Vage - Godišnji Ljubavni Horoskop

Vaga

2021

Zaljubljeni parovi

Vaša veza može manje-više sve preživeti, ukoliko znate na šta ste pristali. Vage koje su u dugim vezama, trebaju da pogledaju kako je Saturn konfigurisan u vašoj natalnoj karti, kako bi zaista shvatile svoje lekcije u potpunosti.

Vaš znak Vage dobija veliko unapređenje, dok ova planeta strukture prolazi kroz znak Vodolije. Ovo je divna stvar za ona partnerstva koja žele da prošire svoju porodicu u nekoj meri. Ove godine prolazite kroz proces rađanja, čak i ako je ovo metaforično „dete“ stvoreno između vas i vašeg partnera. Ovaj proces trajaće tokom čitave čitave godine, suočavajući vas sa izazovima, jer moćan kvadrat između Saturna u Vodoliji i Urana u Biku može stvoriti tornado između vaše kuće umetnosti i karmičkih veza.

Od vas se traži da napustite sve unapred kreirane pojmove i uverenja o ljubavi. To znači da, ukoliko ste sada sa nekime i ta osoba testira vaše strpljenje, imate tri poteza za razumevanje, pre nego što zaista odlučite šta želite za godine koje dolaze. Sudbina je promoćurna, kao i uvek, te je Dan zaljubljenih za vas ove godine važan dan odluke, kao i 14. jun i 24. decembar. To ne znači da morate biti precizni i spremni, ali suočićete se sa nekim važnim lekcijama iz dugogodišnjeg životnog veka vaše romantične veze, koje će vas ili ojačati ili slomiti.

. Ciklusi pomračenja 2021. takođe se pridružuju ovom putu sudbine, dajući vam neke neočekivane rezultate, dok istina izlazi na videlo tokom potpunog pomračenja Meseca 26. maja u Strelcu. Ovde se nema šta sakriti, a vaš partner vas vidi onakvima kakvi zaista jeste!

To se takođe ogleda kroz moćno prstenasto pomračenje Sunca u Blizancima 10. juna, stabilnije delimično pomračenje Meseca 19. novembra i opipljivu lekciju za parove, tokom potpunog pomračenju Sunca 4. decembra.

U potrazi za ljubavi

Ne postoji ništa manje od čistog romantičnog prosperiteta u skladu sa kružnim putem koji se otvara pred vama tokom 2021. godine! Vaš znak Vage više voli da bude u čvrstoj i stabilnoj vezi, kako bi vam to pomoglo da se uravnotežite! Zasigurno trebate da budete sa svojom srodnom dušom, a 2021. vam može dovesti nekoga ko je u potpunosti za vas!

Ovo može biti godina u kojoj ćete, zapravo, upoznati ljubav svog života. Postoji postojani osećaj prihvatanja prirode i duhovnosti, koji vam zapravo može doneti jedno posebno partnerstvo.

Možda ste se osećali zaglavljeno u kolotečini i trebate da istražite svet na potpuno drugačiji način, a to je upravo gde će ta osoba i biti! Ona se oseća isto kao i vi i nalazi se na istom mestu kao i vi!

Neka vam pomračenja Sunca i Meseca pomognu da pronađete nekoga ko zaslužuje vaše vrline! Budite strpljivi do početka godine, čak iako se ponekad osećate usamljeno. Upravo ste tamo gde treba da budete! Raspored pomračenja Sunca u maju i junu upravo je u skladu sa vašom fantastičnom aurom! Verujte da univerzum ima plan za vas! U ovo vreme se može dogoditi sastanak koji će nekoga zaista izdvojiti od svih ostalih.

Nikada nećete saznati ako ne pokušate, a ovo je pravo vreme da budete otvoreni za mnoštvo novih mogućnosti! Iako se 2021. godina retrogradno zatvara sa vašom matičnom planetom Venerom, zapanjićete se koliko cenite vaš trenutni ljubavni interes ili lekciju koja vam pomaže da izlečite srce!