Bikovi - Godišnji Poslovni Horoskop

Bik

2020

Novac vam je uvek važan, ali da li ćete ove godine postići cilj kada je vaša karijera u pitanju?

Vredni Saturn ovu godinu započinje u posvećenom jarcu što znači da su šanse za postizanje vašeg cilja odlične. Njegov ulazak u samodovoljnu vodoliju krajem marta pomaže vam da u obzir uzmete i neke jedinstvene, neobične situacije tako da promena radnog mesta u smislu prekvalifikacije uopšte ne bi bila čudna.

Početkom maja, Saturn postaje retrogradan što dovodi do toga da ponovo razmislite o nekoj prilici koja ima veze sa poslom. On zatim krajem septembra ide u jarca što vas podseća da ne odustajete. Nastavite da radite kako biste ostvarili svoje ciljeve i stići ćete do njih.

Uran koji prolazi kroz vaš znak ove godine je znak potencijalno većih “potresa” kada su u pitanju finansije. Verovatno ste već imali prilike da osetite energiju ovog prolaska koja je započeta još u maju 2018.

S obzirom na to da ste znak kome je finansijska stabilnost važna, ovo će vam predstavljati veliki izazov.

Ipak, veliki rizici donose i velike nagrade.

Srećom, dva retrogradna perioda (prvi, kraći, na početku godine koji se završava krajem januara i drugi koji počinje sredinom avgusta i traje do kraja godine) daće vam priliku za predah i skupljanje snage za borbu sa finansijskim izazovima.