Device - Godišnji Ljubavni Horoskop

Devica

2019

Zaljubljeni parovi

Venera i Saturn će se preklopiti sredinom februara, kada se možete osećati usamljeno uprkos tome što ste u ljubavnoj vezi. Melanholija je prirodna pojava, ali se ipak morate zapitati da li je sve kako treba. Pokušajte da se oduprete potrebi da upoređujete svoju vezu sa vezama drugih ljudi. Vaša veza je jedinstvena i ono što u drugim vezama funkcioniše možda neće funkcionisati i kod vas.

Venera i Mars će se preklopiti u vašem znaku krajem avgusta, što će rezultirati neverovatnom strašću. Možda niste najemotivniji znak, ali energija ovog apsekta će vas učiniti nežnim i zavodljivim. Kada se budete prepustili svojim osećanjima, dogodiće se neverovatne stvari. Zaboravite na svoje inhibicije i nećete se pokajati!

Vaš rođendan će takođe biti u ovom periodu, pa će vaša ljubav postati praktičnija i posvećenija. Pokazaćete svoju pažnju kroz obavljanje kućnih obaveza, popravljanje stvari i pomaganje sa najrazličitijim poslovima. Završavanje obaveza sa spiska vašeg partnera je odličan način da mu date do znanja da vam je stalo!

Jupiter će se naći u znaku Jarca početkom decembra, kada će se u vama probuditi želja za istraživanjem detalja vašeg ljubavnog života. Vi niste bezosećajni, ali volite da saznajete podatke o ljubavi i vezama iz udaljenog, objektivnog ugla. Možda nećete želeti da pokazujete previše ljubavnih gestova, ali otvoren um takođe može biti izuzetno uzbudljiv i izazovan ukoliko znate kako da ga upotrebite.

U potrazi za ljubavi

Merkur će se preklopiti sa Plutonom u znaku Jarca sredinom januara, kada ćete biti u potpunosti fokusirani na rad na sebi. Ukoliko postoje ljubavna pitanja na koja niste umeli da odgovorite, traženje pomoći vam može pružiti odgovore koje ste tražili. Saveti prijatelja i drugih vama bliskih ljudi mogu biti od velike pomoći u ovom periodu. Ukoliko ste želeli da se sami posvetite istaživanju, ovaj period je takođe vrlo povoljan, pošto ćete lako moći da razdvojite ljubav i razum.

Merkur će se naći u znaku Bika početkom maja, pa nećete biti toliko nestrpljivi u potrazi za svojom srodnom dušom. Imaćete tradicionalan pristup u vašoj komunikaciji sa drugima, pa ćete više uživati u razgovoru i izlascima nego u dopisivanju. Trudite se da koristite logiku i da ne shvatate stvari lično u ovom periodu.

Upoznavanje novih i interesantnih osoba krajem avgusta, za vreme Novog Meseca u vašem znaku, može biti prilično uzbudljivo i neočekivano. Možda ćete osetiti privlačnost između vas i osobe sa kojom radite, ili čak osobe koju ste sreli u prodavnici. Neki parovi imaju dramatične i nesvakidašnje priče o tome kako su se upoznali, ali vi verovatno nećete biti jedna od tih osoba.