Jarčevi - Godišnji Poslovni Horoskop

Jarac

2020

Jednačina se promenila: trud + posvećenost = uspeh.

Vaša domaća planeta Saturn vlada vašom ambicijom i motivacijom i zbog toga što putuje u vaše mirnom znaku tokom prva tri meseca godine , ambicija vam je na usponu. Ovo u suštini znači da treba dosta truda da uložiite i nakon nekog vremena ćete videti rezultate. Vaša posvećenost nije sporna i bilo bi krajnje iznenađujuće ako ne budete nagrađeni finansijski za vaš rad.

Agresivni Mars se udružuje sa vašim ambicioznim znakom sredinom februara, što vam povećava potencijal za zaradu. Opet, ako ste se trudili, bićete nagrađeni i ako tragate za poslom tokom ovog vremena dosta vrata bi trebalo da vam se otvaraju. Ako pokažete potencijalnom poslodavcu na šta ste sve spremni da biste dobili posao bićete daleko ispred drugih. Iako vam nedostaje veština i iskustvo, jarci, vaš trud i želja da naučite je više nego dovoljno.

Jupiter je planeta koja ima najviše veze sa srećom, a zbog toga što prolazi kroz vaš odgovoran znak ove godine, neće biti lakog novca. Možda vam se posreći tu i tamo, ali najveći finansijski uspesi će vam doći kao rezultat vašeg truda. Budite uzbuđeni zbog konjukcije Jupiter-Saturn na samom kraju godine; ovaj tranzit tokom poslednje nedelje 2020. godine. će vas staviti u savršenu poziciju da iskoristite novu priliku. Zgrabite je pre nego što nestane zauvek!