Rakovi - Godišnji Horoskop

Rak

2022

Ljudi vas verovatno često pitaju zašto ste toliko raspoloženi, zar ne? Pošto vama vlada brzi, emocionalni Mesec, vaša raspoloženja variraju gore-dole poput plime i oseke, čega se ne treba stideti.

Vi ste veoma intuitivne, osetljive duše, Rakovi, a obraćanje pažnje na Mesečeve ritmičke cikluse može vam pomoći da razumete svoja promenljiva raspoloženja.

Na primer, pun Mesec sredinom januara je domaćin vašeg osetljivog znaka, a vaš privatni život i problemi kod kuće tada naglašavaju vašu potrebu za sigurnošću u ovim oblastima. Ukoliko vaša porodična dinamika ili ravnoteža između privatnog i poslovnog života u ovom periodu bude narušena, zaista ćete to osetiti.

Nasuprot tome, mlad Mesec u vašem znaku se pojavljuje krajem juna (“slučajno” baš početkom meseca vaših rođendana) i daje vam potpuno novu perspektivu! Vi napredujete i cvetate u letnjim mesecima, a pod ovim mladim Mesecom ćete moći zasaditi seme namere (možda tajno) i planirati da ga zalivate i gledate kako raste tokom toplih meseci koji će biti pred vama.

U ovom periodu ima toliko toga čemu možete da se radujete. Izađite iz svog oklopa i uživajte u dobrim stvarima koje će vam uskoro doći. Naravno, takođe možete da se radujete svom solarnom povratku (rođendanu) u nekom trenutku između kraja juna i kraja jula, što je idealno vreme za praktikovanje nege i brige o sebi.

Kao i mnogi Rakovi, možda se osećate bolje kada brinete o drugima, ali ovo je vreme kada treba da brinete o sebi! Proslavite svoj poseban dan tako što ćete se razmaziti i uživati sa stilom.

Spavanje ili opuštanje kod kuće, sa porodicom, naravno, za vas bi bio savršen način da dočekate još jednu godinu na ovoj planeti.