Zec - Godišnji Kineski horoskop

Zec

2021

Godina Bivola - uopšteno

Godina metalnog Bivola počeće da stavlja interpunkciju na niz gubitaka koje ste doživeli tokom poslednjih nekoliko godina. Godina metalnog Pacova, 2020., za vas nije bila baš blaga. Smanjenja koja ste doživeli tada možda su bila neskladna, otvorila duboke instinkte preživljavanja u vama i pokrenula osećaj traume i ranjavanja. Iako metalni Bivo od samog početka neće biti preterano nežan, uz njegovu stabilnost, svaka dalja prepreka što se tiče vaših okolnosti može početi da se čini smislenija. Možda ovo sve vodi negde.

Kako prolazite kroz ova iskustva, posebno u proleće i leto, čekaju vas klice nove zrelosti. Postajete vitkiji i jači u okrilju Bivola, pripremajući se za ponovni rast. Jednom kada primite ove znakove, zaštitite ih i budite mirni. Generalno, moraćete više toga da uradite, sa manje resursa, ali ove godine možete da napredujete radeći u pozadini. Do rane zime, vaše intuitivne veštine mogu početi da se pojačavaju, pripremajući vas za to da skupite snagu 2022. godine, godine Tigra. Do tada, izbegavajte sukobe i držite se svega uobičajenog i rutinskog. Sklonite se sa fronta i stvorite ili ojačajte svoju privatnu, ličnu oazu.

Negujte gracioznost dopuštajući drugima da vas pronađu, a ne obrnuto. Mekoće će ove godine nedostajati, a vaš saosećajni dodir može biti dragoceno mesto za olakšanje. Budite ekskluzivni i ne otkrivajte svoje namere. Stidljivost čuva ono što imate. Ostanite skriveni većinu vremena.

Ljubav:

Nema sumnje da bi vaše samopouzdanje ove godine značajno poraslo, ukoliko budete u predanom partnerstvu. Jedan ste od najranjivijih članova zodijaka u ovoj godini metalnog Bivola, a partnerstvo je jedan od glavnih načina na koji uopšte možete pronaći sigurnost.

Za Zečeve samce, ova godina može biti vrlo dobra za pronalaženje partnerstva, ali možda ne na načine na koje ste inače navikli. Ukoliko želite da zaronite u okean nečijih očiju, budite spremni da prvo dostignete dno ove godine. Praktična razmatranja imaju tendenciju da ozbiljno zasene romantiku, sa metalnim Bivolom u priči. Vaši ideali mogu stvoriti napetost, jer se kompatibilnost ove godine najviše meri načinom na koji se dele spoljašnji ciljevi i vrednosti, a ne intuitivnom vezom.

Dakle, ciljajte na udvaranje, a ne na povremena druženja. Najbolje je da nekoga ko je kompatibilan sa vama upoznate preko bliskih prijatelja i porodice. Ukoliko ste spremni da “zavežete čvor”, obavezno se venčajte na tradicionalniji način, koji bi prepoznali vaši baka i deka. Dugotrajnost naših veza izuzetno je opterećena kompatibilnošću naših porodica ove godine. Ne preskačite ovaj korak.

Za one Zečeve čije su veze preživele nemilosrdnu kritiku metalne godine Pacova, vaš partner je sada vaše dokazano utočište. Bilo da se radi o emotivnoj podršci, finansijskoj podršci ili jednostavno o mirnom domu i zajednici, osoba koja vam donosi ove ključne elemente je vrsta osobe s kojom možete graditi svoj život ove godine. Razmislite o proširenju porodice decom i / ili obnavljanju zaveta. Ove godine bi ovakve stvari bile posebno snažna dela

Porodica i prijatelji:

Uži krug prijatelja vam je uvek od vitalnog značaja, Zečevi. Najbolje vam ide kada možete da proširite svoje potrebe i uspostavite ključne luke sigurnosti. Ipak, postoji rigidnost koja dolazi sa ovom metalnom Bivolskom godinom, koja će izgleda zatvoriti mnoge društvene opcije u kojima ste do sada uživali. Svet i vaša veza sa drugima biće hladniji i teško ih je intuitivno „čitati“. Možda ćete se iznenaditi kada saznate kako će se oni sa kojima imate neku prošlost sada osećati zatvorenije za one vrste intimnosti koje smatrate ključnim za prijateljstvo

Bivo generalno deluje depersonalizovauće, a zagušljiva priroda metalne godine Bivola pomalo će vas zbuniti. Čak i ako ste okruženi ljudima, ove godine biste se mogli osećati prilično usamljeno. Dakle, zategnite svoju socijalnu čauru. Ove godine vam najbolje služe stari prijatelji i već poznati, dokazani odnosi. Družite se sa istih par osoba i ne usvajajte veće promene. U redu je da ove godine budete malo viđeni. Posmatrajte izdaleka, do devetog ili desetog meseca. Pored toga, veći izazov za vas ove godine je taj što ćete morati da se potrudite da verujete drugima na reč.

