Ribe - Godišnji Horoskop

Ribe

2022

Volite da gledate na život sa vedrije strane, a pošto vaša matična planeta Neptun putuje u vašem idealističkom znaku tokom čitave predstojeće godine, dobijate priliku da ostanete u svom idealnom malom svetu snova u 2022. godini.

Dobra vest je da se možete u velikoj meri osloniti na vašu intuiciju i ono što vaša podsvest stvara u vidu sanjarenja i vizija, kako biste dobili iznenađujuće i precizne informacije o tome u kom pravcu da krenete ove godine.

Međutim, Neptunov retrogradni ciklus traje pola godine, od kraja juna do kraja decembra, što bi moglo dovesti do toga da se vaš idealistički pogled na život potpuno zaustavi.

Ribe, Jednom kada se naviknete da živite u sanjivoj izmaglici početkom godine, nećete želeti da se suočite sa nekim realnostima koje su sada očigledne, ali ste zapravo čvršći nego što izgledate. Ovo je dobar trenutak da pokažete svima za šta ste zaista sposobni kada odlučite da više ništa ne odlažete.

Sunce prolazi kroz vaš kreativni, intuitivni znak od kraja februara do kraja marta, stoga se zabavite slaveći svoj solarni povratak ovog proleća!

Pošto napredujete i cvetate dok ste u svojoj mašti iz snova, vi ste introvert koji žudi za samoćom kako bi sanjario o svim mogućnostima koje vam život nudi.

Provesti svoj rođendan sa najbližim prijateljem u kolibi pored jezera ili čitajući knjige sami na plaži bilo bi idealno za vas.