Lavovi - Godišnji Horoskop

Lav

2020

Budite najbolji lav koji možete biti 2020!

Volite da budete centar pažnje, tako da je očigledno da vam je valdar Sunce koje pojačava ego. Kada 2020. Godina počne Sunce je u zemljanom, odgovornom jarcu, tako da ćete primetiti da radite stvari radi osećaja ispunjenja radije nego priznanja. Međutim, sve se to menja krajem jula kada Sunce uđe u vaš sjajan znak i pozdravlja vaš rođendanski mesec. Srećan rođendan kreativni lavovi! Vaše raspoloženje je ekstrovertno i razigrano i želite jake reakcije na ono što radite. Sledeće 4 nedelje ćete biti centar pažnje i donosite sa sobom boju i dramu koja je nedostajala u životima vaših najbližih.

Emotivni Mesec je yin Sunčevom egocentričnom yangu, stoga rakovo pomračenje Meseca/Sunca krajem juna je veoma prosvetljavajuće za vas, lavovi. Ovaj period ima fokus na retrospekciji i zbog toga se javljaju neke neprijatne i emotivne teme od kojih nećete uspeti da se sakrijete, što će možda dovesti do toga da se ne osećate kao vi. Vaša ličnost ne može se skroz blokirati jer je Sunce uz Mesec sada, ali može biti smanjena. Iskoristite ovaj tmuran period da napravite mesta za nove emotivne početke.

Povređeni Hiron putuje zajedno sa motivisanim ovnom (koji vlada prvom kućom sebe i koji je takođe vatreni znak) ove godine - što vas može naterati da se zapitate “Ko sam ja?”. Kriza identiteta je jedna od vaših najgorih noćnih mora što može dosta da vam povredi ego. Srećom, dobijate pauzu da biste se odvojili od ove negativne energije između početka jula i sredine Decembra, kada ovaj par uđe u retrogradni ciklus i da vam prostora da se setite ko ste ustvari.