Zec - Godišnji Kineski horoskop

Zec

2019

Godina Svinje - uopšteno

Zečevi će procvetati u godini Svinje, a najviše sreće će imati u periodu između 5. februara i 22. jula.

Zbog izrazito povoljne godine, uspešan početak će vam dozvoliti da veoma brzo uzmete sudbinu u svoje ruke. Nežni Zečevi će uživati u novoj snazi koju će stvoriti zemljani element. Borićete se za ono u šta verujete i nećete rizikovati da to izgubite.

Kineska Nova Godina započinje sa Novim Mesecom u znaku Vodolije, kog god datuma on pao. U pitanju je mesec Tigra, a velika mačka je vaš prijatelj. Ovo je vreme da kanališete pobunjenika u sebi ukoliko stvari ne idu onako kako ste se nadali da će ići ili ukoliko ste spremni za promene. Nemojte da propustite priliku da sazrete tokom godine Svinje!

Energija će biti u vazduhu za vreme proleća, počevši od Novog Meseca uznaku Vage. Leto i jesen neće biti toliko spontani. Avgust i septembar su najpovoljniji meseci za vas. Što se zime tiče, najsrećniji period je od decembra od februara. Budite aktivni dok su drugi u hibernaciji.

Ljubav:

Godina svinje poboljšaće vašu sposobnost građenja i jačanja ljubavne veze. Zečevi će moći da postignu sve što budu hteli u narednih 365 dana.

Pomračenje Sunca u znaku Raka 2. jula je najbolji momenat da započnete nešto novo ili okrenete novi list zajedno. Nema stvari koja je više orijentisana ka domu i porodici od Sunca i Meseca koji pozivaju na bliskost i ljubav! Osigurajte se za buduće izazove i zalečite sve stare rane.

Jedini izazov biće učvršćivanje vaše veze kroz komunikaciju. Nemojte biti tihi zeka koji čuva svoja osećanja samo za sebe. Takođe je moguće i da je vaš partner taj koji je tih. Ohrabrite razmenu reči kroz vaše lepe misli.

Ukoliko ste u potrazi za novim partnerom, ova godina biće puna iznenađenja. Ukoliko budete bili društveni, možda ćete upoznati svoju srodnu dušu i baš ona može biti ta osoba sa kojom ćete najzad ući u dugotrajnu i stabilnu vezu. Najbolji par za vas uvek je Svinja. Prepoznaćete pravu osobu onda kada budete imali osećaj da nekoga oduvek znate. Koza je takođe dobar izbor, pošto ćete deliti prijatnu hemiju koja će vas privlačiti poput magneta. Najbolji momenti da upoznate nekoga novog su jul, novembar i mart.

Kao što smo već spomenuli, problemi u komunikaciji će vas proganjati ove godine. Slušajte i manje govorite. Vaša intuicija će vas dobro služiti. Na primer, verujte u to da je prvi utisak koji neko ostavi na vas ujedno i najtačniji. Ukoliko vam vaša intuicija šapne da nešto nije u redu, otvoreno istaknite to.

Porodica i prijatelji:

Ovo je godina kada ćete moći da se zbližite i ponovo povežete sa poznanicima i prijateljima. Svinja simbolizuje udobnost koja donosi sreću vama i ljudima oko vas.

Jupiter i Neptun će 16. jula biti pod uglom od 90 stepeni, što će vas podstaći da promenite svoj kurs. Ukoliko niste uradili sve što ste hteli do juna, imaćete priliku da te stvari privedete kraju u novembru. Društveni krugovi u kojima se nalazite biće preokupirani tračarenjem i nagađanjem raznih stvari. To vam može ukazati na to da je vreme da napravite neke promene u svom životu. Zečevi imaju odličnu intuiciju i smisao za tajming, a trenutak je sada.

Ukoliko menjate svoj put ili želite da unesete nešto novo u svoju rutinu, ova godina će vas ispuniti ukoliko imate interesovanje za muziku. Možda ćete najzad naučiti kako da svirate onaj instrument o kome ste razmišljali još od tinejdžerskih dana. Plešite. Veoma je zanimljivo, poboljšava zdravlje i upoznaje vas sa novim ljudima. Putovanje je izuzetno korisno ukoliko želite da se udaljite od svog rodnog mesta i vidite nešto novo. Napišite roman o kome već dugo razmišljate. Ko zna šta se sve može desiti ove uzbudljive godine!

Najzad, „beda voli društvo“ nije najbolji pristup ukoliko pokušavate da steknete nove poslovne veze ili pokušavate da uspostavite prijateljstva na vašem radnom mestu. Izbegavajte tu“bedu“ u vidu gnevnog šefa ili kolege, koji će unositi dodatno neraspoloženje među vama.

Karijera:

Zečevi i Svinje pripadaju triju saradnika koji uvek podržavaju jedni druge. Vi ste dosta vredni i vaš rad je cenjen, za šta možete biti i nagađeni sredinom godine. Merkur i Sunce će se preklopiti 11. novembra, ističući važnost saradnje. Ovaj aspekt će se sledeći put dogoditi tek 2039. godine, tako da je sada trenutak da oformite jake poslovne veze.

Jul i oktobar su odlični za vas, ali potreban vam je naporniji rad da bi ste uspeli da ugrabite priliku koju će vam doneti Svinja ili Koza.

Ovo je dobar trenutak da se setite da zemljani element oslobađa vašu unutrašnju energiju, vaše samopouzdanje. Možete učiniti nešto veliko. Vi ste kreativni- to je dar. Poslednje što treba da pomislite ove godine je kako je sve uobičajeno.

Iako je ovo dobra godina, nemojte menjati posao osim ukoliko vam se ne ukaže sigurna i dobra prilika. Sa time na umu, odradite svoje istraživanje, proverite detalje i pročitajte sitna slova na svakom ugovoru.

Novac:

Obično ste odlični sa novčanim pitanjima, a ni ova godina neće biti izuzetak. Novac će pristizati iz uobičajenih izvora, ali takođe će postojati energija koja može privući finansije i sa drugih, neočekivanih strana. Razmislite o sastavljanju liste izvora sa kojih želite da crpite novčana sredstva u budućnosti i univerzum će vam podariti alat da ostvarite svoje ciljeve.

Pokazaćete i dosta pozitivne energije kada su investicije u pitanju. Ove godine može doći do velike isplate od investicije koju ste napravili pre više godina. To može biti povezano sa članovima porodice ili nekretninama. Starijem članu vaše porodice je možda takođe potrebna pomoć oko nekretnina.

Uživaćete u dobroj novčanoj sreći i u 2019. godini, osim ukoliko sanjate o brzom bogaćenju. Nemojte se kockati! Kada je konzervativna Svinja glavna, mnogo je lakše kontrolisati trošenje. Vaše najbolje i najuspešnije vreme će biti u proleće, kada ćete primiti nagrade za svoj naporan rad tokom zime.