Bivo - Godišnji Kineski horoskop

Bivo

2019

2018. uopšteno

Znak Bivola je jedan od najpouzdanijih. Kao i Pas, delite potrebu da vas poštuju.

Za vreme Godine Zemljanog Psa, vaši prijatelji, porodica i partner će pronaći način da vam pokažu svoju ljubav, naročito za vreme pomračenja Sunca 12. jula. Vaša želja da izgradite više sreće pokazaće se sklapanjem novih prijateljstava i upoznavanjem novih ljudi, kao i jačanjem postojećih veza.

Ljubav:

Prošle godine, vaš ljubavni život krasio je plamen strasti svuda oko vas. Usamljeni Bivoli su možda izlazili sa mnoštvom partnera i simpatija, dok su oni u vezi procvetali.

Ove godine, lakše ćete se skrasiti. Ukoliko još uvek izlazite, uživaćete u sporijem tempu i dobrom upoznavanju. Ukoliko imate partnera, nećete previše analizirati stvari kao ranije i unećete element spontanosti u vašu ljubavnu vezu.

Što ste zadovoljniji samim sobom, to će vas drugi više ceniti. Dajte svojoj ljubavi do znanja koliko vam je stalo do nje.

Porodica i prijatelji:

Zanimljiva osobina Bivola je to što ih je teško primiriti. Uvek ste pomalo otkačeni, veseli i razigrani, što mnogi umeju da cene.

Ni ove godine vaša razigranost se neće dovoditi u pitanje, ali problemi sa odanošću se mogu javiti oko 27. jula, za pomračenje Meseca. Postoji šansa da će vas jedna bliska osoba izneveriti.

Nemojte se brinuti. Brzo ćete se oporaviti i nećete ponovo praviti istu grešku. Za vreme Godine Zemljanog Psa, možete ponovo stupiti u kontakt sa starim prijateljima i imati osećaj kao da ste se još juče videli.

Posao:

Deo vašeg dobrog raspoloženja je divan osećaj koji imate kada dobro obavite neki posao. Ove godine, kada budete donosili pozitivne promene u svom profesionalnom životu, bićete više fokusirani na nove stvari koje ste stvorili, a manje na stvari koje ostavljate iza sebe.

Ukoliko želite više novca ili bolju titulu, možete se izboriti za obe stvari o istom trošku. Dosta naporno ste radili u proteklih par godina i sada je trenutak da dobijete ono što ste zaslužili.

Novac:

Bivo je odličan u investiranju svog novca, a za vreme Godine Zemljanog Psa, imaće još bolje rezultate. Traženje povišice se podrazumeva, jer ste već uveliko uspeli da šarmirate svoje nadređene.

Razgovor sa finansijskim savetnikom takođe ne bi bio loša ideja. Pored novca koji ćete iskoristiti za lično uživanje i razonodu, imali ste i par ideja o odvajanju dela novca za investiranje i štednju.

Izbegavajte pozajmljivanje novca svojim prijateljima- bićete mnogo srećniji ukoliko ne budete morali da testirate njihovu odanost.