Lavovi - Godišnji Poslovni Horoskop

Lav

2019

Mars će biti u znaku Ovna prvog dana u godini, pa će vaš start biti eksplozivan. Narednih par nedelja posedovaćete veliku količinu pozitivne energije, što će vam pružiti dodatan podstrek i entuzijazam. Imaćete bolje rezultate ukoliko se budete fokusirali na jedan zadatak, pošto će vaša pažnja lako biti narušena ukoliko budete pokušali da se bavite multitaskingom. Takođe, bolje ćete se snaći u samostalnom radu nego u timskom projektu. Vaše samopouzdanje će biti vaš pokretač u julu, kada se Mars bude našao u vašem znaku.

Dobri rezultati će se nastaviti dok Sunce bude bilo u vašem znaku od kraja jula do kraja avgusta, kada ćete dodati dozu svoje originalnosti u vašu svakodnevnu poslovnu rutinu. Vaš znak nije jedan od onih koji preozbiljno shvataju posao koji obavljaju, što vam ponekada može pružiti preko-potrebno olakšanje. Znate kada treba da budete ozbiljni, ali takođe znate kada možete da se lepo provedete.

Sunce i Merkur će se preklopiti sredinom novembra, što će staviti naglasak na vašu komunikaciju i što će označiti početak zauzetog perioda, kada ćete morati da se spremite za predstojeću prezentaciju ili razgovor. Vaš aktivan, objektivan i radoznao um je najveća prednost koju ćete imati nad svojom konkurencijom u svim poljima. Ukoliko ste u potrazi za poslom, ovo je trenutak da se prijavite za razgovor. Vaše iskustvo i životna priča su ono što će najviše impresionirati buduće poslodavce.