Vage - Godišnji Ljubavni Horoskop

Vaga

2019

Zaljubljeni parovi

Venera će provoditi vreme u znaku Bika sredinom maja. Osećajna i ispunjavajuća energija koju će vam ovaj aspekt pružiti može probuditi ono najlepše u vašoj ljubavnoj vezi- ili najgore, ukoliko ste previše posesivni. Znate koliko vam vaš partner znači i učinićete sve da ga zaštitite, ali u tome i leži problem. Učinite sve što možete da se vaš partner ne oseća kao objekat koji se nalazi u vašem vlasništvu.

Merkur će prouzrokovati probleme u komunikaciji sredinom septembra, kada bude bio u znaku Vage. Ukoliko treba da donesete neku važnu odluku, odložite je za neki drugi trenutak. Razgovarajte o svemu i imajte u vidu pozitivne i negativne aspekte vaših planova. Ukoliko postoje rokovi ili je ograničeno vreme za koje morate da donesete neku odluku, pokušajte da ga produžite. Kada se radi o ozbiljnim stvarima, ne smete žuriti.

Venera će se naći u vašem znaku u septembru, ublažavajući atmosferu i stvarajući manje praktično i emocionalnije okruženje od onog kojeg je stvarala Devica u proteklih par nedelja. Sada stvarno živite za svoju vezu i naporno radite da bi sve bilo perfektno. Možete biti previše idealistični kada je u pitanju vaša ljubav, ali nema ničega lošeg u dobroj nadi. Samo zato što stvari trenutno možda nisu onakve kakve bi ste vi želeli da budu, ne znači da se situacija neće promeniti u skorijoj budućnosti.

U potrazi za ljubavi

Kada Venera bude ušla u znak Strelca početkom januara, romantična energija će se pretvoriti iz ozbiljne u razigranu. Ovo je praćeno preklapanjem Venere i Jupitera krajem meseca, što druženje i upoznavanje čini mnogo lakšim. Oprobajte se sa aplikacijama za upoznavanje ili verujte svojim prijateljima i pustite ih da vam organizuju slepi izlazak. Nećete se pokajati!

Veza će biti vaša jedina misao kada bude osvanuo Novi Mesec u znaku Vage krajem septembra, pa će ovo biti odličan trenutak da potražite nešto novo. Osećaćete se naročito povezano sa svetom i bićete inspirisani da upoznajete nove ljude i isprobavate nove stvari. Poštovanje i ljubav se zaslužuju, tako da se nećete skrasiti sa bilo kime. Obično vas privlače veoma lepi ljudi, ali radije ćete biti sa prijatnom nego sa zgodnom osobom.

Mars će se naći u vašem znaku početkom otkobra, kada ćete biti naročito ubedljivi i šarmantni. Da bi ste dobili ono što želite, biće dovoljno samo da uputite pogled pravoj osobi i zamolite je za uslugu. Flertovanje će vam naročito ići od ruke, ali ne bi trebalo da ga koristite za misaone igre sa drugima. Direktan pristup nije interesantan koliko druge stvari, ali odvešće vas dalje od veze na jednu noć (ukoliko je to ono što želite).