Ribe - Godišnji Horoskop

Ribe

2020

Mešavina iluzije i stvarnosti vam oblikuje godinu.

Vaša domaća planeta Neptun podržava vaš idealističan pristup životu i, zato što prolazi kroz vaš znak cele godine, savršeno je vreme za velike aspiracije. Obratite pažnju na intuiciju i vizije - vaša podsvest je dobar put u vašu dušu i ono što stvarno želite ove godine.

Neptunov retrogradni period je od kasnog juna do kraja novembra, što može dovesti do toga da se vaše fantazije sruše. Nećete hteti da se suočite sa realnošću jer ćete je poricati. Međutim, jači ste nego što mislite, ribe, tako da suočavanje sa tom realnošću možda bude dobra stvar za vas.

Sunce će prolaziti kroz vaš maštovit znak od kraja februara do kraja marta, tako da srećan rođendan kreativne, romantične ribe! Najviše napredujete kada ste u vašem maštovitom svetu i želite samoću da biste razmišljali o svim “šta ako” aspektima života. S obzirom da ste poslednji znak Zodijaka, a ovaj tranzit se dešava tokom prolećne ravnodnevnice, ovo je vreme da prihvatite kraj jednog ciklusa i početak drugog. Opustite se, ribe, i skupite snagu pre nego što je vreme da počnete iznova.