Bivo - Godišnji Kineski horoskop

Bivo

2021

Godina Bivola - uopšteno

Bivo preuzima odgovornost ove godine i, u slučaju ove godine metalnog Bivola, to može biti posebno značajno iskustvo za vas. Metalni Bivo ne zna kada treba da odustane. Dakle, kad-tad ćete morati da naučite kako i kada da kažete „Ne“. Biće vam veoma teško da odstupite od bilo kakvih poteškoća i vrlo lako ćete obećati, više nego što možete da ispunite.

Ove godine su istaknute vaše svojstvene vrline i vaša doslednost, a vi vodite sopstvenim primerom. Usput će se svi oslanjati na vaša leđa, za pomoći koju ste rođeni da pružite. Dakle, iako je vaša izdržljivost poboljšana, to ne znači da ste dužni da date sve što imate, kada god to neko traži. Možda je najbolje što možete učiniti za sebe i druge ove godine, da nas sve pridržavate nekih standarda.

Poruka koju možete pružiti ove godine nije složena, ali način na koji stojite uz ono što je očigledno, inspiriše sve ostale. Neka to bude dovoljno. Budite velikodušni, ali podstaknite i tehnike samopouzdanja.

Verovatno će biti velika potražnja za vašom podrškom i mudrošću u proleće i rano leto, posebno tokom četvrtog meseca. Intenzitet godine metalnog Bivola nosi sa sobom mnoge izazove i možda ćete biti iznenađeni kada saznate koliko su zapravo malo drugi spremni da se nose sa njima. Više vodite, a manje nosite tuđe probleme na plećima i imaćete više toga da pružite.

Ljubav:

Partnerstvo je za Bivola uglavnom detaljan proces - više voli da se definiše polako i stabilno, tokom dužeg vremena. Obično niste previše otvoreni romantik, jer više volite da uloge partnerstva govore same za sebe. Čak i ako ne iskazujete uvek svoje emocije, vaša posvećenost vam je sveta, a zavet je stvar duboke časti. Dakle, ako ste Bivo u već postojećem partnerstvu, budite stabilni.

Uopšteno govoreći, ne uzimajte svoju vezu zdravo za gotovo ove godine! Bivoli nisu poznati po svojoj osetljivosti. Mogli biste se toliko okupirati svakodnevnim vođenjem domaćinstva, da biste mogli smetnuti s uma da u svojoj vezi pružate nežnost i pažnju, koje su toliko važne.

Ne propustite noći za romantične sastanke. Označite važne datume na kalendaru podebljano crvenom bojom. Nadamo se da partner kojeg već imate zna da ljubav pokazujete svojom svakodnevnom posvećenošću. Ipak, dobro je ove godine ispuniti ili čak premašiti očekivanja. S druge strane, slobodni Bivoli mogli bi se ove godine osećati usamljeno.

Metalni Bivo neće podržati neobavezno zabavljanje kao opciju, stoga ukoliko ne tražite posvećenost, najbolje je da ostanete u prijateljskoj zoni. Ukoliko se pojave prilike za novu vezu, započnite ih vrlo polako. Vežbajte udvaranje i upoznajte porodice jedno drugoga.

Bivoli koji su u dugoročnim vezama osetiće pritisak da partnerstvo pređe na sledeći nivo. Ne budite stidljivi, polet je važan! A, ukoliko se svi delovi slagalice uklapaju, vreme je da se zaista posvetite i obavežete.

Porodica i prijatelji:

Kao jedan od fiksnih znakova zodijaka, Bivoli se uglavnom ne definišu u svetlu svog društvenog grupisanja. U stvari, više je obrnuto. Dakle, ove godine vas ta dinamika jasno poziva da preuzmete vodeću ulogu u svojim društvenim sferama.

Na međuljudskom nivou ste povučeni, rezervisni i sporo razvijate prijateljstva. Veze koje su izdržale test vremena produbiće se i postati intenzivnije ove godine. Uživajte u društvenim okupljanjima i udahnite duboko, sa nostalgijom. Možda niste ono što ste bili tada, ali ove godine, ukoliko se osvrnete unazad, pronaćićete novo značenje za vas.

