Lavovi - Godišnji Poslovni Horoskop

Lav

2020

Imate sve što vam treba da uspete u 2020. godini.

Mars, planete akcije, ulazi u ambicioznog jarca sredinom februara, tako da prekovremeni rad možda postane uobičajena pojava na putu ka vašim karijernim ciljevima. Ova energija vas vuče ka uspehu i videćete dosta napretka ako ostanete fokusirani. Ovo je vreme za velike planove, lavovi. Pokažite svojim nadređenima i klijentima zašto mogu da računaju na vas. Kada vam vaš posao postane glavni prioritet, uspeh je zagarantovan.

Tranzit na koji treba da obratite pažnju, jer može imati uticaja na vaše finansije ove godine, je Uranov u biku, sa retrogradnim periodom od sredine avgusta do kraja godine. Iako je direktan, Uran u biku može remetiti vaš novac, ali ne mora biti na loš način. Šta će biti drugačije? Bilo šta. Jedna stvar koju ovaj tranzit može doneti je promena karijere ili drugi posao. Tehnologija možda bude deo ove promene, lavovi, tako da pazite na vesti o tehnologiji.

Lak novac i Jupiter idu zajedno, ali kako ova velika planeta većinu godine provodi u vrednom jarcu, neće biti jednostavno. Kvart Mars-Jupiter krajem oktobra je savršeno vreme da započnete rad na novom projektu i da rizikujete radi uspeha na višem nivou. Moraćete, međutim, da usmerite višak energije u nešto pozitivno ili ćete izgledati kao da nemate takta. Ako kažete pogrešnu stvar pogrešnoj osobi možeda vas košta velike prilike.