Ovnovi - Godišnji Ljubavni Horoskop

Ovan

2018

Zaljubljeni parovi

Neka vaš put kroz 2018. godinu bude obeležen slaganjem i timskim radom. On može započeti još u januaru, kada se Sunce bude preklopilo sa Plutonom. Nakon toga, oboje ćete imati više kontrole nad vašim ljubavnim životom.

Retrogradni Merkur u znaku Ovna pružiće vam priliku da ponovo procenite svoje kućne obaveze. Izvršite preraspodelu svojih obaveza kako bi ste imali više vremena za svog partnera i uživanje. Ljubav i svakodnevni život postaju sve bolji.

April i maj obećavaju uzbuđenje i uživanje svake vrste. Mesec će biti u znaku osećajnog Bika kada Sunce bude ušlo u znak Ovna. Moguće je romantično putovanje.

Posao će se nadmetati sa ljubavnim životom sve dok Mars ne završi svoje retrogradno kretanje krajem avgusta. Nakon toga, sledi period sreće i opuštanja.

U oktobru i novembru, Venera će se kretati retrogradno, započinjući svoje kretanje u znaku Škorpije i završavajući ga u znaku Vage. Budite ozbiljni, radite na svojoj vezi i učinite je jačom i lepšom. U novembru, ljubav će postati još intenzivnija kada se Jupiter bude našao u znaku Strelca.

U potrazi za ljubavi

Predstavite se svetu u predstojećoj godini. Izgledajte odlično, osećajte se odlično i privucite srodne duše!

Lukav Merkur i atraktivna Venera će se preklopiti u znaku Ovna kada Sunce bude takođe ušlo u vaš znak. Cenite život, budite popularni i cenjeni u svojim bliskim krugovima.

Iskoristite retrogradno kretanje Merkura u znaku Ovna kao priliku da privučete osećajnog i ambicioznog partnera. Upoznajte nekoga ko je spreman da naporno radi na ostvarivanju vaših želja i potreba.

Mars će se kretati retrogradno u znacima Vodolije i Jarca, što će više uticati na vaš poslovni nego na vaš ljubavni život. Ukoliko se nalazite u velikom društvenom krugu, pokušajte da ostvarite dublji odnos sa par njegovih članova.

Venera započinje svoje retrogradno kretanje u Oktobru, u znaku Škorpije. Bićete selektivniji i srećniji kada se bude vratila svojoj uobičajenoj putanji u novembru.

Jupiter će se naći u znaku Strelca u novembru, označavajući vreme ljubavi i pružajući vam veće šanse da pronađete baš ono što tražite.

Vaše radno okruženje ponudiće vam takođe par opcija, naročito za vreme zime. Nemojte zanemarivati tiše i zrelije osobe.