Strelci - Godišnji Ljubavni Horoskop

Strelac

2019

Zaljubljeni parovi

Venera će se naći u znaku Jarca početkom februara, označavajući da je došao trenutak da se uozbiljite kada je u pitanju ljubav. Da li ste oklevali da podignete svoju vezu na viši nivo? Šta vas sprečava u tome? Ukoliko postoje očigledni problemi koje želite da rešite pre sledećeg koraka, sada je vreme da ih se rešite. Ukoliko ste oboje u ovome na duže staze, zašto se ne bi ozvaničili? Bez obzira na vaš status, uvek možete podići stvari na novi nivo!

Početkom jula, doći će do potpunog pomračenja Sunca u znaku Lava, što će rasplamsati vašu kreativnost i ambicioznost. Ovo je vreme da pokažete svoju ljubav i učinite da vaš parter stvarno zna kako se osećate. Ovo pomračenje neće biti vidljivo sa svih strana Zemlje, što predstavlja odličan povod za romantično putovanje! Slušajte svoju maštu i ostavićete svog partnera bez reči.

Sunce će se naći u vašem znaku krajem novembra, kada će atmosfera postati lakša i slobodnija. Na svačije olakšanje, nećete više biti toliko ljubomorni na prijatelje svog partnera kao što ste bili u proteklih par meseci, a svaka sumnja je postala stvar prošlosti. Posvećeni ste svom partneru, ali takođe vidite i ostatak sveta koji postoji izvan vaše veze.

U potrazi za ljubavi

Većina Strelaca voli svoju slobodu, ali samoća može da dosadi. Dobre vesti su da je preklapanje Venere i Jupitera krajem januara u vašem znaku, što obeležava odličan trenutak da se zaljubite. Sve deluje malo lakše nego obično, a ljudi će biti privučeni vašom otvorenom i društvenom prirodom. Zabavljanje i izlaženje će biti neobavezno i prijatno, baš kao što volite.

Sunce i Venera će se susresti u znaku Lava sredinom avgusta, kada će do izražaja doći vaša romantična kreativnost. Planiranje avanturističkih izlazaka je vaš fah! Nećete morati da potrošite puno novca da bi ste se lepo proveli, pa neće biti toliko važno koliko je izlazak koštao, koliko će važno biti koliko ste se smejali na njemu. Lakše ćete se osećati prijatno sa nekim novim ukoliko budete pričali o trivijalnim i svakodnevnim stvarima u poređenju sa ozbiljnijim temama. Humor je vaš prijatelj!

Svi će moći da odahnu, pošto Venera neće imati retrogradne cikluse ove godine, pa će romantična energija biti konstantna i pozitivna. Raspoloženje je strastveno ali i slobodoumno počekom novembra, kada Venera bude bila u vašem vatrenom znaku. Naučićete nove stvari i dobro ćete se zabavljati za vreme izlazaka, čak iako novo poznanstvo ne urodi sa ljubavlju.