Izvan vaših čvrstih prijateljstava, od vas će se tražiti da pružite podršku i drugima. Ove godine ste dežuran “stariji brat” ili “starija sestra”. Iako je sjajno pomoći, prekomerna dostupnost može biti problem. Ukoliko ne želite da budete u neprekidnom stanju iscrpljenosti, dok se nesebično dajete drugima, preporučljivo je da nežno podstaknete druge da se osnaže i pronađu svoju hrabrost. Pomozite im da odrastu i delegirajte potrebu za davanjem saveta. Poznajete dosta snažnih, alternativnih glasova koje biste mogli da regrutujete da vam pomognu u tome, poput Petlova, Zmija i Svinja.

U ovoj godini, vaša poruka vam je dostupna. Onima kojima je teško da svare ovu mudrost jednostavno će trebati vaša velikodušna i neosuđujuća ramena prijateljstva, na kojima će se odmoriti. Sklonite njihov fokus sa sebe i usmerite ih prema onome što vi adekvatno predstavljate. Vratite se sebi i utehu pronađite u porodici.

Karijera:

Ove godine, vaše odluke u vezi sa vašim psolovnim životom biće znatno poboljšane. Međutim, ovo ne mora nužno podstaći velike promene. Umesto toga, omogućeno vam je da unapredite ono što već imate. Ukoliko se prilike za napredovanje ili unapređenje u vašoj oblasti pojave, to će verovatno biti sporedni efekat vaše istrajnosti, a ne nagrada za ličnu ambiciju. Vaši dostojanstveni i beskompromisni načini, iako prepoznati kao prednost, mogli bi da izazovu i nekoliko profesionalnih izazova.

Ove godine ljudi bi mogli da vas uzimaju zdravo za gotovo. U svemu je najbolje biti čist i temeljan. Apelujte na svoju reputaciju i prošla iskustva, kako biste opravdali svoje odluke. U suprotnom, možete biti optuženi zbog ratobornosti i uskogrudnosti.

Ove godine morate čak i da se povinujete hijerarhiji i igrate po pravilima. Bez obzira da li ste nezavisni ili želite da radite timski, najbolje je biti što selektivniji sa zadacima koje prihvatite. Kvalitet je važniji od kvantiteta. Temeljnost je neophodna ove metalne godine Bivola - što manje morate da obavljate više zadataka istovremeno, to bolje. Kako svaki zadatak u svojoj profesiji ispratite do kraja, osećaj svrhe vas preplavljuje kao tiha milost. Ovo je vaše najveće zadovoljstvo.

Ne treba žuriti sa sledećim poslovima. Generalno, produktivnost će vrlo sporo početi 2021. godine, stoga pokušajte da se strpite do proleća i ranog leta. U suprotnom, bićete previše iscrpljeni da biste uživali u lakim mogućnostima petog meseca. Dakle, krećite se polako i stabilno.

Novac:

Ove godine je podržan vaš apetit za štednjom i razumnim ulaganjima, koji će vam dobro služiti. Luksuz vam nije stran, ali retko ste ikada vezani za površnosti koje dolaze sa materijalnim uspehom. Generalno ste dobro plaćeni i volite da vaš naporan rad govori sam za sebe. Dakle, slobodno nastavite tako.

Dok akumulirate resurse ove godine (ili ste ih već uštedeli) i želite da donosite odluke van uštede, razmislite o dugoročnim ulaganjima koja su povezana sa nekom vrstom trajnih dobara. Na primer, obnova imovine je izvrsna ideja - naročito ukoliko je to vaš dom ili imanje u vašoj porodici. Stvari koje imaju vrednost za naredne generacije vrlo su dobra investicija u godini metalnog Bivola. Već znate da ih ne možete poneti sa sobom. Stoga, ulaganje u porodicu i osnovne potrebe koje govore o vašoj povezanosti sa zemljištem, odličan je način da obezbedite da vaše nasleđe traje. Ovo je za vas mnogo vrednije od bogatstva.

Dakle, tokom ranog proleća, možda ćete želeti da proverite da li su pravci u koje ste uložili zapravo u skladu sa vašim vrednostima i osnovnim prioritetima.

Celokupni sistem stvaranja bogatstva neće se mnogo promeniti u godini metalnog Bivola, ali ono čemu date prioritet, hoće. Poput metalne godine Pacova, i dalje nastavljamo da smanjujemo višak.