Ovnovi - Godišnji Ljubavni Horoskop

Ovan

2014

Ljubav za parove u 2014. godini

Moguće je da ćete više osećati potrebu za „komforom“, nego za „strast“ neko vreme, posebno kako se budete osećali nespokojnim van vašeg ljubavnog gnezda. Za vas to, naravno, neće biti nikakav problem da prevaziđete, posebno kada Sunce bude u konjukciji sa Uranom u ranom ovnu. Vi i vaš dragi bićete stalno na istim talasnim dužinama, tako da i kada ste razdvojeni, nemojte se uznemiravati! Veoma povoljan uticaj Meseca u raku i Venere u ribama 05. aprila, pomoćiće vam da očvrsnete vašu vezu, da je držite stabilnom i jakom, čak i ako vam je uragan pred vratima!

U avgustu, zajedno ćete otkriti novu definiciju „zajedništva“; sasvim nove i iznenađujuće aspekte vašeg zajedničkog života. Sva ta zadovoljavajuća iznenađenja, promeniće neka vaša stanovišta i planove na duže. Iako, ništa negativno ne može poljuljati vašu vezu, moguće je da ćete malo zastati i zamisliti se početkom oktobra, kada vam Mesec i Neptun u ribama svesrdno budu pomagali da sortirate i dokučite neke odgovore. Komunikacija će postati daleko lakša, više direktna i produktivna – i oboje ćete joj sve više težiti!

Ljubav za usamljene u 2014. godini

Ljubav za usamljene ovnove, u prvoj polovini godine, biće poprilično furiozna, pogotovo kada dođe do nove veze. Dobro ćete se zabavljati, flertovati i zavoditi, ali ljudi koje ćete sretati neće baš biti oni sa kojima biste napravili nešto više od toga. Biće sve to u velikoj meri izraženo, jer su, upravo i ti drugi, u stalnoj žurbi. Niti jedno od vas neće biti spremno na bilo kakve obaveze. Ukoliko budete previše pažnje posvetili svemu tome oko 22. februara, postoji velika mogućnost da vas preplavi talas neodučnosti, posebno jer Mesec u strelcu čini kvadrat sa Neptunom u ribama i stvara osećaj neodlučnosti.

Međutim, onog trenutka kada mart bude na odlasku, ljubav će procvetati u vašem životu. Iz raznih razloga, možete postati pomalo rasejani u vezi, te vam se može desiti da vam neka bitna stvar i promakne. Sredinom leta, osoba koju ste držali podalje od sebe i na marginama svojih misli i prioriteta, može postati vaša preokupacija. Ukoliko na tu osobu gledate romantičnim očima, predložite neke relaksirajuće zajedničke aktivnosti. Možda nećete o njima razmišljati kao o sastancima, ali će one svakako imati važan uticaj na vaš ljubavni život!