Strelci - Godišnji Poslovni Horoskop

Strelac

2019

Venera, gospodar ljubavi i finansija, naći će se u znaku Vodolije početkom marta, kada ćete imati koristi od nesvakidašnje i inovativne ideje za sticanje novca. Ne izbegavate sticanje novih veština i iskustava, pa istraživanje i pronalazak potencijalnih investicija neće biti teško. Možda će biti potrebno malo više vremena da pronađete svoju nišu, ali vredeće kada vam se bude ukazala prava prilika!

Sledeći na redu je retrogradni Saturn koji će uticati na vašu produktivnost u periodu od kraja avgusta do sredine septembra. Saturn će biti u znaku marljivog Jarca cele godine, pa ćete generalno dosta toga postići, sa izuzetkom retrogradnih perioda. Strpljenje nije vaša omiljena reč, ali biće vam potrebna da bi ste prošli kroz izazovnije periode bez posledica.

Jupiter će ući u znak disciplinovanog Jarca početkom decembra, pružajući vam mogućnost da pretvorite malu priliku u veliku i značajnu šansu za vašu karijeru. Pošto ste sposobni da delujete hladno kada se susretnete sa bilo kojim poslovnim problemom, teško ćete pasti na sumnjive ponude koje nude brzo bogaćenje. Znate da možete dostići ono što želite napornim radom i trudom, pa vam nije potreban najbrži ili najlakši put do bogatstva i uspeha.