Jarčevi - Godišnji Poslovni Horoskop

Jarac

2019

Venera nema retrogradni ciklus ove godine, što su dobre vesti za vaš račun u banci. Iskoristite trenutke kada se Venera bude nalazila u vašem znaku (početkom februara i krajem novembra) da objektivno razmislite o svojoj finansijskoj situaciji i donesete promene, ukoliko su one potrebne. Napravite dugotrajne investicije i iskoristite znanje drugih. Poslovne veze koje sada budete stekli (investitori, poslovni partneri i potencijalni poslodavci) mogu vam biti od velike koristi u budućnosti!

Kada se pun Mesec bude našao u vašem znaku početkom jula, osećaćete se ograničeno kada je novac u pitanju. Da li osećate da se vaša karijera zaglavila u mestu i da ne može da napreduje? Potrebno je da budete realistični, ali nemojte biti previše strogi prema sebi. Život ne mora uvek da bude toliko ozbiljan. Fokusirajte se na poboljšanja.

Jupiter će biti u vašem znaku početkom decembra, samo par meseci nakon ulaženja u svoju direktnu fazu. Imaćete sposobnost da sprovedete u stvarnost par odličnih ideja. Drugi ljudi će reći da ste imali dosta sreće, ali vi znate da iza vašeg uspeha stoji naporan rad pre svega.