Strelci - Godišnji Poslovni Horoskop

Strelac

2020

Ako se sad pozabavite finansijskim problemima sačuvaćete vreme i novac u budućnosti.

Uparivanje Saturna i jarca se desilo na kraju 2017., tako da ste verovatno proveli prošlih nekoliko godina ulagajući trud prema svojim ciljevima. Da, bili su neki problemi, ali trebalo bi da ste na putu ka tome da vam se taj rad isplati.

Vredni Saturn ulazi u progresivnu, inovativnu vodoliju krajem marta, što vam dozvoljava da malo izmenite neke stvari I da se dobro osećate što se tiče vaše karijere. Saturnov retrogradni period od sredine maja do kraja septembra daje vam prostora da pauzirate I razmislite o nedavnim karijernim odlukama i promenite mišljenje tamo gde treba. Produktivnost će vam opasti par meseci tako da pazite na rokove u slučaju da je potrebno uložiti prekovremeni rad da biste ih se držali.

Uran putuje sa biko cele godine, što dovodi do dosta finansijskih nelagodnosti, lično i globalno. Budite svesni nove tehnologije i inovacija koje imaju potencijala da uzdrmaju ekonomiju i adaptirajte se. Većina strelaca nisu planeri, ali ovog puta bi vam odgovaralo da smislite dugoročne finansijske strategije. Nemojte odbiti ideju da unajmite profesionalnog planera ili da pitate za profesionalni savet. Vaš novac je nešto što morate shvatiti ozbiljno.