Device - Godišnji Ljubavni Horoskop

Devica

2021

Zaljubljeni parovi

Za Device koje su u vezi, ove godine dešava se zanimljivo raskršće. Vaš znak nije znak koji lako ostaje u dugoročnim partnerstvima sa konvencionalnog stanovišta. Potrebno je puno poverenja i međuzavisnosti između partnerstava da ga zaista održavaju na okupu.

Ova godina ne odražava samo vaš ljubavni život kroz glavne čvorove i magnetna pomračenja, već ćete se susresti i sa lekcijama iz nekih vrlo kognitivnih retrogradnih ciklusa Merkura koji ili poboljšavaju vaše veštine komunikacije ili ukazuju na ono što treba rešiti. I jedno i drugo zahteva puno ličnog rada.

Kako godina započinje, postoji lekcija o prihvatanju, jer se Merkur retrogradno razvija kroz Vodoliju između 30. januara i 20. februara. Veliki deo maja i početak jula služe kao prekretnice u svim domenima romantike i komunikacije.

Neki parovi će morati zaista da reše neke od svojih razlika i biće im dato nekoliko izbora po pitanju toga kako nastaviti dalje. Zapamtite da će ovo takođe uključivati kolektivnu borbu, tako da bi ona mogla biti povezana sa nečime što je van vaše kontrole.

Sama vaša posvećenost će dobiti poticaj za razumevanje tokom retrogradnog Merkura u Vagi od 26. septembra do 18. oktobra, stoga shvatite ovo kao ciklus čišćenja sa svojim voljenim partnerom, koji u potpunosti testira vaše strpljenje kao tim. Novembar i decembar zaključuju godinu sa osećajem sitosti i dobrote. Zajedno ste prošli kroz sve i izašli iz oluje, promenjeni.

U potrazi za ljubavi

Ovo bi mogla biti daleko lakša godina za one koji ove godine više vole da ostanu slobodni. Neke Device mogu čak da pomisle da se uopšte ne zabavljaju niti viđaju sa nekime, uglavnom zato što biste radije usmerili pažnju negde drugde. Ovde vam duhovitost svemira može doneti ukusan zalogaj, koji jednostavno ne možete odbiti!

U svakom slučaju, celokupna tema 2021.godine je da vam omogući da se zabavite, čak i kada osećate konstantan napor da svoju pažnju usmerite na posao. Ima dovoljno prostora za zabavu i koketirajuće vibracije, koje vas mogu uvaliti u male probleme, ako niste previše oprezni.

Ukoliko je moguće, pokušajte da izbegnete veze koje uključuju afere! Dok se određeni ciklusi pomračenja kotrljaju kroz vašu desetu i četvrtu kuću, ovo može dovesti i do fantastičnih novih veza, kao i do slasnih srodnih duša, kojih nije uvek lako pustiti! Ponekad, ljude sretnemo iz određenog razloga, nekada samo na neki period ili čak za ceo život! A, 2021. godina može vam dovesti nekoga za sezonu koja vam deluje kao iz drugog života!

Postoji definitivan sudbinski osećaj da nekoga već poznajete, čak i ako ste ga tek sada upoznali. Ova tema biće poprilično rasprostranjena tokom potpunog pomračenja Meseca u Strelcu 26. maja, prstenastog pomračenja Sunca 10. juna u Blizancima, kao i potpunog pomračenja Sunca 4. decembra u Strelcu!

U 2021. godini biće puno flertovanja! Zaista je lepo osećati se voljenim i cenjenim, a ova godina može vam doneti više šansi za neki zabavan i nezaboravan romantični sastanak!