Bikovi - Godišnji Ljubavni Horoskop

Bik

2020

Zaljubljeni parovi

Iskoristite ovogodišnje romantične prilike.

Venera brzo menja fokus sa Vodolije, ljubitelja slobode, početkom godine na sanjive Ribe sredinom januara (Venera počinje godinu u Ribama), tako da ćete doći u susret sa nežnom, više intuitivnom energijom skoro odmah. Dok je idealizam živ i zdrav, pojačan je spojem sa vladarom Riba, Neptunom, krajem meseca. Očekujte da uživate u dubljem, spiritualnijem odnosu sa vašim partnerom dok provodite vreme u opuštanju i sanjarenju.

Brižna Venera ulazi u nežni Rak početkom avgusta, kada je vaša energija fokusirana oko kuće i porodice. Vi ste sada veoma zaštitnički nastrojeni i daćete sve od sebe da se vaš partner (i svi u vašoj porodici) oseća srećno i zaštićeno. Ova briga i predanost služi kao tip oklopa i biće teško da bilo ko prodre u ovu slatku malu tvrđavu koju ste sagradili oko osoba koje vam znače. Nežni Neptun krajem avgusta doprinosi romantičnoj atmosferi, što znači da je ovo savršen period da se zajedno uključite u neki dobrotvorni rad. Širite ljubav!

Pun mesec u vašem znaku poslednjeg dana oktobra može pojačati osećanja ljubomore, što bi moglo da negativno utiče na vaš odnos. Ako osećate sumnju u zadnje vreme, ovaj pun mesec nije najbolje vreme da to iskažete. Sačekajte kada energija ne bude toliko nestabilna da pričate o vašoj zabrinutosti.

U potrazi za ljubavi

Ljubav je u vazduhu ove godine, zato je zgrabite kad vidite priliku!

Venera koja je fokusirana na ljubav je početkom godine u Vodoliji, ljubitelju slobode (Venera je u Ribama), što znači da vam je za sada sasvim u redu da budete sami. Međutim kada dođe do vašeg znaka početkom marta, bićete mnogo više zainteresovani gde i kako da nađete pouzdanog partnera. Vaš savršen par bi bio sve što vas privlači - u prirodi vam je da lepotu prvu primetite, ali nećete biti zadovoljeni ako ta osoba nema druge osobine koje vas privlače.

Venera ulazi u regresiju od sredine maja do kraja juna, tako da je moguće da ćete videti bivšeg partnera u skorije vreme. Neka lepa sećanja će se vratiti ali i osećanja nakon vašeg raskida če biti prisutna takođe. Da li stvarno želite da ponovo prođete kroz sve to? Retrogradna pomeranja vam nude šansu da napravite pauzu i razmislite o nekim stvarima, ali to ne znači da treba da idete unazad. Želećete da držite vaš pogled ka budućnosti, a ne da se otvarate bolu koji ste već iskusili.

Novi mesec u domu partnerstva sredinom oktobra pruža divne prilike da postanete deo uravnotežene, “odrasle” veze ako je to ono što tražite. Lakše se adaptirate sada i u stanju ste da se sporazumete sa pravom osobom. Biti fer će biti prioritet, ali nemojte postati neodlučni. Nije realistično niti zdravo da baratate sa previše opcija ili da pokušavate da ostvarite sve želje nekome.