Svinja - Godišnji Kineski horoskop

Svinja

2019

Godina Svinje - uopšteno

Simbolično, Svinja je poslednja životinja kineskog Zodijaka. Ova godina je posebna zbog toga što predstavlja kraj dvanaestogodišnjeg ciklusa. Ovo je trenutak da završite, zatvorite ili razrešite sve što niste u proteklih desetak godina.

Godina Svinje je period kada treba da se fokusirate na rad na sebi, na lično sazrevanje i rast posle koga ćete izaći kao jača i bolja osoba.

Kako ćete postići sve ono što želite? Novembar je vaš mesec, ali ne možete čekati do tada. Započnite sa traznitom Urana kroz znak Bika 6. marta. Vaša borba je lična. Kada se spontani Uran bude susreo sa slobodarskim Bikom, dobićete svu motivaciju koja vam je potrebna. Jedina energija koja je kompatibilna sa energijom Svinje ove godine biće energija Zeca.

Ljubav:

Korenovi drže biljke i drveće zajedno, ali takođe i skladište dodatnu energiju u dubini zemlje. Ono što vidite na površini je tek početak. Korenovi su odlična podrška koja će pomoći vama i vašem partneru da živite svoje živote jedno za drugo. Što vaša veza bude bila jača, to ćete više poverenja imati u druge.

Ovo će biti vaša godina, ali neće biti toliko uspešna koliko i druge. Ove godine vas čeka buđenje. Imaćete priliku da se odmaknete jedan korak u nazad i dobro sagledate situaciju u kojoj se nalazite. Pomračenje Sunca 2. jula označiće sazrevanje i produbljivanje vaše ljubavne veze. Nema ničega poput pomračenja koje će vam pomoći da okrenete novi list i da ozbiljno porazgovarate o svemu što vas muči.

Problem nastaje zbog toga što ćete u ovoj godini imati poteškoća u komunikaciji. Čak i ukoliko budete pokušali da se posvetite ovom problemu, vaš partner možda neće biti dovoljno usklađen sa vašim trudom. Tišina neće poslati nikakvu poruku. Moraćete da saslušate i pokažete, a ne da govorite.

Ukoliko ste u potrazi za partnerom, prvo se morate otarasiti problema iz prošlosti. Zaboravite na sećanja i razmišljanja koja vas sputavaju i sprečavaju u pronalaženju ljubavi koju zaslužujete. Imajte na umu da neke veze nikada ne mogu biti ponovljene, a neke nikada i ne bi trebalo da dožive reprizu. Ove godine, što manja bude bila grupa, to ćete više šansi imati da pronađete onoga koga tražite. Nemojte žuriti!

Porodica i prijatelji:

Društvena priroda ove godine naglašava magične trenutke kojih će svi želeti da se prisećaju. Takođe, primetićete da se stvari menjaju, a ako na sve buete gledali sa optimizmom, promene će izgledati mnogo pozitivnije.

Bićete u svom elementu kada je u pitanju intuitivno razmišljanje o situaciji u kojoj ste se našli, kao i o tome kako da učinite da vam ona ide u korist.

Svinje će želeti da se druže sa manjim i tišim grupama prijatelja i članova porodice. Međutim, sve je podložno promenama- doći će do diskusije o novim temama, kao i do promene društvene dinamike. Ipak se mnogo toga desilo u proteklih desetak godina, a ove promene predstavljaju odraz svih tih dešavanja.

Ukoliko razmišljate o stvaranju jačih veza na poslu, nemojte oklevati da učinite i ovo delom svog društvenog života. Ove veze mogu biti ključan deo vaše budućnosti, kada će vaši postupci biti karmički i nositi veliku težinu.

Vaš društveni život takođe može uključivati opuštajuće hobije u društvu drugih. Šta mislite o istraživanju novih interesovanja? Postoje kursevi na kojima možete raditi na novim hobijima. Budite avanturisti i uživajte! Takođe, možete se ponovo posvetiti starom interesovanju. Ukoliko ne želite da izlazite, postoje razni forumi na internetu koji su posvećeni vašim interesovanjima. Iako nije uživo, ipak je korisno!

Novi Mesec u znaku Škorpije 27. oktobra označiće početak transformacionog perioda pre kraja godine. Ovo je važan dan za nove početke, ili bar za razmišljanje o njima, pošto se polako približava jesen- vaš najpovoljniji period!

Karijera:

Simbolično, Svinja označava uspešan posao. Da li ste spremni? Planiranje vam nije strano, a ove godine, biće ključno za vaš napredak.

Šta vam ide od ruke? Ove godine, bićete sami sebi najveća inspiracija, ali ukoliko budete zatražili pomoć, dobićete je. Niste sami. Na primer, drugi koji će imati odličnu godinu su Koze, Tigrovi, Zečevi, Zmajevi i Konji. Oni će vam pomoći da preokrenete stvari u svoju korist.

Mars i Saturn će 14. marta biti pod uglom od 120 stepeni, a Mars će naredne nedelje formirati ugao od 120 stepeni i sa Plutonom. Imaćete snagu da pomerate planine sa svojim kolegom 22. marta. Par vaših poduhvata može potpuno iznenaditi vaše rivale. Ispravite svoju putanju da bi ste došli do uspeha.

Što se poteškoća tiče, ne smete sebi dozvoliti da se previše opustite i usporite. Tako ćete početi da zaostajete. Nemojte polagati previše vere u druge- potrudite se da uradite sami sve od čega zavisite i što može uticati na vas.

Novac:

Pošto je ovo godina Svinje, nemojte biti iznenađeni ukoliko budete primetili da dolazi do novog početka u vašim finansijama. Promene u proteklih par godina su vas možda ostavile sa manje novca ili sporijim rastom nego što ste planirali. Vi ste ozbiljan i predan radnik, ali to nije uvek prevedeno u novac.

Ove godine, ideja je da zarađujete pametnije, a ne upornije. Vi ste kreativni i dovitljivi. Ovo je odličan period da istražite nove načine na koje možete iskoristiti svoje sposobnosti da steknete više novca. Niste sigurni u svoje veštine? Ovo je oblast u kojoj vam vaši prijatelji mogu pomoći.

Finansijski, trik je u tome da živite prosto, što se pozitivno čak i ukoliko nemate preku potrebu za štednjom. Može doći do neočekivane finansijske situacije u maju, mesecu Zmije. Ovaj reptil može zavezati vaše finansije u čvor ukoliko ne budete reagovali na vreme. Dobar potez bio bi da odvojite određenu sumu koju bi ste koristili u kriznoj situaciji, ukoliko iscrpite sva ostala sredstva.