Blizanci - Godišnji Poslovni Horoskop

Blizanci

2020

Uozbiljavanje što se tiče karijere i finansija ove godine će se isplatiti u bukvalnom smislu.

Vredni Saturn smenjuje se izmedju toga da je direktno u znaku u kom vlada, ozbiljnim jarcem, i toga da provodi vreme retrogade u nezavisnoj vodoliji cele ove godine, sto znaci preuzimanje odgovornosti na sebe i za svoju karijeru, i razmisljanje o pravljenju promena ce popraviti vas zivot na duze staze. Umerenost i oprez su uvek u vezi sa putanjama Saturna, tako da budite oprezni što se tiče većih prilagođenja.

Mlad Mesec u vašem oštrom znaku krajem maja vam donosi neverovatne ideje, ali da li je previše nečega loša stvar? Lako je da vas sve odluke koje imate sada parališu I preterana stimulacija je možda uzrok vašeg neuspeha. Učenje novih stvari (naročito jezika ili posla) može vam dati prednost sada, ali vam je najveći izazov izabrati jednu stvar I nastaviti napred.

Sunce koje vam pojačava ego ulazi u praktičnu devicu, drugi znak kojim Merkur vlada, krajem avgusta, što vam pomaže da se konzervativno i detaljno bavite vašim finansijama. Odredite budžet ili zaposlite finansijskog planera. Ozbiljni ste što se tiče budućnosti i u stanju ste da gledate na stvari logično. Rešite se starih bankarskih aplikacija i sredite finansijska dokumenta pre sastanka sa profesionalcem da bi ceo proces bio lagan i efikasan.