Petao - Godišnji Kineski horoskop

Petao

2019

2018. uopšteno

Znak Petla je specifičan po tome što ne podnosi nezadovoljstvo. Međutim, za vreme ovogodišnjeg aspekta, shvatićete da se ne radi samo o vama i biće vam potrebno neko vreme da se prilagodite.

Pored toga što ćete imati sreće sa novcem i što ćete pronaći primenu za svoje veštine, bićete primorani da sarađujete sa osobama koje vam se uopšte ne sviđaju.

Ipak, biti timski igrač znači sarađivati sa svakim članom vašeg tima. Ukoliko date sve od sebe, uspećete da zadivite svoje nadređene i privučete bolje projekte u budućnosti. Pokažite koliko vredite i u ljubavi, tako što ćete svom partneru dati do znanja koliko ste radili na vašoj vezi. Oni koji se raduju novoj ljubavnoj avanturi moraće da sačekaju kraj leta.

Ljubav:

Energija petla ne slaže se uvek sa Psom, pa ćete primetiti mnoštvo uspona i padova tokom naredne godine.

Oni koji su u potrazi za novim partnerom naći će da su letnji meseci odlični za odlaske na žurke i okupljanja.

Oni koji su u vezi biće spremni da naprave nove životne korake. Ukoliko se useljavate u novi dom zajedno sa svojim partnerom, sačekajte pomračenje Sunca 12. jula, kada će vam prijatelji i porodica pomoći da proslavite vašu ljubav. Zajednički život će biti najbolja stvar koja će vam se dogoditi ove godine, a odanost i međusobna predanost će biti kao nikada do sada.

Porodica i prijatelji:

Petlovi teže da budu što jasniji i direktniji, što se nekima sviđa, a nekima ne. Srećom, tokom godina ste okupili svoje istomišljenike oko sebe, pa nećete morati da se brinete kako ćete biti shvaćeni.

Za vreme aspekta Zemljanog Psa, vaš društveni život će se usporiti, a količina će biti zamenjena kvalitetom. Izlasci sa ljudima koji vam najviše znače će postati češći, naročito oko pomračenja Sunca 11. avgusta. Bilo da održavate skupove u svojoj kući ili prisustvujete njima, bićete sastavni deo zabavnog i srećnog društvenog života ove godine.

Posao:

Vaša ambicija se dosta isplatila tokom prethodne godine, kada su vaši novi ciljevi i snovi počeli da rađaju plodove vašeg rada.

Međutim, ove godine, bićete malo povučeniji i provodićete više vremena praveći planove za to kako ćete doći do one pozicije na kojoj želite da budete.

Veliki uspeh je moguć rano tokom jeseni, pošto je situacija na vašem radnom mestu idealna. Krajem godine, velike su šanse da vam bude odobrena povišica ukoliko je budete zatražili, što će dodatno popločati put vaše finansijske stabilnosti. Sada ste pokrili svaku bazu.

Novac:

Iako ova godina nosi par izazova, zbog vašeg lošeg odnosa sa energijom Zemljanog Psa, bićete podstaknutiji da unesete više novca u svoj svakodnevni život.

Na kraju krajeva, ko još želi da bude zabrinut? Dobro istražite ono u šta želite da investirate. Vaš novac je ipak vredan dodanog zalaganja.

Ono što ćete postići ove godine prevazići će sva vaša očekivanja. Potrudite da sačuvate malo novca sa strane, jer ćete tokom proleća imati otežanu finansijsku situaciju, pa je mnogo bolje imati rezervu na koju se možete osloniti.