Bivo - Godišnji Kineski horoskop

Bivo

2017

2016. uopšteno

Bivo i Majmun su suprotni znaci. Godina Vatrenog Majmuna, od 8. februara 2016. do 27 januara 2017. može doneti periodične zastoje i neočekivane izazove. Majmun osnažuje Bivolu snagu, samopouzdanje i nezavisnost. Bićete impresivni, jer vatra pojačava vaše već veliko samopouzdanje.

Prilagođavajte se i budite otvoreni prema bilo čemu što vam se ukaže. Planovi, prečice i komplikacije drugih dolaze sa Godinom Majmuna. Vaš element je Voda, koja dominira nad Vatrom. Trudite se da ni u čemu ne preterujete.

Pažljiv i izoštren osećaj pomaže Bivolu da razmotri ideje prema njihovoj praktičnoj vrednosti. Spoznaćete rezliku između prijatne fantazije i životnog nadahnuća.

Ljubav:

Sa impulsivnošću u vazduhu, ova godina nije srećna godina za Bivola da se venča. Međutim, dani koji prethode bilo kom zimskom Novom Mesecu su vrlo pogodni za ulazak u ljubavnu vezu. Promena može biti korisna.

Majmunova težnja ka inovaciji i proaktivna energija Vatre pomažu Bivolima da reše sve poteškoće u problematičnim vezama, naročito ako su vas ustaljene navike i brige držale prikovanima.

U izlascima, Bivoli se mogu činiti neromantičnim svima koji ne razumeju vaše jako, mirno srce. Pustite Majmuna da probudi vaš šarm i izražajnost, naročito u periodu od avgusta do oktobra.

Dugogodišnji partneri se možda pitaju šta je to ušlo u vas... ali njihovo iznenađenje će brzo biti zamenjeno zadovoljstvom!

Porodica i prijatelji:

U ovoj godini Vatrenog Majmuna, povučeni Bivo će biti mnogo otvoreniji nego obično. Štaviše, biće traženiji i podstaknut da održava svoja okupljanja.

Do avgusta, društvene mreže i druženja u komšiluku mogu postati prava ratna zona, kako se politika stavlja u centar zbivanja. Bivo ima sposobnost da smiri napetu situaciju kroz humor i razgovor.

Sa ovogodišnjom dodatnom dozom samopouzdanja, možete čak i ubediti svog protivnika da pređe na vašu stranu. Ukoliko vreme to dozvoljava, gledajte da što više izlazite na spoljašnje aktivnosti i društvena okupljanja.

Posao:

Vaša Ovnovska reputacija pouzdane osobe raste u godini kada čudnoća Majmuna dolazi do izražaja. Energija Vatre nagrađuje odlučno traganje za novim poslom.

Ako ste imali želju da započnete sopstveni biznis, ovo bi mogla biti vaša godina. Domišljati Majmun i izazovna Vatra oslobađaju ideje i inovacije koje, zajedno sa vašom temeljnošću, mogu zaživeti.

Ako planirate da ostanete na svom poslu, ovo je dobra godina za razvijanje odnosa koji bi bili u vašem interesu. Videćete da će timski rad iznenađujuće uroditi plodom. Takođe ćete izgraditi jaku volju koja će vas pratiti kroz život.

Novac:

Pod uticajem Majmuna, oprezan Bivo može uroniti u nerealno razmišljanje o novcu. Nije loša stvar da, ako vam pomaže da se opustite i rasteretite, častite sebe i porodicu s vremena na vreme.

Prava opasnost leži u lepezi ideja za ,,brzo bogaćenje’’ i u osetljivim poslovima koje predlažu Majmunom inspirisani šarlatani. Vešti govornici mogu vam prići sa predlozima, ali bolje će vam biti sa vašim idejama. Nemojte očekivati da ćete osvojiti, naslediti ili naići na novac, zlato ili zakopano blago ove godine.

Tradicionalne metode otplaćivanja dugova, štednje i potrage za dobrim ponudama vam najviše idu na ruku.