Vodolije - Godišnji Poslovni Horoskop

Vodolija

2021

Ove godine postoji srećna vibracija oko vašeg novčanog stanja, Vodolije! Slično kao i u svim ostalim oblastima vašeg života ove godine, profesionalni razvoj naizgled dolazi niotkuda. To je apsolutni i čisti magnetizam koji imate, s obziromda se toliko električne energije probija kroz vašu natalnu kartu. Čak i dok Uran prolazi kroz Bika u vašoj četvrtoj kući, dobijate pomoć od stabilizujućeg Saturna koji nastavlja da održava sturkturu i vodi vas kroz vašu prvu kuću interakcije.

Vi niste samo lice godine, već i vibracija godine! Ovo je vreme da doba Vodolije da zaista iskoristi svoju punu snagu sa divnim iznenađenjima, zbog kojih se osećate u potpunosti podržanima i cenjenima. To može dovesti do onih finansijskih sređivanja i ugovora koji su se nekada činili previše obavezujućim, a sada imaju više uslova o kojima se može pregovarati.

Ovo je divno vreme za vaš znak da razmislite o povratku školovanju, promeni karijere ili čak da se eksponirate na javni način. Ovo može biti korisno onima koji se bave vizuelnom umetnošću i preduzećima koja od vas zahtevaju da vaše lice i ime bude poznato svetu.

Budite izuzetno oprezni tokom retrogradnih ciklusa Merkura ove godine, jer ćete moći da se snađete u nekim nezgodnijim situacijama kada je u pitanju komunikacija i možda ćete morati da rešavate sporove. Retrogradni ciklusi Merkura utiču na vas od sredine januara do sredine marta, krajem maja do početkom jula i početkom septembra do sredine novembra.

Svi ovi vremenski periodi mogli bi vas kreativno promeniti u toku, ali zaista su delovi godine koji menjaju pravila igre, ukoliko želite da prosledite svoj CV ili se povežete sa duhovno usklađenijom poslovnom prilikom.