Škorpije - Godišnji Poslovni Horoskop

Škorpija

2021

Vaš odlučni znak je uvek na vrhu trenutnih tržišnih trendova koji se javljaju u vašem polju poslovanja. Odlični ste i vešti u samopromociji, spremni i voljni da uložite svoje vreme u ono što je zaista važno za vašu budućnost. Nemate problema sa time da sačekate bolju priliku ili da se žrtvujete da biste stigli tamo gde treba.

Ova godina je poprilično zanimljiva po tome što kvadrati između Saturna u Vodoliji i Urana u vašem suprotnom znaku Bika aktiviraju određena područja na vašem grafikonu, koja zahtevaju kompromis. To može odražavati iznenadne događaje ili promene u karijernom partnerstvu i povezati vašu porodicu sa vašim karijernim putem.

Ukoliko ste zabrinuti zbog izdržavanja porodice iz finansijske perspektive, ovo je dobra godina da zaista rizikujete i vidite da li će to da se isplati. Ovo će zahtevati ogromnu količinu hrabrosti i slepog praćenja vaših ličnih smernica.

Zaista se izazivate van svojih granica, posebno istaknutim kvadratima, koji na vas utiču 14. februara, 14. juna i 24. decembra, ili približno oko tih datuma. To će na kraju biti faktori koji će sve promeniti. Moći ćete da izađete iz ciklusa koji vas je nekada sputavao, ali moći ćete i da vidite gde treba da se poboljšate. Ovo može biti vrlo lična odluka, ne samo za celokupan lični rast i napredak, već i za revoluciju u vaššoj karijeri!

Ova godina ističe da je vreme da ne zaboravite na svoje snove. Sudbina vas čeka na putu, a budući da ste efikasan vođa, držite se najviših standarda od svih!