Ova godina je u stilu “ono što vidite, to i dobijate”. Bez mogućnosti da pouzdano shvatite istinu iza onoga što je rečeno, postoji rizik da vas sopstveni obrasci nepoverenja ostave izolovanima. Zadržite svoju proverenu podršku na dohvat ruke.

Karijera:

Uspeh vašeg poslovnog života ove godine uveliko će zavisiti od saveza i puteva koje ste već uspostavili. Napredak će biti poprilično težak u godini metalnog Bivola i moraćete da pronađete zadovoljstvo statusom kvo. Iako će se uticaj metalnog Bivola donekle razlikovati u zavisnosti od vaše odabrane profesije, možda ćete otkriti da će ove godine vaše sposobnosti i prirodne talente biti teško prevesti.

Efektivna komunikacija je veliki deo vašeg rada. Vaša sposobnost nijansiranja i diskrecije otkriva vaše vešte uvide i sposobnosti upravljanja. Nevolja je u tome što se nijedna od ovih osobina ne vrednuje lako sa godinom Bivola. Metalni Bivo je direktan, sa doslednom i temeljnom porukom. Opšti nedostatak takta i suptilnosti iscrpeće vas. Metalni Bivo ima snažnu nameru i pravac, te će bicti malo prostora za raspravu o skrivenim promenama, koje smatrate potrebnim

Za Bivola je svako vredno značenje odmah na površini. Očekujte da vas ponekad obeshrabre. Dakle, da biste dokazali svoju relevantnost, obratite se diplomatiji i vežbajte da zadržite neke stvari za sebe. Ove godine moglo bi biti mnogo snažnih pokreta i poteza, a pregovori uvek imaju ljudski element. Iako će se ovo uglavnom prevideti u godini Bivola, upravo na taj način možete pokazati snagu sugestije i suptilan uticaj.

Posadite seme, te neka to kasnije bude njihova velika ideja. Profesionalna saradnja sa Zmijama može biti produktivna, ukoliko se pažljivo održava. Petlovi će se šepuriti ove godine, stoga je najbolje da ih diskretno izbegnete, ako je to moguće.

Novac:

Vaši izvori ličnog bogatstva su uglavnom indirektni, a svaka vaša investicija ima tendenciju da ima ličnu konekciju. Što se tiče upravljanja novcem, u ovoj godini je najbolje sedeti čvrsto i ne praviti veće korake. Vaše odluke mogu dovesti do mešovitih rezultata, jer su vaši intuitivni kapaciteti pod Bivolom izuzetno prigušeni. Najbolje je da svoju tendenciju nenaklonosri riziku iskorisite u svoju korist. Bivo favorizuje dugoročni pristup akumulaciji i ulaganju, prikupljajući sredstva sporo, ali sigurno, tokom vremena.

Metalni Bivo je posebno neumoljiv u održavanju i jačanju tradicionalne ekonomije. Bezvremenska ulaganja, poput proizvodnje trajnih dobara i vrednosti nekretnina, napredovaće. Dakle, ukoliko ste pametni na ove načine Zečevi, (pa čak i ako niste), ovo bi mogla biti dobra godina za vas da istražite opciju kupovinu kuće ili ulaganja u iznajmljivanje nekretnina. Očigledno je da će podrška od pouzdanih savetnika biti presudna. Ne donosite ove odluke sami. Razmotrite, ali ne kupujte. Sačekajte svoju godinu - 2023

U stvari, ove godine ćete možda imati veću verovatnoću da nasledite bogatstvo ili dom, nego da steknete te stvari sami. Porodično nasleđe bogato je u godini metalnog Bivola i ovo je jedan od načina na koji možete biti podržani. Bez obzira na sadržaj vaših ličnih odnosa u porodici, dobro je primati ove stvari, bez prigovora. Sačekajte do godine Tigra ili Zeca da odlučite šta ćete sa time učiniti.