Ovnovi - Godišnji Ljubavni Horoskop

Ovan

2021

Zaljubljeni parovi

Vaš znak traži ljubavne veze koje vam daju krajnju nezavisnost, pogotovo jer 2021. otvara prvu nedelju u godini dok Mars još uvek prolazi kroz vaš znak, do 6. januara. Možda se nađete u nekonvencionalnoj romantičnoj vezi ili bar koketirate sa takvom sa idejom.

Oni koji su u dugoročnim vezama mogu potražiti malo više slobode u određenim aspektima, bilo to radi otvaranja uma za nove mogućnosti ili čak razvijanja novih hobija koji vas povezuju sa širom grupom prijatelja, za koje možete imati utisak da su “pleme” vaše duše. Prisustvo Saturna u Vodoliji može stvoriti neke vrlo duhovite priče, pa vam čak i omogućiti da se osećate slobodnije.

Ovo može dodati malo bezbrižne energije, koja poprilično okrepljuje vaše strasti. Partnerstva mogu čak razmotriti mogućnost da postanu otvorenija ili poligamnija, zahvaljujući ovim uticajima. Ostali Ovnovi koji su u vezi, mogli bi se jednostavno okrenuti na drugu stranu, te bi se nekadašnji Ovan slobodnjak, mogao zateći potpuno srećan, u vrlo konvencionalnoj i posvećenoj vezi. Između vas i vaše ljubavi goreće vatra, pod potpunim pomračenjem Meseca u Strelcu 26. maja, koje vas i vašu voljenu osobu može podići na viši nivo!

Prstenasto pomračenje Sunca 10. juna takođe dodaje malo radosti vašem životu, pa čak može biti i plodno vreme za one koji žele proširiti porodicu. Ova energija se takođe odražava kroz delimično pomračenje Meseca u zemljanom Biku 19. novembra, postavljajući rešetku u vašoj sferi braka i posvećenosti.

Potpuno pomračenje Sunca Strelca 4. decembra takođe dodaje bljeskove inspiracije i može biti glavni kreativni ciklus za Ovnove koji su u vezi, da se osećaju istinski voljeno i obožavano!

U potrazi za ljubavi

Za one Ovnove koji su čekali da se pojavi “onaj pravi” ili “ona prava”, ovo bi mogla biti godina za vas! Vaš znak je vrlo izbirljiv kada je u pitanju dugoročni romantični partner. Možete imati osećaj da ste već upoznali tu osobu početkom ove godine, pogotovo jer Mars neće napustiti vaš znak, sve do 6. januara.

Tokom velikog dela druge polovine 2020. godine suočavali ste se sa nekim većim problemima oko impulsivnosti u ljubavi i zaista utemeljili svoju ličnu vatru. Vi ste znak koji intenzivno pruža ljubav, to je sigurno, i moraćete da se odmaknete od nekih unapred stvorenih stavova, pogotovo jer Saturn u Vodoliji i Uran u Biku unose jasne odnose u vaš život. Ova energija vas tera prema napred, kako biste srušili svoje strahove u grupnim okruženjima, što može uključivati upoznavanje novih ljudi i to da dozvolite da se stvari odvijaju na prirodan način.

Bićete stavljeni na test tokom velikog dela februara, maja, juna, pa čak i novembra. Kako se Severni čvor sudbine pomera kroz vašu treću kuću komunikacije, imaćete potrebu da mnogo toga kažete svetu o ljubavi.

Možda čak i privučete partnere koji vam pariraju na vrlo pronicljivom i intelektualnom nivou, za šta nikada niste pomislili da je moguće.

Ovo posebno važi za one Ovnove koji su se osećali izgubljeno u haosu i svoju karijeru stavili iznad bilo kakve potrage za romantikom i ljubavlju. 2021. budite spremni da se zaljubite!