Bikovi - Godišnji Ljubavni Horoskop

Bik

2021

Zaljubljeni parovi

Vaš zemljani znak ima još puno toga da nauči u vezi partnerstava. Životne promene i izazovi iz 2020. godine maksimalno su vas testirali i pokazali snagu vaših ljubavnih veza. To može značiti da određena partnerstva nisu izdržala test vremena, dok su druga postala jača nego ikad.

Svaki Bik će se u nekoj meri promeniti u pogledu svog identiteta. Celoukupni test leži u tome da se oslobodite potrebe da budete u pravu. Sa određenim kvadratima koji otvaraju godinu - posebno sa Saturnom u Vodoliji koji formira kvadrat sa Uranom u vašem znaku, može doći do velike promene stvarnosti, s kojom se parovi moraju suočiti u vezi sa poslovnim rasporedom i onim romantičnim. Možda ćete paliti ponoćne sveće, što se tiče ličnih afera tokom većeg dela ove godine.

Naročito je važno izdvojiti vreme za svoja partnerstva, posebno tokom februara, maja, juna i decembra. Parovi koji daju prioritet njima važnim datumima i danima, moći će da prevaziđu bilo šta. Takođe postoji mogućnost iznenađenja kada je u pitanju planiranje porodice, stoga će oprez u spavaćoj sobi biti ključan, u slučaju da ne želite da proširite porodicu.

Uz svu eklektičnu energiju Urana, koja se većim delom godine vrti oko vaše natalne karte, mogu se dogoditi iznenadni romantični događaji, kao što su naprasna, brzinska venčanja, finansijske nagodbe, pa čak i dolazak beba na ovaj svet. Ova energija je takođe sastavljena od nekih izuzetno prosvetljujućih pomračenja.

Bikovi koji su u vezi, moraće da se potrude zbog nekoga, što pre. Možda ćete prvo morati dobro razmisliti kako biste se pripremili, ali budite spremni da se zaista uspravite, budete uz osobu koju volite i zauzmete se za nju.

U potrazi za ljubavi

Ljudi rođeni u znaku Bika koji ove godine traže ljubav, možda će je naći na najčudnijim mestima. Sa druge strane, više romantičnih veza može se dogoditi istovremeno i niotkuda. Imate puno šansi da se zaista dobro osećate ove godine, jer 2021. započinje sa zaista zanimljivim iznenađenjima.

Dok Jupiter i Uran dodaju trenje vašoj natalnoj karti u januaru i februaru, mogli biste da se nađete među najpopularnijim ljudima u igri upoznavanja odmah na samom početku. Sada je odlučivanje da li su određene osobe vredne šanse da uđu u vaš život, još jedan deo slagalice za vas.

Vaš rođendanski mesec mogao bi da vam dovede nekoga ko će vas zaista oboriti s nogu, samo kako biste se osećali još zbunjenije kada sezona pomračenja stigne, krajem maja i početkom juna. Možda postoji deo vas koji zaista više voli da bude u neobaveznim odnosima, posebno tokom prve polovine godine.

Otkrivanje onoga što volite i fokusiranje na prijateljstva možda će najbolje da služi vašoj duši. Iako inače više preferirate srodnu dušu, to može biti jedna od stvari koju je trenutno teže ostvariti. Ali, ne brinite - sigurno ima mesta za nekoliko ljubavnih priča i drama koje će se odigrati. Delimično pomračenje Meseca u vašem znaku 19. novembra daje vam bolje razumevanje nekih čvrstih tranzita koji će se događati 2022. godine. Ovo može biti mesto susreta mnogih Bikova, što može biti poziv za buđenje koji je vašem srcu zaista potreban.

Na kraju, godina se zaista razvija retrogradnom Venerom u vašem srodnom zemljanom znaku Jarca od 19. decembra, što će vas navesti da ponovo razmotrite razne karmičke romantične veze.