Majanski horoskopski znaci

Govori se da svaka osoba ima određenu sudbinu i karakter koji je određen datumom i godinom rođenja prema Majama. Naš Majanski horoskop koji Vam prezentujemo je skupljan iz različitih izvora, ali većina sadržaja je direktno iz starih spisa sa visoravni Gvatemale. Dok nazivi dana nose karakteristične crte, koeficijent ispred svakog datuma indicira da li osoba ima slabe, balansirane ili jake crte tih osobina.


Majanska astrologija je varijacija Mezoameričke astrologije, jedne od najnaprednijih astrologija toga vremena. Majanski kalendar, Tzolkin, je sastavljen od 20 dnevnih znakova i 13 Galaktičkih brojeva, praveći tako kalendarsku godinu od 260 dana. Svaki Majanski znak definiše karakter osobe. Na našem sajtu izračunajte koji ste vi Majanski znak i saznajte više o sebi.

Unesite datum rođenja iznad (DD/MM/GGGG)

Zanimljivost: Maje su postale popularne ovih godina, a pogotovo zbog famoznog 21.12.2012. kada je trebalo da se desi, prema nekima, kraj sveta. Čak su se i tu teorije delile, pa dok je jedan deo verovao da će nas priroda izbrisati sa lica zemlje putem kataklizmičnih klimatskih promena, drugi je tvrdio da ćemo izgoreti u masovnom infernu, treći da će nas pogoditi jedan od asteroida, četvrti da će doći do emocionalnog kolapsa svesti, dok su peti verovali da će se desiti "big bang" i da ćemo nestati u sekundi... Sada, kada je taj 21. decembar prošao, ostaje nam da čekamo možda onaj pravi. Mada iskreno, ne treba da se previše brinete zbog toga.

Ukoliko želite da podelite mišljenje o kraju sveta sa drugima, ostavite komentar ispod