Ribe - Godišnji Poslovni Horoskop

Ribe

2020

Iskoristite svaku priliku koja vam se ukaže.

Venera vodi vaš ljubavni život, ali takođe vlada novcem, i zato što ulazi u stabilnog bika, znaka koji najbolje barata novcem, početkom marta, dobro je vreme da obratite pažnju na vaše finasije. Ako ste imali sreće da uštedite nešto novca, savršeno je vreme da uložite novac u nešto luksuzno. Bik odlično štedi, ali ova energija vam govori da nagradite sebe kada to zaslužujete.

Što se tiče šire finansijske slike, inovativni Uran takođe prolazi kroz bika većinom godine, tako da možete da krenete da menjate neke dugročne investicije. Ovaj neujednačeni par ima svoje uspone i padove, ali generalno može voditi ka slobodi što se tiče novca. Ako vas nešto finansijski sputava, ovo je vaša godina da se toga oslobodite.

Ambiciozni Saturn želi da vidi vaš uspeh tako što ćete naporno raditi za ono što ćete zaraditi ove godine i, zbog toga što je ova planeta uparena sa znakom kojim vlada, posvećenim jarcem, većinom godine, vaš uspeh će direktno zavisiti od toga koliko truda ste voljni da uložite u taj uspeh. Moćni Mars takođe može imati uticaj na uspeh u karijeri, i njegov prirodni položaj u jarcu krajem juna je savršeno vreme da se istaknete kao vođa. Pokažite nadređenom da biste trebali da dobijete višu poziciju ili vodeću ulogu, ribe. Inicijativa nije uvek vaša stvar ali ako je preuzmete u nekom trenutku tokom sledećih 6 nedelja će doneti dobre rezultate.