Zmija - Godišnji Kineski horoskop

Zmija

2015

2014. uopšteno

Godina drvenog konja, od 31. januara 2014. do 18. februara 2015, za zmije donosi odličan period, kada će prosto zasijati. To ne znači da ćete biti predvidivo pažljivi i ozbiljni. Energija konja unosi elemente zabave i avanture, što će biti veoma obećavajuće.

Velike promene, dešavaće se svuda oko vas, a odluke koje ćete doneti ove godine, biće usmerene ka vašoj blistavoj budućnosti.

U godini kojoj vlada element drvo, najbolje je da verujete svojoj intuiciji i pratite svoje srce. Iskren i direktan pristup privućiće neophodnu podršku za ostvarenje vaših kreativnih snova i ambicioznih ciljeva.

Ljubav:

Vaš ljubavni život se polako zahuktava. Elegantne zmije ove godine će biti više seksi i veoma strastvene. Zahvaljujući ekspanzivnoj energiji konja, bićete primećeni, baš onda kada to budete želeli, od strane osobe do koje vam je stalo.

Postoji veliki potencijal za obnavljanje neke ljubavne veze. Neverovatno srećna godina za vas na polju ljubavi, jer neka potajna privlačnost ili novi pogledi na seksualnost svakako će biti na vašoj strani.

Ove godine ćete daleko lakše prevazići sve ljubavne jade iz prošlosti. Letnji meseci su najbolja sezona za zmije, bilo da je u pitanju sklapanje braka ili podizanje ljubavne veze na viši nivo.

Porodica i prijatelji:

Vreme je da spustite gard, opustite se i zabavite! U godini konja, većina zmija je veoma sumnjičava ili poprilično samostalna da bi bila zvezda u društvu, ali potrudite se!

Godina u kojoj vlada element drvo može vam doneti mnoge koristi od druženja. Udružite se sa nekim volonterima tokom slobodnog vremena, posećujte zabave ili uživajte u sportu ili kulturnim događajima.

Maj je posebno srećan mesec za organizovanje zabava ili porodična okupljanja. Imajte na umu da ne morate nikom da objašnjavate svoje postupke! Vaš krug dobrih prijatelja i divna porodica vas vole, bez obzira na sve! Biće to veoma zanimljiva godina, a vi biste trebali biti spremni da prihvatite poziv da isprobate nešto novo ili neko avanturističko putovanje.

Posao:

Budite strpljivi sa nekim kašnjenjima ili usporavanjima. Oko septembra, vaša karijera će prosto procvetati. Biće to vaša zabava i biće svi pozvani!

Energija drveta podstiče i nagrađuje kooperaciju na poslu. Nemojte potceniti moć povezivanja sa drugima, kako biste dobili ono što želite. Dobri maniri i srdačna simpatija biće vaše glavno oružje za samozaštitu i sigurnost!

Preduzimljiva energija konja ohrabriće neki neverovatan obrt, jer vi se ne držite tvrdoglavo onog što ne funkcioniše. Vaša sposobnost da podrobno ispitate svaku oblast koja vas interesuje, pomoćiće vam da uradite potrebne promene. Neki nov ili bolji posao biće vaš!

Novac:

Tokom godine u kojoj vlada element drvo, javiće se potreba da napravite neki finansijski plan za budućnost. Energija konja može izazvati čak i štedljive zmije da potroše novac na visoko kvalitetne stvari zarad lepote. Postarajte se da svaka stvar bude baš ono što vam je neophodno!

Porodični ili neki zajednički finansijski interesi mogu biti veoma zahtevajući i skloni sporim promenama, u prvoj polovini godine. Nemirna energija konja zahtevaće od vas da preispitate svaki finansijski plan. Ukoliko ga niste napravili do tada, uradite to!

Zmija koja obraća pažnju na svoje finansijske troškove, i uradi dobar finansijski plan, izbećiće gubitke tokom ove godine!