Ovnovi - Godišnji Ljubavni Horoskop

Ovan

2019

Zaljubljeni parovi

To što ste u vezi ne znači da ne možete da začinite stvari! Budite promišljeni i pažljivo birajte svoje postupke u godini koja je pred vama.

Saturn će putovati kroz znak Jarca ove godine, stavljajući veoma odlučan spin na vaš ljubavni život. Bićete spremni da preuzmete odgovornost za ono što se desilo, što se dešava i što će se desiti, a što je vezano za vaš ljubavni život- učinićete sve što je potrebno da bi on funkcionisao. Ovo će biti odlična prilika da pokažete ljudima koji su imali sumnje da možete da se skrasite.

Ukoliko ste spremni za velike ljubavne potrese, Uranov ulazak u direktnu fazu u vašem znaku između januara i marta će predstavljati ekscentrični momenat koji ste tražili. Vaš entuzijazam za novim idejama i romantičnim eksperimentisanjem je očigledan, ali može biti prilično frustrirajuće kada vaš partner nije spreman da udovolji vašoj fantaziji. Ono što treba da zapamtite je da ne možete požurivati ljubav.

Pun Mesec u vašem znaku sredinom oktobra staviće tačku na staru svađu ili neprijatan nesporazum koji ste imali još od prošle godine. Bićete u stanju da ubedite vašeg partnera da je rasprava nepotrebna i da je vaša ljubav na prvom mestu. Ukoliko uspete da najzad oprostite jedno drugom za stalno, seks posle pomirenja će biti fenomenalan!

U potrazi za ljubavi

Ne dozvolite ničemu da stane na vaš put u 2019. godini!

Mars neće biti najsrećniji u znaku Raka od sredine maja do jula, pa ovo neće biti idealan trenutak da se upustite u potragu za partnerom. Ovaj aspekt učiniće da izgubite deo vaše uobičajene energije i snage, a loše će uticati i na vašu harizmu. Imaćete poteškoća sa direktnim pristupom, što znači da nećete imati uspeha u poljima u kojima ste obično dobri. Vaše promene raspoloženja će biti teške za navikavanje, što takođe negativno utiče na vaš ljubavni život. Većinu vremena u ovim mesecima ćete provoditi u odbrani umesto u napadu, što može privremeno usporiti vašu ljubavnu avanturu.

Iskoristite retrogradno kretanje Merkura u znaku Ovna kao priliku da privučete osećajnog i ambicioznog partnera. Upoznajte nekoga ko je spreman da naporno radi na ostvarivanju vaših želja i potreba.

Dobre vesti su to da Venera neće ulaziti u retrogradne periode ove godine, pa neće dolaziti do gubitka ljubavne energije. Vaše raspoloženje će biti strastveno i agresivno dok se Venera bude nalazila u vatrenim znakovima, pa će krajem aprila, kada bude bila u znaku Ovna, vaš ljubavni život biti spontan i direktan. Vaša hrabrost i direktnost će nekima biti prijatna promena, dok će drugima biti odbojna, ali bar se nećete kajati ukoliko pokažete sve svoje karte. Vi želite da zavedete druge više nego što želite da drugi zavedu vas, što znači da ćete morati da preuzimate vođstvo kad god budete mogli.

Merkur i Venera će u isto vreme biti u znaku Ovna, čineći vaše reči smelim i promišljenim. Nemate naviku da razmišljate pre nego što nešto kažete, što može povrediti osećanja vaše simpatije, međutim, vi bi ste uvek radije rekli ono što stvarno mislite nego filtrirali svoje reči zarad tuđih osećanja. Vaša direktnost može biti prilično uzbuđujuća, ali ukoliko preterate, možete potpuno uništiti romantičnu atmosferu.