Rakovi - Godišnji Horoskop

Rak

2020

Učinite sebe glavnim prioritetom ove godine.

Vaš znak je povezan sa naglom promenom emocija, tako da ima smisla da je vaš vladar emotivni Mesec. Ako pazite na promenu položaja Meseca razumećete vaše raspoloženje malo bolje ove godine, počevši sa punim Mesecom/pomračenjem Meseca u vašem znaku sredinom januara. Možda osetite trajne efekte uticaja Meseca jer je u bliskoj vezi sa porodičnim vezama, naročito između roditelja i deteta. Okupljanja i isceljivanje mogu se desiti sada, ali pazite da se ne vratite starim nezdravim dinamikama koje ste ostavili po strani kada opadne sreća.

Mlad Mesec/pomračenje Sunca u vašem znaku krajem juna se poklapa sa vašim rođendanskim mesecom, što vam daje šansu da krenete ispočetka (posebno u oblastima koje imaju veze sa vašim prioritetima i ljudima koji su došli i otišli iz vašeg života tokom prošle godine). Ovo je prilika da shvatite šta vam je nedostajalo i šta je uredu ostaviti. Sve što nema potrebu je uredu odbaciti sada, rakovi. Ostavite to lagano ali sigurno.

Sunce je u vašem znaku od kraja juna do kraja jula, što je savršeno vreme da se posvetite sebi i zaštitite one koje volite. Znate da sposobnost da se brinete o sebi je blisko vezana sa sposobnošću da se brinete o drugima. Idite na spa vikend da se obnovite. Srećan rođendan brižni rakovi.