Bikovi - Godišnji Ljubavni Horoskop

Bik

2019

Zaljubljeni parovi

Izađite iz svog komfora i budite spremni da donesete promene u 2019. godini.

Kada Venera bude bila u znaku Jarca početkom februara, stvari će postati veoma ozbiljne i to veoma brzo. Ukoliko vam je potreban ozbiljan razgovor o budućnosti ili velikom ljubavnom problemu, sada je trenutak za njega. Energija koja vas okružuje je veoma logična, ali nije bez emocija. Možete imati ozbiljan razgovor a da on ne zvuči kao očitavanje lekcije.

Jupiterov četvoromesečni retrogradni ciklus će takođe uticati na vašu ljubavnu vezu, pošto će vam pružiti mogućnost da se osvrnete na njen status i potencijalne buduće korake. Ukoliko postoje loše navike u vašoj vezi, događaji iz prošlosti sa kojima morate da se suočite ili izvinjenja koja moraju da budu izrečena, vaša veza će iz ovog retrogradnog ciklusa izaći obnovljena i osvežena. Potencijal za transformaciju je ogroman.

Venera će se naći u vašem znaku sredinom maja, stvarajući osećaj ravnoteže i sigurnosti. Iako će ovaj duo učiniti da se osećate zadovoljno kada je vaša trenutna veza u pitanju, Mars će se u istom periodu naći u znaku Raka, umanjujući nežnu energiju Venere. Šta vam ovaj aspekt poručuje? Budite strpljivi i nemojte biti tvrdoglavi. Gledajte u budućnost umesto u trenutni momenat.

U potrazi za ljubavi

Da li ste spremni da se suočite sa stvarnošću?

Venera će provesti tri nedelje u martu u znaku Vodolije, što može biti veoma interesantan period u vašem ljubavnom životu. Vi ste stabilan znak koji ne voli da luta previše, ali osećaćete veliku potrebu da eksperimentišete i budete inovativni za vreme ovog aspekta. Bićete radoznali i interesovaće vas nove stvari, što može biti izuzetno zabavno ukoliko imate voljnog partnera.

Neptun će biti u znaku Ribe kada bude ušao u svoju retrogradnu fazu krajem novembra, što vas može trgnuti iz sanjarenja. Ukoliko ste do sada srećno i slepo verovali u jednu stvar, vaš svet sada može biti uzdrman. Vaša intuicija će sada biti veoma oštra, dozvoljavajući vam da spoznate istinu bez mogućnosti da vas neko prevari.

Kraj oktobra doneće Novi Mesec u znaku Škorpije, što vas može učiniti naročito radoznalim za nekoga novog. Bićete raspoloženi za dobru misteriju i bićete privučeni ljudima koji vam je mogu pružiti. Da li kriju svoju priču? Kako gledaju na vas? Da li pokušavaju da sakriju nešto? Da li postoji šansa da budete zajedno? Ovo su samo neka od pitanja koja će vam biti na umu. Potrebno je dalje istraživanje!