Vodolije - Godišnji Ljubavni Horoskop

Vodolija

2021

Zaljubljeni parovi

Vodolije koje su u partnerskim odnosima moraće zaista da odluče da li je to osoba za njih, ove godine. Možda ste već mnogo godina sa svojom voljenom osobom, ali imajte otvorenije tumačenje onoga što održava vašu vezu.

Tranziti Saturna i Jupitera kroz vaš znak mogu doneti zdravu posvećenost, pa čak i omogućiti da se dugoročne veze ove godine suoče sa nečim ozbiljnijim. To može uključivati, ali se ne ograničava na potpisivanje bračnih papira, testamenata i ugovora, pa čak i nagodbi za razvod iz prošlosti.

Prelaženje papirologije je delimično povezano sa prisustvom Severnog čvora u takođe vazdušnom znaku Blizanaca. Kod partnerstava može se javiti potreba da se međusobno definišu preciznije, a takođe i prijave nadležnim institucijama. Iako Saturn u vašem znaku i Uran imaju uticaj konkurentskog kvadrata, od vas će se tražiti da se usredsredite na ono što vaš život kod kuće zaista čini najugodnijim. Ukoliko je osoba sa kojom se, onda vas čeka ljubav na još duže staze.

Kako 2021. odražava vašu potrebu da ponovo posetite ono što je dobro za vas kao par, mnoštvo lepih poravnanja u potpunosti proslavlja čistoću vaše ljubavi, posebno kroz velikodušno pomračenje Meseca u Strelcu, zaceljujuće prstenasto pomračenje Sunca u junu i oživljavajuće potpuno pomračenje Sunca u Strelcu početkom decembra!

Ovi lunarni događaji imaju za cilj da vas postave na put sreće i istinske ljubavi sa vašim partnerom, rame uz rame!

U potrazi za ljubavi

Slobodne Vodolije čeka divna godina! 2021. godina ni na koji način se ne ustručava, kada je u pitanju pronalaženje nekoga ko će vam prodrmati dušu. Ovo je jedna od onih godina tokom koje trebati biti otvoreni za sve što sledi.

Ne možete predvideti šta će se sve izdgovađati ove godine, ali u isto vreme, znajte da se sve odvija baš onako kao što treba da bude! Morate se predati i ceniti činjenicu da ni na koji način ne kontrolišete vožnju kojom se vozite!

Kako period od 30. januara do 20. februara stvara malo kašnjenja u komunikaciji kroz retrogradni ciklus Merkura u vašem znaku, onima koji su u vezama na daljinu ili traže ljubav putem onlajn aplikacija za upoznavanje, može biti teško. Uzbudljiva vest je da ćete ove godine možda nekoga upoznati sasvim prirodno i neočekivano! Ovo zaista može doći u bilo koje doba i bilo kojim tranzitom, uglavnom zbog Saturnovog ciklusa kroz vaš blistavi znak. Ova planeta želi da pronađete stabilnu vezu, čak i u vašem često impulsivnom znaku.

Za one koji ciljaju na dugoročnu vezu i spremni su samo da pronađu „onog pravog“ ili “onu pravu”, imajte na umu da se ovi ciklusi pomračenja uopšte ne igraju! To znači da ni vi ne možete ni sa kime da se poigravate.

Ono što događa u univerzumu, vrti se oko toga kako se odnosite prema nekome. Dobićete ton jasnoće u periodu od maja do jula u pogledu potencijalnog partnerstva. U stvari, tokom kasnijih meseci 2021. godine odraziće se kuda ide vaš život. To takođe može značiti da se viđate sa vrlo posebnom osobom, za koju zaista imate osećaj da je vaša srodna duša!