Ribe - Godišnji Poslovni Horoskop

Ribe

2019

Novac i uspeh su povezani sa kreativnošću i intuicijom u 2019. godini.

Dok Venera bude putovala kroz znak inovativne Vodolije početkom marta, trebalo bi da razmišljate o novom i inovativnom načinu za sticanje novca. Ovo je idealan trenutak da razradite staru ideju ili izum. Prijavite svoj patent i prikažite ga potencijalnim investitorima. Internet je takođe od velikog značaja ukoliko ste u potrazi za poslom, poslovnim partnerom ili kapitalom za početak vašeg projekta. Iskoristite svoju slobodu izražavanja da ostavite odličan utisak na bilo koga ko može da vam pomogne u ostvarivanju vaših snova.

Merkur takođe ulazi u svoj prvi retrogradni ciklus u Martu. Tokom cele godine, Merkur će svoje retrogradne cikluse provoditi u vodenim znakovima, što znači da se posao lako može pretvoriti u emocionalnu krizu. Sa pozitivne strane, uvek se možete osloniti na svoju intuiciju. U vremenu kada se mnogo toga zasniva na tehnologiji, lepo je kada ne morate da zavisite od nje. Možda ćete moći da pronađete odgovor koji ste tražili samo slušanjem svog instinkta.

Mars će se naći u znaku Vage početkom oktobra, pa ćete moći da kombinujete svoj šarm sa svojom intuicijom, uz pomoć koje ćete uspeti da se popnete do samog vrha. Imaćete sposobnost da vidite obe strane svake priče, pa ćete biti glavni mirotvorac na vašem radnom mestu. Kada vaš nadređeni bude video koliko ste dobar timski igrač, možete očekivati povišicu.