Ribe - Godišnji Poslovni Horoskop

Ribe

2021

Ovu 2021. godinu obeležiće konstantni pomaci i promene. Neki su manji nego što biste očekivali, a drugi vam potpuno preokreću svet. Vi, Ribe, ulažete godine i godine, duge radne sate i žrtvujete se za san koji ste pretvorili u svoju stvarnost.

Ovo je vaša godina da istinski ostavite traga i uzmete štap moći u svoje ruke, u određenim aspektima svog profesionalnog razvoja. Možda ćete se morati osloniti i na prijateljstva, kako biste se osećali sigurnije. Okretanje pouzdanim kolegama dok u budućnosti pravite duboke promene, takođe će vas motivisati da nastavite dalje.

Širite se izvan svojih najluđih snova, u potpunosti podržani ovogodišnjom neverovatnom serijom pomračenja kroz Strelca i Blizance. Oni će aktivirati čitav vaš grafikon, a što je najvažnije, vašu desetu kuću karijere i četvrtu kuću porodičnog života. Možda čak razmislite o tome da svoju ideju pretvorite u porodično preduzeće, koje će obezbeđivati generacije posle vas.

U nekom carstvu svog života osećate se velikodušnije i cenjenije. Možda ćete čak pronaći slavu, sa potpunim pomračenjem Meseca 26. maja i potpunim pomračenjem Sunca 4. decembra i u vašoj regiji Strelca sa javnim statusom.

Konačno, u nekoj oblasti vašeg poslovnog života moraćete da preuzmete usmereniju ulogu vođe. Ovo će vas samo ojačati i bićete spremniji za gotovo sve što vam prepreči put! Kreativno govoreći, nezaustavljivi ste, a ovo čak može srediti i vaš poslovni život, kroz druge mogućnosti za potencijalnu dugoročnu saradnju.