Bivo - Godišnji Kineski horoskop

Bivo

2020

Godina Pacova - uopšteno

Godina Metala kod osoba u znaku Pacova počinje 25. januara 2020. Ovih važnih dvanaest meseci označavaju početak godine Bivola, i 2020. je veoma dobra godina (čak još bolja nego prošla godina). Pacov, Vaš tajni prijatelj, tiho pojačava sreću i olakšava sve oblasti života. Element Metal odjekuje sa Vašim prirodnim elementom Zemlje, naglašavajući samopouzdanje za osvajanje trenutaka. Jedina stvar koju je potrebno da uradite jeste da imate na umu da što su godine lakše, možete postati više zadovoljniji.

Kako započeti? Početkom Januara, Pomračenje u znaku Raka pre Kineske Nove Godine je najsjajnije-prelazno, merilo za razmišljanje o tome koliko trajno želite da gradite stvari koje ste započeli u 2019. Šta donosi benefite u Vašem životu? Šta želite da uradite sa onim stvarima koje Vam ne pomažu u životu? Ovo su velika pitanja. Odgovori se mogu pronaći kada sagledate sve uglove velike slike (hvala Vam, osobe u znaku Pacova). Osobe u znaku Bivola su uvek posvećene ciljevima koji su za Vas najviši. Ne zaboravite to. Doprinos metala je u hrabrosti da se odreknete nekih stvari kako biste u budućnosti stvorili prostor za nove benefite.

Mart i Septembar su tačke provere, periodi kada treba da bude fleksibilni i otvoreni za ideje zasnovane na promenljivim uslovima i prilikama. U slučaju da ste u iskušenju, ne možete zastati i odmoriti se na Vašim lovorikama. Morate biti u toku sa onim što je u pokretu. Od Pomračenja Sunca u znaku Strelca 14.decembra, dok se pripremate za godinu Bivola, pogledajte šta Vas još uvek oduševljava. To su stvari koje nose dobru energiju i koje Vas mogu odvesti napred.

Ljubav:

Tema ove godine je rast ljubavi i ojačavanje veza. Ovo pridodaje puno pozitivnih stvari u Vašim odnosima i revitalizira Vašu dušu i duše značajnih drugih. Osobe u znaku Pacova su optimisti orijentisani ka akcijama, dok su osobe u znaku Bivola mudre i realne. Dobra vest je da se energije mešaju, simbolično posvećene zajedničkom radu. Ono što olakšava spajanje je element Metal, koji podstiče ljude da nauče kako da imaju produktivne ljubavne veze. Metal ih takođe zadobija - i Vi – pričate o tome.

U Martu, odmah nakon početka Kineske Nove Godine, novi mesec u znaku Ovna je približno o tome koliko privlačan može da postane. To drži ljude na okupu, čak i one koji izdaleka nisu ni blizu da se nalaze na istoj strani. Venera, planeta okovana ljubavlju, retrogradna je u Blizancima (znak „hajde da razmislimo i da razgovarajmo o tome“) između sredine Maja i kraja Juna. U ovom svetlu, razlike se mogu učiniti jasnijim i sa time se razumevanje može produbiti. Snažne i tihe osobe u znaku Bivola moraju da urade svoj deo posla i takođe da razgovaraju. Još jedna provera ljubavne veze izbiće na površinu između Septembra i Oktobra. Slatko!

Ako ste slobodni i tražite, ljubav je u vazduhu i metal pridodaje samopouzdanje. Možete pronaći svoj spoj i obavestiti je/ga da ste zainteresovani ili Vaš spoj može pronaći Vas i tako dalje. Deljenje nade i snova sa nekim novim stvara lep osećaj. Idite polako tokom Venerine retrograde. Ukoliko se viđate sa nekim u Decembru, ljubavna veza koja cveta može preći u novu godinu sa većom željom da se podigne na viši nivo i ništa Vam neće stajati na putu.

Porodica i prijatelji:

Vesele osobe u znaku Pacova vole da se zabavljaju, i element Metal donosi raznolike ljude samo zbog potencijalne ekspanzivnosti svega toga. U ovom svetlu, osobe u znaku Bivola se najbolje pripremaju za socijalizaciju. Imate mogućnost ličnog izbora u delu „sa kim?“ Delom, zato što osobu u znaku Bivola imaju talenat za prilagođavanje i preoblikovanje, dirigovati poput maestra bilo da su domaćin ili gost.

Lična strana druženja uključuje porodicu i prijatelje. Početak novog dvanaestogodišnjeg ciklusa je pogodno za isceljivanje (Pomračenje u znaku Raka) kroz zaboravljanje prošlih uvreda. Stari prijatelji se vraćaju. Metal dodaje dodir avanture i poleta - ako se usudite – da se okupite. Ovo bi bilo u dodatku novim savezima koji simbolizuju budućnost u sadašnjosti. Možda će Vas privlačiti humanitarni interesi ili oni koji uključuju zajedničku viziju i objedinjene snage. Nekima kojima je potrebno snažno vođstvo zvuče kao da su napravljeni za vas.

