Ovnovi - Godišnji Ljubavni Horoskop

Ovan

2015

Ljubav za parove u 2015. godini

Vi donosite mnogo strasti i energije u svaku vezu, ali ove godine će vam možda biti teško da otvoreno iskažete svoje najintenzivnije želje i potrebe. Komplikovane situacije početkom godine mogu dovesti do konfuznih osećanja i neće vam uvek biti jasno kako da izrazite svoju zabrinutost. Ne brinite - ne gubite svoju strast ni libido. Umesto toga, vi dobijate bolji pogled nego inače u emotivnu džunglu koja je deo svačijeg života.

Vi i vaš partner ćete možda iskusiti napredak i doći do još veće intimnosti i predanosti, ili jednostavno više iskrenosti tokom pomračenja meseca 27. septembra. Neka od tih iskustava mogu biti karmička. Ponekad je to spajanje duša, ponekad je to samo vraćanje veze na pravi put. Bez obzira koliko ste dugo zajedno, znajte da ćete ove godine oboje naučiti važne lekcije o ljubavi.

Ljubav za slobodne u 2015. godini

U tako vreloj, vatrenoj godini, niko neće goreti tako žarko kao vi. Osim ako ste u potrazi za nekim blistavim kao što ste i vi, moraćete da smanjite malo taj plamen da ne biste oterali pogrešnu osobu. Moguće je da ćete u avgustu naići na nekoga sa blistavim rivalskim glamurom kao što je vaš, ali to ne mora da bude takmičenje. Dvoje takvih ljudi mogli bi zajedno stići daleko i sjajno se zabaviti, ako upravljaju jedno sa drugim na pravi način.

Osetljiv period za vas može biti u septembru, kada će vam biti od koristi da budete suptilni pa čak i pomalo pokorni. Potencijalni partner, neko koga ne želite da zastrašite, može se pojaviti u vašem okruženju i uzdržanost sa vaše strane može biti poželjna. Ovo je u skladu sa vašim sposobnostima. U svakoj vezi ima uzimanja i davanja, sa svačije strane, pa čak i ako je za jednu noć.