Zmija - Godišnji Kineski horoskop

Zmija

2018

2017. uopšteno

Zmije su prirodni prijatelji sa onima koji su rođeni u znaku Petla, tako da je ova godina istinski poklon za vas. Snovi koje imate su vam na dohvat ruke, a vrata oko vas će se otvarati bez mnogo truda.

Najveći problem koji ćete imati ove godine biće razdvajanje onoga što želite da postignete i onoga što realno možete. Vaša prirodna strast biće od koristi kada se budete testirali. Dobro je što ne volite neuspeh!

Prijateljstvo sa Bivolom i Petlom donosi vam još više energije sa kojom ćete moći da date sve od sebe u postizanju onoga što želite.

Ljubav:

Iako je vaš znak prirodno privlačan i magnetičan, takođe možete biti stidljivi i zabrinuti za reakcije drugih.

Tokom Godine Petla, a naročito oko pomračenja Sunca 21. avgusta, počećete da se otarašavate tog straha i dopustićete sebi da zasijate u najboljem svetlu.

Ko bi rekao da ste toliko poželjni ispod svega toga? Pa, otprilike svi oko vas! Nemojte se iznenaditi ukoliko se susretnete sa problemom nedoumice u vezi toga sa kime da se zabavljate, ili sa time kako da učinite već postojeću vezu još boljom.

Porodica i prijatelji:

Verovatno ste poznati kao načitana i inteligentna osoba u vašim društvenim krugovima. Ove godine, podelićete svoju mudrost na drugačiji način.

Možda ćete shvatiti da volontiranje ili mentorstvo može postati vredan izvor iskustva koji će takođe pomoći onima koji su manje srećni.

Iako ponekada sami možete rešavati sve probleme, pokušajte da ne preterate sa izbacivanjem prijatelja iz svojih svakodnevnih aktivnosti.

Posao:

Ljudi rođeni u znaku Zmije su jedni od najsrećnijih kada je u pitanju posao i novac. Prirodno se uzdižete u svakom okruženju, zarađujući novac koji reflektuje vaše veštine.

Ove godine, vreme je da iskoristite imidž koji ste sve ove godine gradili na poslu. Ukoliko vam se sviđa neka pozicija, ugrabite je! Ukoliko želite povišicu, obratite se nadređenom i pokažite mu za šta ste sve sposobni!

Vaša prirodna tendencija da preterujete u radu sada postaje korisna, pošto se ne isplati da ne pokupite zasluge za svoja postignuća.

Novac:

Mnoge Zmije nauče da zavise od samo od sebe, pa s’toga imaju odlične veštine u rukovanju sa finansijama. Vaš znak sa sobom nosi veliku odlučnost da ostvari bilo koji cilj koji je sebi postavio.

Ove godine, snaga Petla će vam pomoći da ostvarite svoje finansijske snove. Ukoliko želite da budete slobodni od duga, najbolje bi bilo da napravite konkretne planove.

Pomračenje Meseca 10. februara pomaže vam da se držite svakog plana koji napravite i da isečete kreditne kartice koje vam više ne trebaju. Dodatni prihodi su specijalnost Zmija.