Blizanci - Godišnji Poslovni Horoskop

Blizanci

2021

Ove godine, donošenje presudnih odluka znači da uvek morate biti nekoliko koraka ispred svih ostalih. Postoji velika šansa za obilje, posebno kroz velike neočekivane finansijske dobitke, dok Jupiter prolazi kroz znak Vodolije, tačnije, aktivira se od januara do sredine maja, a takođe i od sredine oktobra do kraja decembra.

Takođe je vrlo verovatno i da ćete preuzeti više poslova na sebe ili obuhvatati nekoliko različitih polja rada. Saturn, koji se kreće kroz vašu zonu visokog obrazovanja i učenja devete kuće, naglašava vašu nezasitnu žeđ za znanjem. Imate mnogo različitih opcija i puteva, koje zaista možete uzeti u obzir, kako zbog finansijskih prilika, tako i zbog svog duhovnog ispunjenja. Zaista možete sve to spojiti i biti izuzetno zadovoljni odlukama vezanim za karijeru ove godine.

Za one koji izdržavaju porodicu ili su u kolektivnom poslovnom aranžmanu, možda ćete postati vođa u većoj meri, nego što ste to u početku bili spremni da preuzmete na sebe. Severni čvor sudbine koji prolazi kroz vaš intelektualni znak donosi vam mnogo prilika za koje niste ni slutili da ste u potpunosti spremni da ih prihvatite.

Svemir ove godine ima važan plan za vaš dinamični znak, Blizanci! Sve što treba da uradite jeste da se pojavite i budete spremni da naučite! Mogu postojati trenuci kada vam toliko ideja bude prolazilo kroz glavu, da će vam biti teško pratiti brzinu sopstvenog uma. Zato, budite vrlo pažljivi i voljni da saslušate svaku reč koju vaše kolege izgovore, zbog inovativne energije Urana, koja se kreće oko vaše druge solarne kuće finansija.