Vage - Godišnji Poslovni Horoskop

Vaga

2021

Vaša domišljatai šarmantna ličnost inspiriše druge ljude! Ovo je godina u kojoj zaista možete dobiti ono što želite, ukoliko odigrate kako treba. Morate unapred planirati i biti na vrhu svoje igre, čak i ako to znači da morate da izađete iz svoje zone komfora. Postoje delovi vaše karijere koje morate izneti na površinu, posebno ukoliko su to kontakti koji su vas u prošlosti sputavali ili prezirali.

Možda ćete morati da se suočite sa nekom konkurencijom na početku godine, pogotovo što Saturn u Vodoliji pravi kvadrat sa Uranom u Biku sredinom februara. Ovo nije najpoželjniji deo posla, ali spremni ste da ga prihvatite punom snagom. Iza ove lekcije postoji evolucija koja većini ne pada lako, te možete videti i druge kolege kako se bore sa ovime. Međutim, strukturisan pristup provešće vas kroz ove cikluse sa kojima ćete se ponovo susresti tokom maja, juna i ponovo u novembru i decembru.

Finansijsko stanje će biti ili izuzetno dobro, ili ćete se morati boriti da biste došli do statusa koji tražite. Ne zaboravite da budete zahvalni na onome što već imate. Imate zaista mnogo stvari koje vam idu u prilog, ako se zaista odmaknete od situacije i realno je sagledate.

Konačno, možda ćete morati da sarađujete sa računovođom ili poverljivim finansijskim edukatorom, kako biste neprestano pazili na sopstvenu monetarnu fluidnost. Sarađivanje sa nekime ko nema konkretnu ulogu vašem životu, može vam pomoći da uvidite i razumete širu sliku tokom godine.