Škorpije - Godišnji Ljubavni Horoskop

Škorpija

2019

Zaljubljeni parovi

Svi parovi imaju svoje uspone i padove, ali niko se ne trudi da očuva svoju vezu ni približno koliko i vi. Onda kada budete bili sigurni da ste pronašli svoju srodnu dušu, ništa više neće moći da vas rastavi.

Kada Venera bude napustila vaš znak i bude ušla u znak Strelca početkom januara, vaša ljubavna veza će izgubiti intenzitet koji je do sada imala, ali to ne mora da bude negativna stvar. Strelac je vatreni znak, tako da ćete još uvek imati svoje strastvene momente, mada će stvari postati manje obavezujuće i spontanije. Možda će vam nedostajati osećajnost, ali Strelac će vam pomoći da steknete nove i drage uspomene.

Vaše promene raspoloženja će frustrirati vašeg partnera kada Mars bude ušao u znak Raka sredinom maja, ali vaš snovi i planovi će biti čvrsto spregnuti sa vašim osećanjima. Ovo može biti nezgodno vreme, naročito ukoliko imate praktičnog i logičnog partnera koji uživa u isticanju „realnosti“ svake situacije. On ima dobru nameru, ali vaše razočarenje je nemoguće sakriti kada vaš partner ne sarađuje sa vama i ne pruža podršku vašem viđenju situacije.

Sve bi trebalo da bude oprošteno početkom septembra, kada Venera i Pluton budu bili pod uglom od 120 stepeni. Uzbudljivo je kada shvatite koliko ste u stvari zaljubljeni u svog partnera i koliko ste posvećeni jedno drugom. Uživaćete u činjenici da niko na svetu neće biti u mogućnosti da stane između vas.

U potrazi za ljubavi

Venera i Mars će biti pod uglom od 120 stepeni sredinom januara, što će vas inspirisati da izađete i da se družite, što ujedno predstavlja i jedan od najpovoljnijih ljubavnih aspekata ove godine. Bićete osećajniji i mekši nego obično, što će vam pomoći da ostavite prijatniji utisak i da delujete otvorenije nego obično.

Venera će tokom cele godine biti u svojoj direktnoj fazi, što će vam pružiti priliku da izgradite ozbiljnije veze bez konstantih komplikacija i prekida. Ovo je naročito tačno kada Venera bude provodila vreme u vodenim znakovima, a najbolju priliku da pronađete svoju srodnu dušu imaćete u martu, kada Venera bude bila u znaku Ribe.

Krajem aprila, Sunce će se naći u znaku Bika, pa ćete biti fokusirani na svoju glavnu simpatiju. Postoji li šansa da jurite za osobom koja nema sve glavne osobine koje tražite u partneru? Nemojte forsirati stvari ukoliko nije suđeno da budete zajedno.

Venera i Jupiter će biti pod uglom od 90 stepeni početkom septembra, što je odličan trenutak da se zabavite, ali nije toliko povoljan za ulazak u bilo kakvu vezu. Neki znakovi su rođeni za kombinacije i veze za jednu noć, ali vi definitivno niste jedan od njih. Izbeći ćete neprijatne situacije za vreme izlazaka ukoliko se budete oslonili na svoju intuiciju.