Vodolije - Godišnji Poslovni Horoskop

Vodolija

2019

Merkur, ekspert za komunikaciju, ući će u znak Ribe krajem februara, čineći vas ranjivijim prema pritisku sa posla. Obično kritike ne utiču na vas, ali ze vreme ovog aspekta, stvari će biti mnogo ličnije. Nije kao da ste paranoični, ali ponekada imate utisak da su se svi urotili protiv vas. Dobre vesti su to da možete da se oslonite na svoj instinkt, koji će vam pomoći da doneste prave odluke. Ovo je naročito korisno kada pokušavate da odlučite da li da prihvatite novu poziciju na trenutnom radnom mestu ili da promenite preduzeće u kome radite.

Venera će se naći u znaku Blizanaca početkom juna, pa će pronalaženje novih ponuda i istraživanje novih biznisa postati vaša druga priroda. Volite praktičnost, pa ćete uvek gledati ukupnu korist pre nego što donesete svoju odluku. Neodlučnost vas može skupo koštati, a prilike koje propustite se neće vratiti, pa je najbolje da se držite odluka koje ste doneli.

Kada se pun Mesec bude pojavio sredinom avgusta, bićete spremni da prihvatite svoju jedinstvenost! Potražite one ponude koje svi drugi ignorišu- tu će se kriti pravi dragulji. Videćete u ljudima prilike koje niko drugi ne vidi, što će vam pružiti veliku prednost u odnosu na konkurenciju. Budite sami svoji i novac će sam doći.