Bikovi - Godišnji Poslovni Horoskop

Bik

2019

Moguć je veliki dobitak u 2019. godini!

Ukoliko niste sigurni da li vaša karijera ide u dobrom smeru, imaćete priliku da dođete do odgovora ove godine, kada Saturn bude bio u znaku praktičnog i fokusiranog Jarca. Uživaćete u ovom godišnjem aspektu, pošto ništa neće biti požurivano i imaćete priliku da se posvetite svim sitnim detaljima kojima želite. Pripazite se Saturnovog retrogradnog perioda od kraja aprila do sredine septembra, kada će razni uticaji sa strane pokušati da poremete vaš raspored. U svakom slučaju, vaši ciljevi i planovi će ostati netaknuti.

Sunce i Saturn će se preklopiti u znaku Jarca u januaru, što će pozitivno uticati na vašu karijeru, pošto će vam pružiti mogućnost da budete primećeni. Ovo je odličan period da predstavite svoje projekte klijentu ili poslodavcu, da bi ste im dali do znanja da ste sposobni da ih sprovedete. Sastavite svoj rezime ili portfolio i proverite i najsitnije detalje. Kada je u pitanju vaša karijera, prvi utisak je najvažniji.

Jupiter ulazi u svoju direktnu fazu u avgustu, par dana pre nego što će biti pod uglom od 120 stepeni sa Venerom. Ova kombinacija je pokazatelj pozitivnog protoka novca, potencijalno donoseći novac iz neočekivanih izvora. Sa koje god strane da dođe, budite zahvalni na ovom novcu i uložite ga u dalje usavršavanje.