Vage - Godišnji Poslovni Horoskop

Vaga

2019

Merkur će započeti svoj prvi retrogradni ciklus u martu. Čuvajte se poslovnih putovanja u ovom periodu. Ukoliko planirate poslovni put, očekujte odlaganja i kašnjenja. Uvek imajte rezervni plan i uvek držite važnu papirologiju blizu sebe. Što se novca tiče, dobro proverite izveštaj iz banke i obratite pažnju na račune, gde su moguće greške.

Venera će se naći u znaku Bika sredinom maja, kada će se vaš fokus pomeriti sa količine na kvalitet. Volite luksuz i spremni ste da štedite koliko god je potrebno da bi ste mogli da uživate u skupim stvarima. Dugotrajne investicije će biti isplativije od kratkotrajnih, a vaše interesovanje će biti na opipljivim stvarima, poput stana ili automobila.

Kada se Merkur bude našao u znaku Škorpije početkom oktobra, vaše metode u komunikaciji i misli će postati mnogo izraženije. Prilično ste se osilili u vašem poslu i dok nećete uraditi „baš sve“ da bi ste napredovali, još uvek ste spremni da koristite neke taktike koje bi drugi mogli da protumače kao kontroverzne. U ovom periodu, cilj opravdava sredstvo, pa ćete uz malo sreće imati priliku da dokažete svima da ste ipak bili u pravu.