Ovnovi - Godišnji Ljubavni Horoskop

Ovan

2017

Zaljubljeni parovi

Proleće će biti najbolje vreme da pronađete partnera. Venera koja će se kretati unazad će usporiti stvari taman toliko da će vašem partneru biti lako da vas prati. Kada Venera bude počela da se kreće svojom uobičajenom putanjom, oboje ćete biti spremni za akciju.

Ukoliko ste već u dugoj vezi i spremate se da zaprosite svog partnera, najbolje je da to uradite nakon što Venera bude počela da se kreće po svojoj uobičajenoj putanji 15. aprila.

U ljubavi ćete biti uspešni, pošto će većinu naredne godine Jupiter provesti u znaku Vage. Kada Jupiter bude ušau u znak Škorpije u oktobru, moraćete više da poradite na vezama da bi postale jače, dublje i iskrenije.

Ukoliko morate da promenite mnogo toga da bi ste poboljšali svoju vezu, to može ugroziti vašu samostalnost. Ukoliko se stvari intenziviraju, vreme je za tajm-aut ili jednostavno malo više ličnog vremena i distanciranja.

U potrazi za ljubavi

Šarm, brzo odlučivanje i uzbuđenja su na vašoj strani u narednoj godini. Ovo može dosta olakšati traganje za partnerom. Ukoliko uživate u svojoj slobodi, trebalo bi da imate odlične provode pre nego što Venera počne da se kreće unazad 4. marta.

Romantičnim prilikama i dobrom provodu tada neće doći kraj, već će se tempo malo usporiti. Štaviše, možda ćete biti raspoloženi za malo odmora. Kada Venera bude nastavila sa svojim uobičajenim kretanjem 15. aprila, biće u znaku Ribe, što će vas učiniti osećajnijim.

Merkur drugi put u godini počinje da se kreće unazad 9. aprila. Pored uobičajenog porasta zbunjenosti i lošije komunikacije, vaš ljubavni život će možda zahtevati veća novčana ulaganja sve dok Merkur ne bude ušao u znak Ovna 20. aprila, što će vam vratiti jak osećaj samopouzdanja. Kada se 3. maja Merkur vrati svom uobičajenom kretanju, komunikacije će se poboljšati.

Ljubav postaje ozbiljnija u oktobru kada Jupiter bude ušao u znak Škorpije.