite svoj ljubavni život!

Neptun će biti u svojoj retrogradnoj fazi u znaku Ribe od kraja juna do kraja novembra, pa će se stvarnost izgubiti u prevodu s vremena na vreme. Uglavnom ste razumni kada su emocije u pitanju, ali sada dozvoljavate sebi da se izgubite u sanjarenju. Koliko je to bitno ukoliko postoji veliki razdor između onoga o čemu maštate i realnosti u kojoj se nalazite? Život u snu je zanimljiv neko vreme, ali duboko u sebi znate da ćete morati da ga napustite u jednom trenutku.

Venera će vladati vašim ljubavnim životom i posetiće vaš znak u junu, kada će vas radoznalost motivisati na većinu vaših ljubavnih postupaka. Koliko puta ste uradili nešto samo da bi ste videli kako će vaš partner reagovati? U vašem umu, ne postoji ništa loše sa ovakvim ponašanjem, ali vašeg partnera ovakvi postupci mogu nervirati s vremena na vreme. Imate svoju zabavnu stranu, ali takođe imate i hladnu stranu, kada možete delovati prilično udaljeno. Imajte na umu kako vaše raspoloženje utiče na vašeg partnera i potrudite se da pronađete najbolji mogući balans.

U potrazi za ljubavi

Venera će se preklopiti sa Jupiterom u znaku Strelca krajem januara, što predstavlja izuzetno pozitivan aspekt koji će vam dosta pomoći pozitivnom startovanju godine. Ovaj aspekt takođe najavljuje da ćete privući mnoge kvalitetne udvarače, koji će biti očarani vašom unutrašnjom lepotom. Nećete imati problema sa pronalaženjem prave osobe za izlazak. Uvek budite spremni za ljubav. Možda vas čeka iza sledećeg ćoška.

Sunce i Venera će se preklopiti u znaku Lava, obasjavajući vaš ljubavni život sredinom avgusta. Ovaj susret stavlja akcenat na ljubav, vezu i kreativnost. Nema sumnje da je Lav dramatičan znak, pa će uvek postojati novi načini da svojom kreativnošću privučete nove ljude. Nećete biti stidljivi za vreme ovog aspekta, a privlačenje pažnje drugih biće jedna od vaših omiljenih zanimacija.

Poslednji Merkurov retrogradni ciklus odigraće se u novembru, u znaku Škorpije, kada će vašu logiku i racionalnost zameniti jake emocionalne misli. Nećemo iskoristiti reč ,,opsesija,“ ali da li je možda moguće da ste preokupirani osobom koja vam se sviđa? Želite da saznate svaki detalj o toj osobi, a zalaženje u privatnost je vaša jedina granica.