Društveni život za osobe u znaku Bivola uključuje poslovno umrežavanje u ovoj godini. Postojaće prilike za Vas u Maju, sve dok ostanete odani sebi. Stvari bi mogle postati konkurentne u Junu i Julu. Pokušajte da izbegnete da stvari shvatate lično i odlučite kako želite da budete pouzdani. Najbolje je da to uradite u svojoj zoni komfora. Septembar je pomalo menjač igre, sa nekoliko novih pravila kao i sa novim mogućnostima. Osnažite Vaše veze u Oktobru. Sve u svemu, to je lepa, društvena godina u kojoj možete da izbalansirate svoj život. Ne može sve biti posao I bez igre. I ne želite društveni život koji je toliko sužen da na kraju orete istu brazdu iz godine u godinu.

Karijera:

Osobe u znaku Pacova su sposobne da postignu i uspeh i da prežive. Retko je videti osobu u znaku Pacova da ne radi ništa. Zvuči poznato? To su osobine poput tvojih, zar ne? U godini koja je označena kao ona koja bi trebalo biti lakša i srećnija, uspeh u karijeri bi trebalo biti lak za dostizanje, i sa time ćete biti zadovoljni. Uključite element Metal, koji ubrzava tempo, i sve novo je inspirišuće za one koji su spremni da se prilagode. Metal kod osoba u znaku Pacova Vam pomaže da napredujete. Moraćete samo da pronađete nišu koju volite.

Šablon Pomračenja u znakovima Rak-Jarac predstavlja „aha“ trenutke. Prvo je Pomračenje Meseca u znaku Raka u Januaru, pre Kineske Nove Godine. Poruka? Znak sugeriše da je prekomerna zaštita dobar način da se nešto izgubi. Pokušaj da se nešto održi upravo onako kako je bilo tokom proteklih 19 godina sada nije najbolji pristup.

Dodajte Pomračenje Meseca u znaku Jarca početkom Jula, kada podstičete promene kod Vas. Ne dozvolite drugima da ih stvaraju za Vas. Promene koje Vam se neće svideti mogu Vam otvoriti vrata kada ste voljni da isprobate nove stvari. Bićete pritisnuti između Oktobra i Novembra, u slučaju da ignorišete poruke tokom leta. Vi ste dugoročni mislilac. Mogli biste da započnete usponom blistavom novom lestvicom, a ne onom starom.

Konačno, osobe u znaku Pacova su radoznale, i metal inspiriše na učenje. Stavite ovo dvoje u Vašu kutiju sa alatima dok proučavate nešto novo. Nikada ne podcenjujte moć istraživanja.

Novac:

Osobe u znaku Pacova karakteriše stvaranje novca, tako da ćete svoj vagon pričvrstiti za „zvezdu“, takoreći, element metal (zlato, srebro, platina - tako je rečeno!) Prvih mesec dana novog ciklusa je prikladno vreme za pregled Vaše ušteđevine za budućnost i bezbednost u odnosu na ono što Vam je potrebno u budućnosti. Taj prvi mesec predstavlja ono na čemu nastavljate iz godine zemaljske Svinje, temelja na kojem ćete graditi.

Očekujte finansijske promene tokom godine. Mnoge misli iz ovozemaljske 2019.godine je trebalo da budu stabilne i samo će se popraviti ako se išta bude preduzelo. Simbolično, sa Zemljom, stvari ponekad nisu onako kao što izgledaju. One čak nisu ni poznate, tako da, tu su. 2019.godina je bila mnogo manje stabilna nego što je obećavala. Osobe u znaku Bivola nisu u grupi koja voli da šeta divljom stranom. Pozitivno je to što su ljudi manje skloni da naprave odvažne poteze, i to će Vam biti od koristi u ovoj godini.

Maj Mesec u znaku Zmije je dobar trenutak za reviziju, ali budite sigurni da ste uzeli promene u obzir. Ovo je važno zato što osobe u znaku Pacova, koje su mašine za stvaranje novca, imaju tendenciju da budu loše u računovodstvu. Uticaj Metala kod osoba u znaku Pacova će Vas pogoditi u 2020.godini, i takođe utiče na tržišta, poslodavce i sve druge ljude osim Vas sa rukama u Vašim resursima. I možda nisu bili vredni. U ovom svetlu, posebno od Maja do Oktobra, osigurajte da kopije dokumenata čuvate na sigurnom mestu. Budite u toku sa obilnim beleškama svojih postupaka, telefonskim pozivima, e-mailovima i tako dalje. Dobra je godina. Iskoristite svoj prirodni oprez i ovo može biti odlična godina za Vas.