Zmija - Godišnji Kineski horoskop

Zmija

2021

Godina Bivola - uopšteno

Kao i Zmajevi, Zmije zamišljaju svoje mogućnosti kao konstantu, na koju ne utiče to koji pripadnik zodijaka vodi godinu. Ipak, poslednjih nekoliko godina za vas su bile poprilično mirne. Dakle, dok vam je metalna godina Pacova dala prostora za demonstriranje vaših dubokih uvida i vraćanje osećaja za vreme, metalna godina Bivola će vam pružiti spremno mesto za proširenje vašeg uticaja, ukoliko želite.

Bivolske godine su uglavnom jednostavne za navigaciju. Stabilnost predstavljena konvencijama i tradicijom može se činiti krutom i zagušljivom mnogim drugim članovima zodijaka. Međutim, vi ste dovoljno vizionarski orijentisani da vidite značenje iza propisa. Ova dubina tumačenja vas napaja i omogućava ogromnu fleksibilnost primene.

Zmije se uvek ponose svojom sposobnošću da se angažuju, a da ih u potpunosti ne vide ili da se neprimetno i suptilno provlače kroz nestalne plime ljudskog društva. Ove godine možete se sakriti na vidiku. S obzirom da je Bivo pokretač ove godine, vi ste jedan od pouzdanih navigatora. Stoga, najbolje je da duboko razmislite i obratite pažnju na svoje prioritete u ovoj godini. Sledite dugovečnost.

Sa metalom kao moćnim modifikatorom Bivola ove godine, mogli biste doći u iskušenje da se preforsirate. Sinteza ima svoje prednosti, ali jednostavnost ima dublji uticaj na vas. Kada dozvolite sebi da ove godine usporite i krećete se svesno i smišljeno, očigledni izbori koje uvidite biće ujedno i najbolji za vas.

Ljubav:

Zmije uglavnom nisu one koje će prve pojuriti za partnerstvom. Međutim, u ovoj godini metalnog Bivola, prihvatanje partnerstva može biti povoljan način da izrazite svoje prioritete i pokažete svoju zrelost. Jedan od razloga zbog kojih uglavnom niste toliko radi da uskočite u obavezu je zato što ste itekako svesni da to uvek rizikuje karmičku zamršenost. Dakle, metalna godina Bivola vas poziva da svoje ljubavne interese utemeljite u podržavajućem okviru zajedničke svrhe.

Možda ste primetili da vam je metalna godina Pacova pružila bolji osećaj po pitanju toga šta vam je važno u partnerstvu i šta očigledno tražite. U godini metalnog Bivola, možete ove prioritete spojiti u set kvalifikacija za potencijalne partnere. Ono zbog čega će bilo koja veza trajati je zajednički pogled na svet i poštovanje ličnih granica. Ove godine imate priliku da stvorite i jedno i drugo. Vaša lista poželjnih osobina partnera možda će se nekome činiti nemilosrdnom, ali, ukoliko ove godine uopšte budete zainteresovani ljubav, nećete želeti da gubite bilo čije vreme. Dakle, ponašajte se u skladu sa time i imajte strpljenja. Bivo se ne kreće brzo.

Budite spremni za udvaranje i uživajte u svakom koraku. Ove godine, partner u znaku Zeca bi bio primamljiv izbor - jer su Zečevi ove godine ranjivi,a vi ćete im se činiti veći od života.

Za one Zmije koje su se već obavezale nekome - ukoliko je vaša veza preživela kritike metalne godine Pacova, vaše partnerstvo će imati samo još jači temelj ove godine. Obeležite ove promene prenošenjem vaše veze na viši nivo ili obnavljanjem zaveta.

Porodica i prijatelji:

Zmije se gotovo nikada ne oslanjaju na svoj društveni život, kao na meru svog identiteta. Poprilično ste osetljivi na zamke “mentaliteta većine” i stoga ste skloni pažljivom odabiru svojih saputnika. Socijalna orijentacija u poslednjih nekoliko godina verovatno je proizvela niz neugodnih trenutaka za vas, kao i dobrodošlih perioda izolacije.

Dakle, iako vam metalna godina Bivola daje spremnost da se više otkrijete, bilo bi podjednako prikladno da uopšte ne promenite ništa. Uživajte u povećanom osećanju unutrašnjeg samopouzdanja i verujte svojim instinktima! Čak i više od Zmajeva, ove godine će vaši uvidi i percepcija biti veoma cenjeni. Vaše jedinstveno razumevanje daje vam šarm i čini vas fascinantnim izvorom autoriteta za druge, čak i na neformalnom nivou. Iako bi ovo moglo da podstakne vaš profesionalni život, verovatno ćete morati da regulišete činjenicu da ste previše pristupačna ličnost. Postavite jasne granice i razjasnite svoje veštine.

