Lavovi - Godišnji Horoskop

Lav

2022

Obožavate kada su sve oči uprte u vas, Lavovi, i trebalo bi da nastavite da dobijate pažnju za kojom žudite tokom većeg dela predstojeće godine. Vaš vladar je veliko, smelo i vrelo Sunce, što nije iznenađujuće za nekoga ko stalno želi da uživa u svetlosti sopstvene lepote i dostignuća!

Kao i obično, kada 2022. godina počne, iskusićete zemljanu energiju ambicioznog, uspešnog Jarca, što bi trebalo da vam pruži mnogo razloga da budete ponosni na sebe.

Mudri asteroid Palas nije pod uticajem vašeg otvorenog znaka ove godine, ali posećuje vatreni znak Ovna od sredine februara do kraja aprila, tako da ćete tada tražiti brzo rešenje za sve svoje probleme. U ovom periodu najbolje ćete funkcionisati u ulozi lidera ili potpuno sami. Poslednja stvar koju ćete želeti u ovom periodu je da vam neko govori šta da radite!

Vaše omiljeno godišnje doba dolazi, naravno, krajem jula, kada se Sunce vraća u vaš uzbudljiv znak nakon godinu dana svog putovanja, a vi se radujete proslavi svog rođendana u nekom trenutku tokom narednog meseca. Vi ste život zabave, a vaše druželjubivo, razigrano raspoloženje vam pomaže da vaše ime nađe na svim pozivnicama za letnje proslave

Emotivni Mesec dodaje ravnotežu Sunčevom egu, a mlad Mesec u vatrenom znaku Strelca krajem novembra osvetljava vašu petu kuću zadovoljstva i osigurava da ovo bude lunacija ispunjena zabavom i uživanjem.

Međutim, takođe ćete biti pozvani da se bavite svojim obavezama radije nego svojim slobodnim vremenom, što može da “ubije” vaše raspoloženje, ali i da vas nauči dobroj lekciji o određivanju prioriteta.