Vage - Godišnji Ljubavni Horoskop

Vaga

2020

Zaljubljeni parovi

Sve je fer što se ljubavi tiče kada ste vaga!

Kada vaš vladar i boginja ljubavi, Venera, uđe u osetljive ribe sredinom januara, budi se romansa. Istinito ste zaljubljeni u ljubav i prisutna je sanjiva energija koja je optimistična, ako ne i malo naivna. Toliko želite da sve bude dobro sa vašim partnerom da možda ne obraćate pažnju na neke očigledne probleme. Konjukcija Venera-Neptun krajem januara vam pomaže da nastavite na ovaj način da razmišljate, ali dubou sebi ste svesni da neće trajati. Stvari koje bi trebalo ceniti sada? Prelepi buketi cveća koje zajedno sakupljate, jedinstven miris vašeg partnera i romantične fantazije o krajevima bajki.

Pun mesec je u vašem uravnoteženom znaku početkom aprila, tako da ćete hteti da verujete vašem partneru ako se pojave neki problemi. Istovremeno vas vatreni ovan vuče da brzo odlučite oko nečega, što ide protiv vaše mirne prirode. Ostavite bilo kakve odluke, za koje imate osećaj da su brzoplete, za kasnije, naročito one na duge staze.

Brižna Venera ulazi u pažljivog raka početkom avgusta, što sa sobom donosi prijatan osećaj posvećenosti vašoj vezi. Očigledno je da ste posvećeni jedni drugom, što bi trebalo da bude dovoljno. Ako imate osećaj da nešto nedostaje u vašoj vezi, ovo je veoma plodno vreme, što može da znači da je pravi trenutak da proširite porodicu. “Ekspanzija” može imati mnogo različitih značenja van trudnoće. Može da obeležava novog ljubimca, usvojeno dete ili briga o ostarelom roditelju. Vidite lepotu u svim tipovima porodičnih veza.

U potrazi za ljubavi

Vredna je vožnja ljubavnim rolerkosterom ove godine.

Ljubav je uzbudljiva i impulsivna kada Venera uđe u vatrenog ovna početkom februara, a spontanost može dovesti do strastvenih situacija. Misli vam nisu usmerena ka budućnosti sada, ali niste protiv toga ako upoznate pravu osobu. Donosite odluke bez razmišljanja što nije nalik vama, vage, i zbog čega ćete možda zažaliti kasnije. Osećate se kompetitivnim više nego obično, tako da nemojte da jurite za nekim zbog pogrešnih razloga. Venerin kvart sa Plutonom krajem meseca će vas učiniti da se osećate nesigurnijim nego inače i ljubomora se možda probudi u vama. Manipulativno ponašanje nije privlačno!

Ove nesigurnosti se mogu ponovo pojaviti sredinom jula kada Sunce I osetljivi rak formiraju opoziciju ponekad hladnom Plutonu. Nedostatak samopouzdanja može dovesti do samouništavajućeg ponašanja i depresivnom periodu u vašem ljubavnom životu. Nemojte dopustiti da budete manipulisani ili da završite u vezi sa nekim ko vas ne zaslužuje, vage.

Mlad mesec u vašem znaku, koji je fokusiran na veze, sredinom oktobra donosi sa sobom optimizam vašem ljubavnom životu kada se nove prilike da upoznate nove ljude pojave, na prvi pogled, niotkuda. Možda se razvije romantična veza između vas i saradnika ili se neka osećanja probude u vama kada je u pitanju neka osoba koju ste smatrali samo prijateljem. Dajete jednaku šansu svima tokom ovog mladog Meseca, tako da nećete odbaciti nekog zbog površnih stvari ili sitnih mana.