Bivo - Godišnji Kineski horoskop

Bivo

2015

2015. uopšteno

U godini Drvene Koze, od 19 februara 2015. do 07. februara 2016, vredni i pouzdani Bivoli iskusiće izuzetno osvežavajuće podsticaje. Ne zaboravite da vam vreme koje provedete u prirodi obnavlja energiju! Iskoristite svaki slobodan trenutak makar za kratku šetnju po parku!

Koza će vam pomoći prilikom timskog rada, gde će doći do izražaja vaše veštine i snalažljivost. Moguće je da ćete ponekad raditi prekovremeno. Nakon sporog početka, period mladog meseca 18. aprila obećava sasvim novu osvežavajuću i daleko bržu energiju u bilo kojoj sferi vašeg života koja vam je bitna.

Imajte hrabrosti da se suočite sa svojim navikama i odreknete se onih koje loše utiču na vas. Senzibilno Drvo znatno će povećati poštovanje drugih prema vama. Vaša lojalnost i posvećenost biće nagrađeni.

Ljubav:

Vi znate i razumete da ljubav nije uopšte lak posao i spremni ste za to putovanje. Energija Drveta pomoćiće vam da osigurate sedmo nebo svom partneru i vama. Takođe, pruža vam i odličan osećaj za odlazak kada znate da niste više cenjeni i voljeni.

Period mladog meseca 14. avgusta je veoma povoljan za romantičan odmor ili za sudbonosni susret. Obratite pažnju kada neverovatno romantična Koza počne da vam šapuće na uho.

U ustaljenim vezama, u zavisnosti od vaših mogućnosti, dajte sve od sebe da obradujete partnera nekim sitnicama i time mu pokažete koliko vam je stalo. Napori koje uložite kako biste stvorili romantičnu atmosferu biće velikodušno nagrađeni (to mogu biti i jednostavni, svakodnevni komplimenti).

Porodica i prijatelji:

Pozive na druženje poželećete da odbijete misleći kako je to čisto gubljenje vremena, ali one će biti učestale u cilju da vas izvuku iz vašeg začaranog kruga. Koza će vam šaputati na uho da prihvatite, i treba da je poslušate!

U godini koja je pred vama daleko lakše i opuštenije ćete se kretati u raznim društvenim krugovima. Ignorišite bilo kakav poriv koji vam bude govorio da ne prihvatite.

Energija Drveta ohrabriće vas da se pridružite bilo kojoj grupi koja je bazirana na vašoj zajednici ili služi istoj. Što više budete izlazili i družili se, veće su šanse da budete nagrađeni kao i da sklopite odlična i dugoročna poznanstva.

Imajte na umu da brilijirate u komunikaciji jer posedujete obilje šarma i odličnih ideja. Tokom perioda mladog meseca oko 11. decembra bićete posebno srećne ruke sa veoma zahvalnim auditorijumom.

Posao:

Zapamtite: vaši saradnici izuzetno cene vaš stabilan, neiscrpan i pouzdan način rada. Neki od njih pustiće vas da povučete veći deo posla. Dozvolite svojoj unutrašnjoj Kozi da stupi na scenu i pokažite im kako se rade stvari.

Bićete odlični u timskom radu, a ujedno imati pored sebe izuzetnu podršku i poštovanje. U ovoj godini energija Drveta ponudiće nastavak stabilnosti, dok će vas Koza inspirisati da i dalje sanjarite i pravite svoje kreativne i maštovite planove.

Izuzetan dan za vas biće tokom faze mladog meseca 12. oktobar. Tada treba da preduzmete određene korake u cilju promene postojećeg posla ili unapređenja na trenutnom. Pred kraj godine stićiće i nagrada za postignute ciljeve, a svetlucave fantazije će se materijalizovati. Bićete veoma zadovoljni postignutim!

Novac:

Rasipnik i oportunista kakva je Koza mogla bi izazvati kod vas skromnost i unapred isplanirano trošenje novca. Vaša želja da budete finansijski sigurni toliko je jaka da će je teško poremetiti bilo kakvi neočekivani događaji.

Međutim, vrlo je moguće da će novac češće odlaziti nego dolaziti. Koza iskušava Bivola da potroši baš onda kada vrlo dobro zna da ne treba to da uradi. Mogli biste tako napraviti nekoliko iznenađujućih impulsivnih kupovina. Takođe, ljudi koje volite mogli bi vas nagovoriti da se prepustite tim nagonima! Dobro razmislite prilikom svakog trošenja novca.

Očekujte komplikacije tokom čitave godine. Tek tokom faze mladog meseca 11. novembra bićete u prilici da podvučete crtu i sagledate svoje mogućnosti. U godini Drveta nikad nije kasno da napravite ili obnovite svoj kućni budžet.