Iako ćete se ove godine učiniti socijalno dostupnijima, održavanje vaše privatnosti i puteva za socijalno bekstvo uvek su presudni. U nekom trenutku bi vam koristilo da svoj krug prijatelja smanjite i ispunite ga jedinstvenim pojedincima, koji poseduju veštine koje poštujete. Odgovor nije količina, već kvalitet. Dakle, pod pretpostavkom da ste uopšte zainteresovani, neka vaš društveni uspon ove godine dolazi polako.

Rani letnji meseci, posebno četvrti mesec, verovatno će da budu lično duboki za vas. Neka vas mir i tišina informišu. S kime možete podeliti tišinu?

Karijera:

Metaln Bivo demonstrira svoju životnu svrhu kroz vanvremenske i trajne stubove posla i porodice. Dakle, iako ste skloni tome da ste najmanje vezani za priznanje, ove godine ćete možda smatrati da se vaše profesionalno “ja” vrednuje na način koji niste osetili u skorije vreme.

Da biste efikasno nosili autoritet, ova godine dolazi sa velikim pritiskom i možda će vaše značajne nematerijalne osobine dovesti do toga da se istaknete i pružiti vam priliku da vodite. Moraćete da odlučite da li je to prava stvar za vas. Snažna očekivanja doći će zajedno sa time, tako da bi bilo najbolje izvagati prednosti i mane velike odgovornosti, pre nego što se na nju obavežete. Koji god put odabrali, biće posebno važno da budete pažljivi u svom radu.

Zmije su sklone tome da budu lako ometene, posebno što se tiče rokova, ali neće biti mnogo grešaka u godini metalnog Bivola. Ukoliko tražite promenu, biće vam drago da znate da ste jedini znak koji će imati fleksibilnosti ove godine. Međutim, ne očekujte mnogo. Sve u svemu, najbolje je da se detaljno upoznate sa stvarima koje vam odgovaraju u vašem polju rada i pokušate da utvrdite korist.

Ako uživate u onome što radite, verovatno je zato što vam to daje određeni stepen slobode. Ove godine budite tiho neprocenjivi i trajno osigurajte one pogodnosti koje priželjkujete. U zavisnosti od vaše pripreme, sedmi i osmi mesec mogu da pruže sjajnu priliku ili donesu ozbiljnu nesigurnost.

Novac:

Metalni Bivo je izuzetno konvencionalan, tako da će tradicionalni ekonomski okviri biti poboljšani ove godine. Kretanje ovim strukturama neće vam ponuditi velika iznenađenja. Ispuniti vaše potrebe neće biti teško. Dakle, slobodno instinktivno pristupite stabilnosti ove godine i koristite je da služi vašoj viziji.

Štednja je seksi, a ulaganje podjednako primamljivo. Posadite seme i pratite uputstva koja odražavaju vaše dugoročne prioritete. Dobro je biti obazriv prema potrošnji novca, kako biste povećali šanse za svoju finansijsku slobodu. Naravno, pošteno je reći da povremeno volite da živite u trenutku i budete malo slobodniji sa svojom kreditnom karticom. Najbolje je da postaviti ograničenja na to ponašanje, jer ga možete skupo platiti.

Stabilnost metalnog Bivola ne znači da neće doći do suđenja, a neuspeh bi mogao biti nezgodan. Neka vam vaš novčani fond za crne dane bude pri ruci, za svaki slučaj. Dakle, iako su samo neke Zmije mogle probuditi svoj magičan dodir ove godine, svi ćete sigurno pronaći korisnije značenje vrednosti, izvan iskustva materijalne dobiti.

Metalni Bivi ističe same ljude i njihovu zajednicu, kao najvažniji resurs za investiranje. Podrška lokalnim tržištima je vrsta očiglednog aktivizma koji može da vas privuče. Korišćenje novca za odražavanje vaših vrednosti ima veliki uticaj na kvalitet vašeg okruženja. Iako vam je možda stalo ili ne mora biti stalo do ličnog kredibiliteta koji to gradi za vas, sigurno možete poštovati opipljivi napredak koji živahna trgovina u zajednici svima donosi.