Strelci - Godišnji Poslovni Horoskop

Strelac

2021

Važna lekcija za vaš vatreni znak 2021. godine uključuje ideju o tome da li ste u stanju da izdržite i održite svoju sposobnost izgradnje. Postoji mnoštvo opsežnih kosmičkih tranzita, koji se takođe neposredno susreću sa grčevitim energijama.

Najveći uticaj putem kvadrata između Saturna u Vodoliji i opsednutog karijerom i haotičnog Urana u Biku snažno će nastupiti tokom većeg dela vaših poslovnih i finansijskih poslova ove godine.

Ovi kvadrati imaće najsnažniji uticaj 14. februara, 14. juna i 24. decembra, ali njihovi tranziti se nastavljaju kroz vaše lične zone organizacije i komunikacije kroz veći deo sledeće godine. To može uključivati iznenadne fluktuacije na svetskim tržištima i ukupne revolucionarne cikluse, koji mogu promeniti vaš način rada i rada u svetu uopšte.

Vaš znak je uvek bio prisutan u poslovima društva i ovo je vaše vreme da zablistate, ukoliko radite u javnom i društvenom svetu. Ukoliko ste se skrivali iza zatvorenih vrata, u vas je sada uperen reflektor, koji zahteva od vas da rizikujete i skočite u nepoznato. Generalno, vaše finansije mogu malo da se kolebaju, ali ciklusi pomračenja su tu da vam pomognu da pratite svoje ultimativne snove i ukažete na ono što vam je u celini najvažnije.

Retrogradnost Merkura pokreće neke obrasce kojima se treba pozabaviti između 29. maja i 22. juna. To znači da ćete se možda morati pozabaviti nekim poslovnim zajmovima i ugovorima, koji su gurnuti pod tepih. Tačnije, moraćete da sagledate svoje novčane navike iz nove perspektive.