Ribe - Godišnji Horoskop

Ribe

2021

Ove godine postoji teška energija za utvrđivanje, Ribe. Morate zaista zauzeti takav pristup da dozvolite da život dođe vašem osetljivom znau, baš onakav kakav jeste. Najvažniji tranzit koji utiče na vašu znak uključuje seriju pomračenja između Blizanaca i Strelca, koja aktiviraju vašu desetu i četvrtu kuću. To su, tačnije, vaše zone karijere i porodičnog razvoja.

Kada god se tokom ove godine osećate kao da vam stvari izmiču kontroli, jedna od strategija koje će vam zaista pomoći jeste da uvek sledite svoj utemeljeni put. Kako Uran nastavlja da probija granice u Biku, ova planeta takođe se susreće sa sukobljenim kvadratom sa Saturnom u Vodoliji. Ovo sadrži element krajnosti, posebno sredinom februara, sredinom juna i krajem decembra, ali podstiče određene događaje koji takođe utiču na vaš znak kada je u pitanju ljubav, tokom cele godine.

Da, ova energija će vas izazvati i testirati na mnogim nivoima, posebno kroz vaše lične domene komunikacije i psihičkog razvoja. Za one Ribe koje su otvorene za svoje darove, ovo će biti izuzetno lako, dok za one koje su potisnule svoju intuitivnu prirodu, ovo ponekad može da deluje opterećujuće.

Ove godine ste izuzetno usklađeni sa svetom koji nije vidljiv i opipljiv, te vam se može činiti da ste u stanju da predvidite stvari, pre nego što se i dogode! Ovo je dobra godina da radite sa drugima koji vas podržavaju, kao da delite svoje sposobnosti sa svetom. Tokom ove fascinantne godine vaš duhovni život mogao bi se čak i produbiti.