Jarčevi - Godišnji Poslovni Horoskop

Jarac

2021

Apsolutno ste i pozitivno opsednuti svojim radnim životom. To je upravo ono za šta ste namenjeni da radite ovde na ovoj planeti i ove godine nema izuzetaka u ovom trenutku vašeg života. Posao čitavog tima obavljaćete sami, ukoliko to znači da možete neprekidno da napredujete u poslu.

Budite iskreni, prošla godina je bila ogroman test vaše snage. I dalje se oporavljate finansijski, a možda imate čak i manjak fizičke energije sa kojim se borite, što takođe utiče na vaš radni život. Budite nežni prema sebi i svom telu, jer ste ipak, na kraju dana, čovek, a ne mašina!

Januar i februar donose svest o sledećoj fazi vašeg profesionalnog života. Preuzimanje vašeg vlasništva kroz vaš profesionalni put je ono što vaš znak može učiniti da biste pronašli bolja rešenja. Finansije stupaju na snagu vrlo rano, posebno jer se retrogradni Merkur odvija u znaku Vodolije kroz vašu drugu kuću materijalnog vlasništva i samopoštovanja. Bračne nagodbe mogu nastupiti, zajedno sa troškovima koje bi trebalo pregledati ponovo, od sredine januara do sredine marta.

Saturnovo prisustvo u Vodoliji takođe utiče na vaše kreativne odluke oko ovih novčanih lekcija. Treba razbiti ono što je nekada bila vaša navika. Šta sebi možete priuštiti da se oslobodite svojih poslovnih troškova? Koje su veće kupovine i dalje potrebne?

Može se pojaviti opcija korisnog ugovora, koji pomaže u plaćanju računa, a zatim i neki drugi, ukoliko proširite svoj brend. To znači da ćete zaista pokazati svoje pravo lice svetu i neće te se bojati da pokušate i više puta, ako treba.

Neuspeh je neizbežan, ali lekcije koje ćete naučiti su neprocenjive. Na kraju tunela postoji svetlo sa mnogo različitih puteva kojima možete poći.