Lavovi - Godišnji Poslovni Horoskop

Lav

2021

Postoji mnoštvo obilja koje se može steći eklektičnim tranzitima 2021. godine. Možda čak i razmislite o promeni karijere, dok se probijate kroz godinu koja dolazi. Finansijski, imate vrlo sjajan položaj. U svetu oko vas bilo je gomilu uspona i padova, ali čini se da vaš borbeni znak uvek nekako pronalazi način da se probije kroz brojne oluje.

Definitivno vam je jasno da ne postoji čarobno rešenje za naporan rad! Ovde ste sigurno da obavite ovaj zadatak i možda imate više titula i zvanja ispod svog pojasa. Vaša višestrana metoda upravljanja vremenom čini vas zaista nezaustavljivima, čak i kroz promene koje stvara kvadrat Jupitera i Urana, u januaru i februaru. U ovom trenutku, postoji glavni odraz energije koja za vas povezuje stvari. Možda čak i dobijete povišicu, ali to zahteva dodatne radne sate i duge noći.

Takođe postoji osećaj da se igrate “sustizanja” do neke mere, posebno u periodu tokom kraja maja do juna, jer retrogradni Merkur u Blizancima usporava vašu komunikaciju kroz vašu ličnu zonu razvoja i popularnosti zajednice.

Ovo je dobar vremenski period za povezivanje sa vašim omiljenim hobijima i da razmislite o tome da ih pretvorite u potencijalnu poslovnu priliku. Uticajni tranzit Saturna u Vodoliji u kvadratu sa Uranom u Biku donosi dirljiva profesionalna dostignuća, posebno podstičući vašu potrebu za ličnim promenama, kroz ključne događaje u ovoj godini.

Februar, jun i decembar biće vreme da vaš znak Lava preuzme odgovornost i ne brineo tome šta drugi ljudi misle o vama.