Rakovi - Godišnji Poslovni Horoskop

Rak

2019

Novi Mesec u znaku Ribe početkom marta uticaće na vaš račun u banci, kao i na vašu poslovnu karijeru. Videćete kako je dosta toga moguće postići, naročito ukoliko upotrebite svoju kreativnost i umetničke sposobnosti. Neka vaše ambicije budu visoke! Ukoliko imate umetnički hobi, ukazaće vam se prilika da zaradite na njemu.

Merkur će biti u retrogradnoj fazi kada se bude vratio u vaš znak sredinom jula, što, kao što već znate, nisu najbolje vesti. Ukoliko znate šta da očekujete, možete maksimalno iskoristiti ovaj period i izaći iz njega bez ogrebotine. Ono čega želite da se pripazite sada su emotivne reakcije u vašoj komunikaciji sa drugima. Ostanite jaki kada stvari ne budu išle onako kako ste planirali.

Prilike će pronaći svoj put do vas kada moćni Mars bude ušao u znak Vage početkom oktobra, naročito ukoliko uspete da pronađete kompromis. Nemojte otpisati veliki ugovor zato što niste spremni da mu se u potpunosti posvetite. Svi mogu dobiti ono što žele ukoliko su spremni da se nađu na sredini. Veliki karijerni koraci će se napraviti baš u senci ovog aspekta.