Rakovi - Godišnji Horoskop

Rak

2019

Ovo je godina kada ćete biti u potpunoj kontroli nad svojom sudbinom! Vreme je da pokažete svetu šta stvarno možete.

Možda ćete biti povučeni u svoju udobnu ljušturu krajem 2018. godine, za šta su zaslužna negativna iskustva, neočekivane vesti ili razna druga razočarenja, pa nećete biti toliko željni da pokažete svoja prava osećanja. Možda ste se već otvorili na društvenoj mreži i opekli se, ili ste se možda plašili da pokažete drugima kako se stvarno osećate. Svakako, osećate jake emocije koje bi ste trenutno radije zadržali za sebe, što je sasvim OK.

Pun Mesec u januaru baciće svetlo na vaše slabe tačke, a činjenica da će u pitanju biti „super Mesec“ znači da nećete imati puno mesta za sakrivanje. Kakvu ruku ste sposobni da odigrate kada se karte neočekivano otkriju? Uskoro ćete saznati.

Osećaćete se mnogo sigurnije kada se Sunce bude našlo u vašem znaku u periodu od kraja juna do kraja jula, kada će vaše samopouzdanje biti na vrhuncu i kada ćete moći da uživate u letnjim mesecima koji su pred vama. Volite letnja porodična okupljanja, a ovog leta ćete možda imati i neočekivano uzbudljiv ljubavni život.

Pluton u znaku Jarca će ući u svoju direktnu fazu za vreme jeseni, oslobađajući vas od sumnji koje ste imali u proteklih par meseci.