Bivo - Godišnji Kineski horoskop

Bivo

2018

2017. uopšteno

Pošto se vaš znak i znak Petla slažu veoma dobro, ova godina biće ispunjena srećnim događajima za vas.

Ponekada umete da budete tvrdoglavi i poneki vaši planovi se nisu ostvarili onako kako ste vi hteli. Ove godine, mnoga vrata će se lakše otvarati i vaše želje će izgledati mnogo dostižnije.

Ne treba da se ljutite kada stvari ne idu onako kako želite. Imaćete podršku mnogih prijatelja, poznanika i saradnika.

Ljubav:

Kada je u pitanju ljubav, jedan od većih izazova bila je vaša sklonost ka preteranom analiziranju. Ove godine, ljubavni problemi će se rešavati mnogo lakše.

Od upoznavanja novih partnera do učvršćivanja veze sa već postojećim, oslanjaćete se na svoju mirnu, opuštenu stranu.

Ukoliko ste skoro raskinuli, imate sreće! Ovo je odlična godina da se ponovo vratite na konja i pokušate iznova. Iako ne govorite puno, vaše reči očaraće jednu veoma posebnu osobu. U međuvremenu, uživaćete upoznavajući dosta novih ljudi.

Porodica i prijatelji:

Kada je u pitanju vaš društveni život, sigurni ste u sebe i ne nedoste vam samopouzdanja.

Radije bi ste imali jednog sjajnog prijatelja nego veći broj poznanika. Za vreme Godine Petla, tražićete ljude na koje možete da računate, nakon perioda kada su vas prijatelji izneverili.

Bez obzira na sve, vi ste veoma jaki. Ne dozvolite sebi da vas neke stvari pogađaju više nego što bi trebalo. Ove godine ćete imati sjajne ideje za provod i možete se naći sa prijateljima na veoma zanimljivom putu!

Posao:

Kada je u pitanju vaš poslovni život, vi ste odličan spoj prirodne inteligencije i nepokolebljive odlučnosti. Ove godine, energija Petla daće vam više podstreka da pratite svoje ciljeve.

Pomračenje Sunca 26. februara potpaliće sve vaše želje, od kojih će vas neke iznenaditi. Ove godine ćete ciljati visoko i nećete dozvoliti da budete ometeni u tome.

Iskoristite vreme da proslavite male uspehe na vašem putu ka postizanju većeg cilja. Ovo će biti vreme kada ćete dobiti veći radni prostor, nova zaduženja, kao i nove povlastice na poslu

Novac:

Kada je u pitanju štednja i investiranje vašeg teško zarađenog novca, niko vam nije ravan. Imate strpljenja da razmotrite buduće posledice vaših postupaka. Ovo je jedan od razloga zašto obično imate više novca od ostatka vašeg plemena.

Pokušajte da izbegnete pozajmljivanje novca ove godine. Postoji rizik da ćete se razočarati, ili čak naljutiti na primaoca vaše darežljivosti. Bolje je da podelite savet, a ne novac.

U međuvremenu, vaše finansije će se poboljšavati kako budete otkrivali ono u čemu ste dobri.