Rakovi - Godišnji Ljubavni Horoskop

Rak

2021

Zaljubljeni parovi

Zaista ste poklon svom partneru, Rakovi. Da, svi oni koji su u dugim vezama povremeno imaju razmirice, ali koji par ih nema? Zaista ste uvideli šta je za vas posebno važno, jer ste oboje prošli kroz 2020. godinu sa velikom marljivošću i odlučnošću.

Bilo je nekih uspona i padova koji su vas doveli do toga da shvatite zašto ste uopšte postali par. Sa nekim ste ko zaista želi najbolje za vas, a vaša veza ove godine će znatno ojačati. Uran nastavlja tranziciju kroz znak Bika, što pomaže vašem znaku da ove godine zaista dobije iskre radosti i kreativnosti.

Ovo može pomoći da vibracije prijateljstva budu življe u bilo kojoj romantičnoj vezi i ublaže iznenadne prepirke, koje se često mogu završiti smehom. Oko čega ste se zapravo svađali? Ovogodišnji ciklusi pomračenja imaju poprilično kognitivnu vibraciju.

Vatreno potpuno pomračenje Meseca u Strelcu proširuje vašu šestu kuću, olakšavajući vam obavljanje predanog posla u vašim vezama.

Za one Rakove koji prolaze kroz terapiju za parove, ovo je zaista važan vremenski okvir za rešavanje problema na vrlo zdrav način, jer na vašoj strani postoji Mesečeva podrška. Ovaj vremenski period takođe odražava vibracije vaše srodne duše, posebno dok se prstenasto pomračenje Sunca 10. juna u Blizancima uzdiže kroz vašu dvanaestu kuću psihičkog razvoja.

Pokazalo se da će veze ove godine biti duhovno povezane, bilo telepatskim putevima ili mnogim trenucima Deja vu-a! Potpuno pomračenje Sunca 4. decembra u Strelcu takođe održava plamen, dodajući strast i kasnijem delu godine.

U potrazi za ljubavi

Ove godine morate mnogo toga da raspakujete, Rakovi. Za one Rakove koji su od nedavno samci, podsetite se da ste zbog haotičnosti 2020.godine doneli pravu odluku za sebe i svoj život. Sada je možda pravo vreme da zaista zaronite u terapiju koja vam je potrebna već neko vreme. Možda ste svoje srce previše posvetili nekome ko to zaista nije zaslužio ili ste jednostavno umorni od iste stare priče.

Za one Rakove koji sada žele samo da upoznaju ljubav svog života, ovo neće biti lak put. Ali, tu će biti puno važnih životnih lekcija - pogotovo jer ovogodišnji ciklusi pomračenja diktiraju vaš ljubavni život.

Kako vaš vodeni znak postaje pod uticajem elemenata vazduha i vatre kroz znakove Blizanaca i Strelca, postoji mnogo različitih opcija i vetrovitih staza niz koje možete sklizuti, ukoliko niste previše oprezni.

Prva polovina godine može predstaviti nekoliko scenarija za zabavljanje tipa „izaberite svoju avanturu“, koji su izuzetno strastveni, ali čini se da nestanu, čim započnu. Kako se vaša rođendanska sezona bude kretala između juna i jula, možda ćete se osećati malo zamišljenije i spremnije za još jednu promenu. Zapravo ćete tek otprilike tokom septembra moći dobti čitavu romantičnu priču.

Postoji jasnoća koju zaista treba razjasniti između vas i vašeg bivšeg ljubavnika ili zbunjujuće veze iz prošlosti. Ovo će se odvijati do sredine oktobra, dajući vam na kraju informacije koje su vam potrebne da biste krenuli dalje i uvažili romantične lekcije koje čete dobiti tokom pomračenja Meseca 19. novembra i 4. decembra.