Lavovi - Godišnji Horoskop

Lav

2019

Započećete godinu sa punim Mesecom u svom znaku krajem januara. Takođe, doći će i do pomračenja Meseca. Biće teško da sakrijete bilo šta, a naročito svoja prava osećanja. Osetićete velike promene u ovom periodu. Ukoliko budu bile pozitivne, želećete da ih podelite sa svima, dok ćete negativnije promene ipak želeti da ostavite u tišini.

Jul će biti važan mesec, pošto će Mars, Sunce i Venera ući u vaš znak u jednom trenutku. Mars u znaku Lava početkom meseca podstaćiće vas da započnete najrazličitije stvari o kojima ste razmišljali, poput novog režima ishrane i treninga, do rada na ličnom projektu i učenju stranog jezika. Šta god da je u pitanju, rešeni ste da date sve od sebe.

Venera će ući u znak Lava krajem jula, što će preusmeriti pažnju sa vaše ljubavne veze na vaš lični život. Želećete da budete voljeni od strane svih oko vas, uključujući vašu porodicu, prijatelje i kolege. Što više komplimenata i pažnje budete dobili u narednih šest nedelja, to bolje. Mnogo je lakše živeti sa vama kada se osećate kao da ste u centru svačijeg univerzuma.

Merkur će se naći u znaku Lava sredinom avgusta, čineći vaše razgovore i komunikaciju dramatičnijom nego obično. Uvek ćete rado podeliti svoje uspehe preko društvenih mreža, dok ćete neuspehe ipak želeti da zadržite za sebe.