Rakovi - Godišnji Poslovni Horoskop

Rak

2020

Nastavite da se trudite radi maksimalnih nagrada.

Pored ljubavi, Venera takođe vodi računa o finansijskim situacijama, tako da kada uđe u bika početkom marta nastaje savršen spoj. Imate pravi osećaj za novac sada i bilo kakva investicija koju napravite treba imati dugoročni cilj. Zapamtite da Uran, planeta promene, je takođe sa fiskalno iskusnim bikom ove godine, tako da budite otvoreni prema novim prilikama!

Stabilni Saturn se udružuje sa jarcem, znakom kojim vlada, tako da se nadajte da ste ovaj spoj dobro iskoristili tokom kraja marta. Vaša karijera bi trebalo da ima dosta uspeha zahvaljujući nedavnim trudom koji ste uložili i ako imate želju da dođete do vrha možda ćete ove godine uspeti da dođete do nekog višeg nivoa. Fokusirajte se na to da procedure budu što efikasnije, rakovi. Naći načine da se poboljša stanje nekih problema je dobar prvi korak ka vašoj efikasnosti na radnom mestu.

Bilo bi lepo da se opustite i gledate kako vam stiže novac bez prekomernog truda, ali to nije realnost mnogima, stoga šta jupiter, planeta sreće, ima u planu za vas? Većinu godine provodi zajedno sa vrednim jarcem, što znači da ćete sami stvoriti svoju sreću trudom i posvećenošću. Međutim postoji svetlija strana, a to je opozicija Sunce-Jupiter sredinom jula. Ovaj tranzit će vam olakšati da nađete dobre finansijske prilike, što će vas rasteretiti.