Bikovi - Godišnji Poslovni Horoskop

Bik

2021

U mnogim slučajevima, jedan ste od najsrećnijih znakova u zodijaku ove godine. Čak i sa konkurentskim kvadratom između Saturna u Vodoliji i Urana u vašem dominirajućem znaku, ova godina može doneti promenu koja vam je zaista potrebna da biste se probudili i ušli u novi način života. Preciznije, direktnu pristupnu tačku dobijate putem ličnih interakcija i veza, posebno u februaru, maju i decembru.

Ukoliko ste do sada radili one poslove i uloge od kojih ste se potpuno umorili, ovo je divno vreme da otvorite svoj um za ono što je novo za vas. Možete biti postavljeni na potpuno drugačiji kolosek, koji vam možda nikada ranije nije pao na pamet - to je benefit toga što imate Uran u svom znaku. Bićete uznemireni i protrešeni, i u ovom slučaju, ova tema na kraju odražava vaš duševni poziv. To takođe može značiti da osećate potrebu da skočite u nepoznato i preuzmete više rizika, nego što je to uobičajeno za vas.

Finansije tokom čitave godine zahtevaju vaše budno oko. Možda ćete se morati zaista usredsrediti na svoje potrošačke navike i voditi računa da održavate stabilnu rutinu na polju dugoročne uštede. Sa tako snažnim uticajem Urana, impulsna kupovina može biti na svom vrhuncu, naročito putem onlajn kupovine, stoga, ako je ovo loša navika koje biste želeli da se otarasite, pokušajte da postanete izuzetno svesni svojih ličnih obrazaca i ostanete na vrhu igre. Naročito zato što vaše finansije mogu biti izuzetno dobre mesec dana, a već sledećeg meseca zahtevati od vas da se zaista “stisnete”.

Sve u svemu, godina pred nama u principu ovaj ciklus održava do decembra, s idejom da u ovom periodu imate više snage u vašoj sposobnosti da štedite i pravilno investirate na svim nivoima.