Škorpije - Godišnji Poslovni Horoskop

Škorpija

2019

Većina Škorpija će ove godine biti poput magneta za uspeh, što će biti naročito izraženo zahvaljujući Saturnu koji će tokom cele godine biti u znaku Jarca. Preklapanje Saturna i Sunca početkom januara dokazaće da naporan rad može dosta da se isplati. Kada se fokusirate na poštovanje zadatog roka i završavanje postojećih zadataka, malo je toga što ne možete da postignete. Ukoliko ste u potrazi za poslom, nemojte da odustajete. Dostavljanje vašeg rezimea pravoj osobi je pola bitke. Budite predani svojoj potrazi i ostvarite što više veza.

Retrogradni Merkur u znaku Ribe početkom marta negativno će uticati na vaše finansije i karijerna pitanja. U najboljem slučaju, biće teško ostvariti dobru komunikaciju, a u najgorem će biti nemoguće da je uopšte ostvarite, pa budite naročito oprezni pri pisanju mejla, poruke ili snimanja glasovne poruke. Takođe su mogući problemi i zabune sa brojevima, pa se savetuje da dva puta proverite svaki finansijski izveštaj i proračun.

Jedan od najproduktivnijih aspekata ove godine biće ulazak Marsa u znak Device sredinom avgusta. Ovo je period kada ćete biti potpuno posvećeni vašem poslu, sa akcentom na prekovremenom radu i ranim sastancima. Uticaj Device pružiće vam neverovatan osećaj za detalje, tako da će svako vaše zaduženje imati odličnu finalnu obradu. Prihvatite sve pohvale za vaše zalaganje na kraju ovog napornog meseca.