Rakovi - Godišnji Ljubavni Horoskop

Rak

2020

Zaljubljeni parovi

Za optimalnu sreću, držite se svojih prioriteta.

Vi ste pravi romantik. Uživate u skoro svemu što se tiče partnerstva, čak i kada je loše učinićete sve što možete da popravite situaciju. Ovakav stav jako podržava brižna Venera u odlučnom ovnu u periodu između početka februara i sredine marta. Ovakav odvažan uticaj će vas aktivirati i podsetiti za šta se borite.

Romantična Venera provodi vreme u vašem znaku 6 nedelja, što počinje početkom jula, (ulazi u 8. avgust do 6. septembra) donoseći sa sobom prijatan i brižan pristup životu. Grljenje na trosedu ili pravljenje gurmanske večere za vas dvoje su sve stvari u kojima maksimalno uživate u slobodno vreme. Ovo je takođe veoma plodno vreme, tako da rakovi koji žele da prošire porodicu će možda zatrudneti, dobiti dobre vesti što se tiče usvajanja ili će saznati da će postati baka ili deka!

Komunikacija vam je veoma važna, tako da ovogodišnji Merkurovi retrogradni ciklusi će imati ulogu u vašoj sposobnosti izražavanja. Najvažniji Merkurov retrogradni period je drugi u godini, od sredine juna do sredine jula, koji takođe prolazi kroz vaš emotivni znak tokom vašeg rođendanskog meseca. Vaše raspoloženje će biti velika prepreka sada, u vreme kda je komunikacija već nategnuta. Potrudite se da se međusobno razumete i nikada nemojte leći u krevet ljuti.

U potrazi za ljubavi

Da li je ovo vaša godina za pronalazak ljubavi? Veoma moguće!

Većina rakova ne žele da žive svoj život sami i imate naviku da zavidite drugima kojima ljubav, izgleda, nikad nije bila problem. Jupiter, planeta sreće i širenja, je u posvećenom jarcu početkom godine, što znači da sreća možda i nema toliko veze sa ljubavlju. Možete dobiti ono što želite trudom i fokusiranjem na vaše romantične ciljeve. Izuzetak ovome dolazi početkom septembra sa trigonom Sunce-Jupiter, što se smatra najboljim solarnim tranzitom godine, možda iskusite ljubav na prvi pogled!

Seksi Venera takođe ulazi u “pogledajte mene” lava početkom septembra, tako da budite spremni da vas obožavaju. Uživaćete u pažnji koju dobijate od novog ljubitelja ili tajne simpatije, a osećaj da vas neko želi može biti zavistan. Postati deo oluje romanse je moguće sada, ali budite oprezni.

Mlad mesec u ispitivajućoj škorpiji donosi veoma tajnovitu energiju sredinom novembra i misterija koja okružuje nekog novog je jako interesantna. Želite da znate sve o njima – odmah. Međutim, takođe ste stidljiv, često povučen vodeni znak, tako da će možda biti teško da se upoznate na nekom dubljem nivou ako ne spustite gard. Jedan od vas će morati da napravi prvi korak.