Tigar - Godišnji Kineski horoskop

Tigar

2019

2018. uopšteno

Za vreme Godine Zemljanog Psa, Tigrovi će imati osećaj kao da je život poput usporenog snimka. Više volite kada su stvari veće, brže i uzbudljivije.

Međutim, ova godina biće ispunjena srećom i pozitivnom energijom. Naučićete da se opustite i otvorite novim ljudima. Naučićete i kako da prepustite vođstvo drugima, čak iako znate da ste rođeni da vodite.

Energija Psa će vas naučiti kako da se opustite, zauzdate temperament i uživate u životu. Prijatelji, porodica i prijatelji će postati vaša najveća briga i sreća ove godine.

Ljubav:

Tigrovi imaju toliko prirodnog šarma da im nikada nije bilo teško da pronađu partnera ukoliko ga već nemaju, ili da prodube svoju već postojeću ljubavnu vezu.

Ova godina možda neće biti toliko naporna što se ljubavi tiče, a vaše simpatije će biti prijatne, odane i nežne. Pošto je odanost mnogim Tigrovima veoma važna, Godina Zemljanog Psa je pravi trenutak da mnogi od njih pronađu pravog partnera na koga će uvek moći da se oslone.

Veza koju budete stvorili biće neraskidiva ove godine, naročito oko pomračenja Sunca 11. avgusta.

Porodica i prijatelji:

Obično uživate u glasnim, velikim okupljanjima i žurkama, ali ove godine eksperimentisaćete sa tihim noćnim zabavama, izlascima na večere i odlascima u bioskop.

Povezivanje sa starim prijateljima pružiće vam osećaj sreće i pomoći će vam da se oslobodite stresa koji se nakupljao neko vreme.

Pomračenje Meseca 27. jula u prvi plan stavlja nove odnose i veze sa novim ljudima. Bilo da su u pitanju kolege sa posla ili novi prijatelji, vaša urođena pažnja će vam pomoći da sa svima izgradite dobar i fer odnos.

Posao:

Iako je vaš znak rođeni vođa, ove godine ćete mnogo više biti nastrojeni kao timski igrač. Shvatićete da je ponekada mnogo bolje vratiti se kući bez previše stresa!

Nakon što ste svima podelili uloge koje najbolje i najefikasnije mogu izvršiti, shvatićete da posedujete upravljačke sposobnosti za koje niste ni znali.

Ukoliko ste preduzetnik, pravo vreme da započnete nove i uzbudljive projekte biće 12. jul, kada se bude odigralo pomračenje Sunca. Ukoliko budete tražili ono što želite, imaćete priliku da drastično povećate priliv novca u svoj budžet.

Novac:

Pored toga što je Tigar veoma odlučan, kada je u pitanju novac, često ume da se pogubi.

Dobra stvar sa Godinom Zemljanog Psa je spor i postepen razvoj događaja koji vam omogućava da planirate unapred. Iskoristite ovo vreme da se pozabavite sa svim birokratskim i finansijskim problemima. Osetićete ponos i sreću dok budete planirali svoju budućnost.

Štaviše, toliko ćete biti zadovoljni sa finansijskim stanjem da ćete odlučiti da se nagradite sa luksuznim poklonom na kraju leta. Zaslužili ste ga!