Ribe - Godišnji Horoskop

Ribe

2019

Najvažnija stvar za vas u 2019. godini je to što je vaš vladar Neptun u znaku Ribe svih 12 meseci, što znači da ćete biti poverljivi i velikodušni i da ćete brinuti o drugima više nego što ćete brinuti o sebi. Nažalost, Neptun će biti u retrogradnoj fazi od juna do novembra, otkrivajući sve surove istine koje ste se trudili da izbegavate. Kada se istina prvi put bude saznala, možda nećete biti toliko srećni, ali vremenom ćete uspeti da izvučete korist iz ovog neprijatnog perioda.

Sunce će biti u vašem znaku od februara do kraja marta, kada ćete imati utisak da je čaša do pola puna, a ne prazna. Iako ste se u prošlosti opekli par puta kada ste pokušali da pomognete drugima, to vas neće sprečiti da nastavite da pomažete onima kojima je vaša pomoć stvarno potrebna. Vi ste najmanje sujetan znak, što je za veliku pohvalu i divljenje.

Mars se neće naći u vašem znaku tokom 2019. godine, ali svratiće u duge vodene znakove- u znaku Raka biće otprilike 6 nedelja, počevši od sredine maja i u znaku Škorpije, od sredine novembra pa do kraja godine. Mars se neće dobro slagati sa osećajnom energijom Raka, ali biće kao kod kuće u znaku Škorpije, pa treba da budete spremni da iskoristite taj period i energiju koju on nudi.