Bivo - Godišnji Kineski horoskop

Bivo

2019

Godina Svinje - uopšteno

Ova godina označava kraj dvanaestogodišnjeg ciklusa, što je odličan momenat da Bivo uzme svoju sudbinu u svoje ruke! Razmislite- da li su vaše promene prividne, ili ste se stvarno promenili? Ukoliko razmišljate da li je trenutak dobar za temeljnu promenu, odgovor je pozitivan!

Kanališite svoj pobunjenički duh kada Novi Mesec u znaku Vodolije bude najavio kinesku godinu Svinje. Vodolija simbolizuje nov pogled na budućnost. Planirajte da uradite nešto novo i veliko. Zemljani element ove godine nudi vam priliku da se razvijete i sazrite kao osoba. Što budete bili posvećeniji svom cilju, to ćete više uspeha imati. Razmišljajte o ovome u februaru, kada vaša kreativnost bude bila na vrhuncu.

Pomračenja u julu će najaviti najmanje povoljan mesec za vas- a to je mesec Koze. Bivoli bi trebalo da uspore tempo za vreme ovih pomračenja, ali da očuvaju budnost svog uma za one „Aha!“ momente. Ovo je dobar period da se, kao pravi strateg, bacite na planiranje. Učekujte nagrade u septembru i lične uspehe u oktobru. Zima će najaviti predstojeću godinu Pacova.

Ljubav:

Bivoli će 2019. godine voleti i biti voljeni. Narednih 365 zemljanih dana će u prvi plan staviti vašu brigu o vašoj ljubavnoj vezi. Što se sazrevanja tiče, takođe ćete proći kroz velike promene sa krajem dvanaestogodišnjeg ciklusa, što je još jedan pozitivan događaj koji će dodatno učvrstiti vašu ljubav.

Vi i vaš partner ćete pronaći radost u malim, prostim stvarima. Zemljanom Biku će se 22. aprila pridružiti nepredvidljivi Uran. Sunce će vam diktirati stil i ciljeve, dok će Uran probuditi i stimulisati vašu želju za promenom. Ovaj aspekt će vas podstetiti da su najbolje stvari u životu besplatne, kao i da je ljubav najvažnija od njih.

Ukoliko ste u potrazi za partnerom, imaćete naročite sreće sa šarmantnim Svinjama kada je reč o svetu udvaranja. Jedina zamerka koju ćete imati kada su Svinje u pitanju je to što ponekada mogu delovati previše uporno, naročito ukoliko ne budu želele da prihvate „ne“ kao odgovor (mada, to može delovati i šarmantno, u zavisnosti od situacije).

Proleće je period kada možete pronaći svoju srodnu dušu i stvoriti prijatnu i dugotrajnu vezu. Radujte se ovom vremenu sreće i procvata!

Komunikacija može izgledati napeto ove godine, ali dobre vesti su to što su reči potpuno iskrene, čak i ukoliko su retke.

Porodica i prijatelji:

Godina Svinje pruža harmoniju, ali oduzima spontanost. Naći ćete se na zabavama koje su unapred planirane, temeljno, do poslednjeg koktela. Ipak, atmosfera će biti naročito harmonična i prijatna, što Bivoli dosta cene.

Kada je vaš društveni život u pitanju, akcenat će biti na ličnim interesima, a u vašem društvu će se najčešće nalaziti vaši istomišljenici i oni koji uživaju u istim stvarima kao vi. Većina Bivola će uživati prirodi, a izleti i šetnje će postati neizostavan deo vaše rutine.

Možda ćete se osećati manje društveno u martu i oktobru, a ni april neće biti najdinamičniji mesec u godini. Vežbanje i sport će vam popraviti raspoloženje i povratiti energiju. Maj, mesec Zmije, kao i septembar, mesec Petla, biće izuzetno razigrani i živahni. Svinja će biti glavna i zimi, sve do kraja 2019. godine, kada će početi vladavina Pacova.

Kraj dvanaestogodišnjeg ciklusa biće obeležen pitanjem prijateljstava. Kada radite sve što ste uvek radili, sa istim ljudima sa kojima ste uvek bili, prirodno je da primetite promenu u vašem i njihovim načinima razmišljanja. Neka prijateljstva su postala previše naporna za održavanje, ili su uvek i bila, ali to niste uspeli ranije da primetite. Razmislite o svemu.

Karijera:

Što budete bili kompatibilniji sa ovom godinom, to ćete imati više sreće i prosperiteta. Ova godina će vam pomoći da održite balans između svog poslovnog i ličnog života, a bićete srećniji i kada su finansije u pitanju. Kada steknete rutinu i kada iznova orete istu njivu, vaša motivacija postaje sve veća žrtva monotonije.

Ukoliko ste uspeli da steknete bolju finansijsku osnovu u prethodnom periodu, možete priuštiti sebi par ličnih projekata o kojima ste razmišljali. Ispoljavanje kreativnosti će podići vašu motivaciju na novi nivo, što će vam pomoći da obnovite energiju i nastavite da koračate napred u svojoj karijeri.

Nov Mesec u znaku Bika 4. maja označiće početak meseca Zmije, koji će sijati samo za vas. Zmija poseduje vatru koja će rasplamsati vašu predanost poslu i motivaciju sa kojom ga obavljate. Uz sreću koju vam pruža Svinja, ohrabreni ste da započnete nešto novo.

Novac:

Ovo je odlična godina da steknete novac kroz naporan rad, što je baš u vašem stilu. Radi se o pažljivom investiranju novca i vremena. Pažljivo motrite na finansije, naročito kada su u pitanju investicije u septembru. Udelite savet onima kojima pažnja nije jača strana, a nalaze se na surovom terenu finansija.

Priliv novca će se povećati kada budete ostvarili promene i pokušali nove stvari. Bivoli obično stiču svoj novac napornim radom u poznatim oblastima. Vi obavljate posao koji je pred vama, ali ove godine, promena vaše rutine je ono što će vam pomoći da privučete pažnju na sebe i najzad dobijete tu povišicu, unapređenje ili bonus koji ste zaslužili. Gledajte na stvari drugačije ove godine. Razmislite o investiranju u neki kurs koji vam može pružiti veštine sa kojima ćete biti još uspešniji.