Strelci - Godišnji Ljubavni Horoskop

Strelac

2021

Zaljubljeni parovi

Ove godine se toliko toga prepliće, da je to ključno vreme za Strelce u dugogodišnjim vezama. I vi i vaš partner morate pažljivo da pravite kompromise tokom cele godine i istovremeno prihvatite promene kroz koje ćete prolaziti. Jedan primer bi bio da uzmete u obzir i element znaka vašeg partnera.

Kao vatreni znak, sposobniji ste da tečete zajedno sa tokom stvari, što ove godine važi i za vazdušne znakove. Ukoliko je vaš partner vodeni ili zemljani znak, možda će im biti malo teže da se izbore sa određenim iskustvima, a vi ćete biti ta osoba koja vuče druge kroz neke grublje emotivne uzburkane talase.

Ne smetaju vam blokade, jer ih doživljavate kao izazov koji možete rešiti. Vaše samopouzdanje dobija nalet poštovanja, dok Jupiter prolazi kroz znak Vodolije tokom prve polovine godine. Obilje dolazi u obliku opraštanja i razumevanja.

Bićete u stanju da pustite male stvari i sitnice, te jednostavno samo prihvatiti druge takve kakvi su i to gde se nalaze na svom putu. 2021. godina donosi vašem partnerstvu mnogo časti, poštovanja i sreće. Svi ciklusi pomračenja biće moćne zone promena.

Parovi će morati da prođu kroz ta vrata zajedno, do neke mere, posebno između sredine maja i početka jula. Ovo je samo prekretnica u kojoj se od vas traži da se suočite sa svojom sudbinom bez obzira na to da li ste spremni ili ne!

To je period u kojem timski rad zaista važi za sve uključene, bez obzira da li je u vaše partnerstvo uključena velika porodica ili ste samo vas dvoje u pitanju. 2021. godine biće vam potrebne veštine slušanja i pažljiva komunikacija, kako bi vaša romansa ostala živa!

U potrazi za ljubavi

Za one Strelce koji traže partnerstvo, ove godine krećete u potragu za ljubavlju! Nema više sređivanja i uređivanja koje treba da se dogodi u vašem životu, posebno za one Strelčeve koji su već iskusili nezdravu i toksičnu vezu. Možda će čak neko carstvo iz prošlosti pokušati ponovo da se pojavi u vašem svetu, dok Čvorovi sudbine kruže između Južnog čvora, koji vraća stare priče vašem znaku i Severnog čvora koji vas vuče ka novom obliku posvećenosti u Blizancima.

Vaše ljubavne rane sigurno su na stolu, a vi ćete morati da ih rešite direktno. Ciklusi pomračenja 2021. godine doneće vam svaki scenario koji vam je mogao proći kroz glavu. Uključuje nekadašnje ljubavnike za koje ste možda razmišljali da ponovo uzmete u obzir, ali kad tad, shvatate da su bivši s razlogom.

Postoji mnogo toga u šta biste zaista psihološki zaronili i možda će vam trebati čak i mala pomoć terapeuta, tokom ovog ciklusa. Imajte na umu da je ovo tema za sledećih dvanaest meseci unapred, pogotovo sa pomračenjima Meseca u maju, junu, novembru i decembru! Dakle, priprema za promene početkom januara biće najbolji način da se usredsredite i pripremite za čitavu 2021. godinu.

. Na kraju, budite oprezni u pogledu namere druge osobe tokom većeg dela juna i jula. Budući da je vaš znak toliko živahan i kosmički aktiviran, uvlačite mnogo različitih likova u svoj život i moraćete da odvojite vreme, ako tražite pravu osobu. Ukoliko vas neko požuruje da donesete ljubavnu odluku za koju niste spremni, nemojte se osećati loše i izbacite tu osobu iz priče!