Rakovi - Godišnji Horoskop

Rak

2021

Ovde ste iz važnog razloga, Rakovi, a 2021. je jedna od onih godina u kojima se morate predati ishodu. Napravili ste neke neverovatne promene tokom 2020. godine i zaista napredujete. Bilo je mnogo uspona i padova, koji bili nešto traumatičniji od onih uobičajenih, posebno za vaš saosećajni znak Raka.

Ova godina zaista služi kao gledanje na vaš život iz perspektive autsajdera. Sposobni ste da posmatrate iz perspektive posmatrača i možda čak razmislite o tome da zaronite u duboku samorefleksiju, od koje ste nekada bežali.

Rad na nekoliko aspekata duhovnosti, briga o vašem telu, istraživanje i širenje uma, je ono što 2021. godina predstavlja. Trenutno, za vas ne postoji ništa previše neobično, jer bi vas možda mogle više nego obično zanimati paranormalne studije ili studije okultnog tipa.

Izuzetno ste vezani za Mesečeve cikluse, čiji čvorovi sada kruže između Blizanaca na severnom položaju i Strelca na južnom položaju. Prolazite kroz karmičke cikluse kroz učenje sopstvenih obrazaca u komunikaciji i razumevanje priča koje ste priče predugo slušali.

Možda se čak suočite sa istinom o porodičnoj situaciji, oko koje ste nekada u proplosti proveli i previše vremena, pokušavajući da je razrešite. Možda ste žrtvovali sopstvenu sreću za dobro svojih najmilijih, samo kako biste se pomirili sa onim što zaista želite za sebe.

Ovo je godina u kojoj zaista možete zakoračiti u svoju nezavisnost i dobiti malo emotivnog prostora od osuda drugih. Osvežavajući ton javiće se u vašem životu kada prihvatite istinu o nečemu što ste sklanjali pod tepih. Generalno, u 2021. godini vreme je da se suočite sa realnošću i vidite koliko ste zaista posebni! Prestanite biti tako strogi prema sebi, Rakovi!