Škorpije - Godišnji Ljubavni Horoskop

Škorpija

2021

Zaljubljeni parovi

Vaše veze doživljavaju mnoge promene i pomake tokom 2021. godine. Od vas se traži da sagledate sebe iz drugačije perspektive, nego što ste nekada razmišljali. Vreme je da uzmete moć u svoje ruke i od vas se traži da vodite.

Za Škorpije koje su u vezi, ovo je test da li će vaše partnerstvo moći to da podnese ili ne. Ideja uravnoteženog odnosa s poštovanjem je aspekat gde će ovo najviše biti važno. Ukoliko ste sa nekime ko vas ne gleda sa istom pažnjom i čašću kao i vi njih, onda je ovo situacija kroz koju će svemirsko poravnanje proći i razbiti vaše iluzije.

Ukoliko vas partner, ipak, podržava i ceni ono ko ste i šta ste, tada ćete to odmah znati. Postoje ključna područja u kojima će odluke doći na red, te ćete morati da prelomite i donesete ih sami. Znaćete, jer vi uvek znate šta je dobro za vas. Ovo je posebno važno u februaru, maju, junu i novembru. Zamislite ove vremenske okvire kao važan period transformacija i preporoda za vas.

Ove godine ste već prošli svašta, ali sada ste u režimu čišćenja u raznim oblastima vašeg partnerstva. Delimično pomračenje Meseca 19. novembra pruža vam fascinantno razumevanje nečijih motiva. Ovo vas priprema za prosvetiteljski ljubavni period koji će uticati na vas tokom cele godine, te čak i u 2022. godini.

Sve u svemu, ova godina zahteva od vas da budete veoma otvoreni i ranjivi u komunikaciji, što nije uvek najlakše tražiti od vašeg, često privatnog vodenog znaka.

U potrazi za ljubavi

U 2021. može stvoriti slučajne sastanke i sudbinska povezivanja za Škorpije samce. Prisustvo i Jupitera i Saturna u znaku Vodolije u vašoj četvrtoj kući doma i porodice, trese vam tlo pod nogama i budi vas zbog nekih vrlo prijatnih ljubavnih veza. Puno je prilika da strastveni susreti započnu brzo, samo da bi se izgubili ili bi se pred vama mogao naći izbor između dvoje ljudi. Ne morate mnogo da brinete ukoliko ne tražite ništa ozbiljno, jer je ovo sjajna godina za zabavu i privlačenje neobaveznih partnerstava.

Za one Škorpije koje žele nešto dugoročno i posvećeno, moraćete da se osvrnete na aspekte svoje natalne karte, kao i natalne karte druge osobe. Postoji nesklad između vaših ličnih želja i onoga što vaš ljubavni interes zaista pokazuje, kako bi vam se dokazao.

Maj i juni će biti ključne tačke za vas da zaista prihvatite svoje želje. Možda ćete čak i razviti neka osećanja u to vreme. Celokupna tema ove godine uključuje zaljubljivanje u trenu, sanjarenje o toj osobi, a zatim, kada se jednom susretnete sa istinom njihove stvarnosti, izgubite interesovanje za nju na duže staze. Uran je u tom smislu lukav, a kako ova haotična planeta munjevito tutnja kroz kosmos, tako će i vaše srce biti isprepleteno u ovoj burnoj smeni.

Svakog dana ove godine možda ćete se osećati kao da ste na ringišpilu, gde ste dan ranije doneli „konačnu“ odluku o nekoj osobi u svom životu, a to se za tren promeni. Ne zaboravite da se prepustite talasima i cenite obožavanje koje dobijate!