Rakovi - Godišnji Ljubavni Horoskop

Rak

2019

Zaljubljeni parovi

Volite da volite! Vi ste jedan od par znakova koji izuzetno ozbiljno shvataju ljubavnu vezu. Novi Mesec u znaku prijateljske Ribe početkom marta utišaće ljubavnu buru koju je izazvala nespretna Vodolija, pružajući vam priliku da dodatno povežete sa svojim partnerom. U ovom periodu ćete imati prilike da se međusobno bolje shvatite i uskladite.

Merkur će početkom juna provoditi vreme u vašem emocionalnom znaku, što će vam pružiti priliku da se bolje razumete sa vašim partnerom. Vaš partner će uživati u vašoj bliskoći i otvorenosti, pa će razgovori biti prijatni i iskreni. Vaš partner je spreman da uloži dodatne napore da vas izmami iz vaše ljušture, a najveće zadovoljstvo za njega biće izraz sreće na vašem licu.

Venera će provoditi vreme u vašem znaku u letnjem periodu, stavljajući vas u zaštitničko raspoloženje. Dosta ćete podsećati na mamu medveda koja pazi na svoje mlade i nećete tolerisati nikoga ko pokuša da naudi vašim voljenim osobama. Promene raspoloženja koje budete osećali će biti velike, ali to neće uticati na vašu ličnost. Ići ćete dokle god je potrebno za ljubav, što uključuje iskazivanje ljubavi na kreativne i inovativne načine.

U potrazi za ljubavi

Da li osećate kao da bolje funkcionišete kada ste u paru nego kada ste sami? Istina je da ste veoma srećni kada ste u ljubavnoj vezi, ali nemojte se zadovoljavati bilo čime. Postoji razlika između samoće i usamljenosti, a vi se odlično snalazite i u solo varijanti.

Ipak, sa februarskim preklapanjem Venere i Saturna u znaku Jarca, osećaćete se izolovano uprkos vašim naporima da ostanete optimistični. Imaćete osećaj kao da svi na svetu osim vas imaju partnera, što može biti prilično obeshrabrujuće. Upoznavanje novih osoba je moguće, ali tajming nije najbolji. Nemojte posezati za pogrešnim ljudima iz očajanja! Kombinacije mogu biti hladne i bezosećajne, što uopšte nije u vašem stilu. Dobre stvari čekaju strpljive ljude.

Neptunov retrogradni ciklus može vam razbiti iluzije za vreme leta, naročito ukoliko ste izbegavali određene romantične situacije samo zato što niste želeli da se suočite sa njima. Nigde nećete moći da se sakrijete kada Neptun bude izašao iz svoje pospane direktne faze- jedino što vam preostaje je da se smelo suočite sa svime. Da li će biti neprijatno? Da, ali vredeće kada budete osetili veliko olakšanje posle svega.

Venera će ući u znak Strelca u novembru, što je vrlo optimistično za vaš ljubavni život, ali još uvek nedostaje intimna energija za kojom žudite. Ovo će biti vreme kada ćete pronaći osobu sa kojom ćete ići na velike avanture, ali da li će se do završiti pravom ljubavi? Možda ne, ali svejedno ćete se iskreno zabavljati, što takođe nije toliko lako pronaći.