Rakovi - Godišnji Poslovni Horoskop

Rak

2021

Toliko je toga na šta obraćate pažnju, da je ponekad čak zastrašujuće potpuno razmisliti o svemu tome odjednom. Vaš znak je toliko odgovoran, da to često može dovesti do brige o celoj porodici u isto vreme. Možda nadgledate svoje finansije, kao i finansijsko stanje svih oko sebe. Zapitajte se gde je ovde iluzija i gde drugi ljudi mogu doneti malo više zrelosti za sto?

Ukoliko nekoga podržavate bilo kroz životne situacije ili šaljete novac za dodatnu potrošnju, možda ćete ove godine morati da pokažete oštriju ljubav.

Za one pripadnike ovog znaka koji su morali da uzimaju pozajmcie i imaju raspored otplate, ovo može biti godina u kojoj ćete morati preduzeti vrlo pronicljive akcije i sagledati potpunu sliku.

Određeni dugovi koji se trebaju otplatiti ne moraju biti otplaćeni odjednom, a paziti na nagradu, je ono što će vam pomoći da pređete na drugu stranu. Poslovne prilike namenjene su tome da vas vode ka vašim ciljevima. Možda svoje vreme delite između dnevnog posla i duhovno ispunjenijeg života van posla.

Ove godine postoji čvrsta granica između posla i vremena za igru, te ćete morati ponovo da preispitate određena područja svog ličnog života, iako ste odlučni da držite sve račune plaćene. Odrastanje iznutra ogromna je tema za vaš znak ove godine, a od samog početka pokazaćete vam alternativni način života i rada.

Prvi kvadrat Saturna i Urana koji se događa sredinom februara, pokušava da prekine vaš karmički začarani krug oko posla, koji je možda započeo mnogo pre nego što ste uopšte bili na ovoj planeti. Ovaj kvadrat se ponovo pojavljuje 14. juna i 24. decembra, ali trajni uticaji su namenjeni rušenju određenih aspekata vašeg života, dok istovremeno obnavljaju ili reformišu vašu psihu.