Vage - Godišnji Poslovni Horoskop

Vaga

2020

Dobićete ono što želite kad se potrudite!

Većina ljudi želi da im se posreći što se novca tiče i vi niste drugačiji. Što se tiče kombinacija sa Jupiterom (planetom sreće) biće kvart Venera-Jupiter krajem februara zbog kog ćete hteti da preterano trošite. Ako imate novca, samo napred – ali ako ste na budžetu, nemojte. Trigon Sunce-Jupiter početkom septembra je jedan od najboljih solarnih tranzita i može dovesti do veoma isplativih prilika. Relativno je lako zaraditi sada, zgrabite sve isplative prilike koje vam se nađu na putu.

Venera, vaša domaća planeta, je jako povezana sa novcem, kao i bik, tako da kada se oni udruže početkom marta pojaviće se sjajne prilike za zaradu. Ako vas zanime da investirate, potražite sigurne investicije koje će vredeti u budućnosti. Ako ste već dovoljno uštedeli možda ćete hteti da kupite nešto luksuzno. Bacanje novca nije najbolje sada, ali kupovina nameštaja ili umetničkih dela vašeg omiljenog umetnika vas ispunjava.

Snažni Mars ulazi u ambicioznog ovna krajem juna, što budi u vama samopouzdanje i ambiciju. Ovan se ne plaši promene, vage, tako da pronalaženje novog posla je jedna od mogućnosti ovog vatrenog spoja. Takođe je dobro vreme ta inicijaciju i delegaciju! Bili biste savršeni timski voža, šef ili neko ko poseduje svoj biznis. Nađite šta vam prija I držite se toga!