Lavovi - Godišnji Horoskop

Lav

2021

Ovo je izuzetno važna godina za vaš vreli znak, Lavovi! Toliko se toga događa, da je često teško pratiti sve divne benefite koje se spremaju za vaš znak! Glavna komponenta ove godine je takođe učenje kako se prepustiti i predati nepoznatom. Tema za vaš vatreni znak je imati strpljenja da znate da će sve završiti tačno onako kako bi trebalo da bude!

U skladu sa time, tokom 2021. godine susrešćete se sa neverovatnim testovima vere, koji će učiniti da budete zapanjeni time koliko je zapravo fantastično biti svoj! Biće i nekih emotivnih testova i energetskih promena, ali, svojim autoritativnim prisustvom moći ćete sve to da podnesete s lakoćom.

Ova godina, sredinom januara, započinje snažnim kvadratom između Jupitera u vašem suprotnom znaku Vodolije i Urana u statičnom znaku Bika, stvarajući izazovnu energiju T-kvadrata na vašem grafikonu. Ovo uopšte nije najjednostavnija konfiguracija za rešavanje, koja u mnogim okolnostima zahteva ekstremnu brigu o sebi.

Ovaj T-kvadrat utiče na sve sfere vašeg života, a takođe se ponovo pojavljuje sa kvadratom Saturnom u Vodoliju u Urana u Biku, obuhvatajući ovaj kosmički uticaj do sredine februara, sredine juna i kraja decembra. To će biti vremenski periodi u kojima ćete se suočiti sa gomilom unutrašnjih i spoljašnjih previranja, a u mnogim slučajevima, to može biti prelomna slamka koja će izazvati velike reakcije i promene pogledu vaše karijere, veza i javnog života.

Konačno, ovogodišnja pomračenja Meseca pokrenuće i neke važne cikluse koji ističu vaše lične zone samoizražavanja, profesionalnih odnosa i razvoja zajednice u maju, junu, novembru i decembru.