Petao - Godišnji Kineski horoskop

Petao

2021

Godina Bivola - uopšteno

Vaš analitički stil favorizuje se ove godine, ali verovatno ćete morati da se krećete kroz svoje mentalne blokade, kako biste to u potpunosti iskoristili. Godina metalnog Bivola pruža dve stvari koje vama zaista idu u prilog. Prva je skup jasno definisanih granica. Vaš intelekt je poput Qi refleksa. Kada vam se pruži odgovarajući kontekst za rad, vaše veštine analitičkog razlaganja stvari mogu biti neprocenjive.

Međutim, prepuštena sama sebi, kompulzivna prekomerna analiza za vas brzo postaje izazov. Ali, ne ove godine. Metalni Bivo dolazi sa jasnom listom obaveza i to nisu nevažne teme. Ovo nas dovodi do druge stvari koja vam ide u korist. Pitanja poput pravde i socijalne harmonije, imaju mnogo složenih slojeva. Sa metalom koji je modifikator Bivola ove godine, postojaće apetit za korišćenjem komplesknih rešenja, koja će zadovoljiti ove velike potrebe. Ovaj Bivo je ambiciozan i računa na puno pomoći od strane vrlo pametnih ljudi, kako bi pravilno obavili posao. Očekujte da budete pozvani za taj sto.

Ove godine, bićete dobar savetnik. Jedina nevolja leži u tome što Bivolovo vrednovanjeretrospekcije može da vas zarobi u emotivnom vrtlogu vaše opsesivne samoanalize. Prevrtanje starih priča u glavi nije vam prijatno.

Ukoliko uspete da prođete kroz treći i četvrti mesec sa nekoliko jasnih principa koje ćete pratiti, leto i jesen mogu proći izuzetno dobro. Razjasnite svoje prioritete.

Ljubav:

Što se tiče partnerstva, metalni Bivo pruža neke prednosti za vas. Ono što nekoga čini atraktivnim u godini Bivola, ima veze sa time kako dobro se uklapaju svi praktični delovi slagalice. Ista perspektiva u vidu ciljeva i pogleda na svet i međusobno podržavanje je ono što ljude okuplja. Dakle, vaš stav o vezama je u modi ove godine, a vaše samopouzdanje će se povećati - pružajući vam konkurentnu prednost u privlačnosti.

Znajte koliko vredite i ponosno to pokažite. Poput pauna koji se šepuri svojim šarama, imate dozvolu da obelodanite svoju vrednost bez ustručavanja, a samim time, veće su vam šanse za privlačenje onakvog partnerstva kakvog zaista tražite. Izgubićete 100% stvari koje ne tražite.

Dakle, pitajte šta god vas zanima, ali takođe zauzvrat očekujte da budete ispitnai. Udvaranje ove godine može delovati kao zajednički ispit. Idite polako, da se ne biste sapleli o svoj ponos. Možete dopustiti da vam detalji budu važni, ali ne propustite čitavu šumu, zbog jednog drveta. Sklapajte poznanstva na proleće i vratite se da istražujete to dalje, tokom leta.

Mnoga od ovih razmišljanja mogu se odnositi na vas, bez obzira da li ste slobodni ili u vezi. Međutim, ako je vaše partnerstvo preživelo kritiku metalne godine Pacova, verovatno sada imate sveobuhvatniji spisak snaga i slabosti vaše veze. Ovo je izvrsna godina za vas i vašeg partnera da popravite vaš odnos i ojačate. Ukoliko budete mogli da budete temeljni, vaši sporazumi pružiće vam presudno emotivno sklonište za naredne dve godine u znaku Tigra i Zeca.

Porodica i prijatelji:

Konkurentski i nemilosrdno kritični ton 2020. godine, mogao vas je vrlo uznemiriti. Prirodno, niste tip osobe kojom se lako može poigravati, ali čak i vi imate granice po pitanju toga koliko kritike i rasprave ste spremni da podnesete. Nadamo se da ste na to odgovorili uređivanjem sfera vašeg društvenog života.

U godini metalnog Bivola znaćete kada ste udarili o zid. Moguće je da ćete možda morati i dalje da preuređujete svoj krug prijatelja. U kineskoj tradiciji, zimska sezona je vreme u kojem dozvoljavamo da se većina odnosa preseče ili budu blizu tačke pucanja. To je da bismo ih na proleće mogli svesno obnoviti. Zato, dobro razmislite ovog proleća s kime želite da provedete ovu važnu godinu. Aktivira se vaš sopstveni osećaj svrhe. Najbolje je podeliti to sa onima koji imaju zajedničku viziju kao i vi.

Metalni Pacov vas je učinio selektivnijima po pitanju vaših društvenih ulaganja. Metalni Bivo bi trebao da vas učini konzervativnijima, čak ekskluzivnijima, po pitanju toga sa kime i kako se povezujete. Dakle, prihvatite potrebu metalnog Bivola za hijerarhijom i odredite svoje prioritete. Čineći to, verovatno ćete osetiti kako se povećava potreba za vašim prisustvom.

Ne obećavajte više nego što možete da pružite. Napravite svoj malo, privatni svet, za sebe i svoje ključne odnose u trećem i četvrtom mesecu. Internalizujte one lične principe i vrednosti koji vas hrane, bez pardona. Kada budete cirkulisati slobodnije krajem leta, mnogo je veća verovatnoća da ćete ove iste vrednosti videti u onima oko vas. Ovo će vam pomoći da podnesete haotičniji period.

Karijera:

Kao prirodni savetnik u vrlo haotičnoj i zauzetoj godini, posao bi trebao biti vaš glavni prioritet. Pitanje je, da li možete li efikasno raditi u pozadini? Metalni Bivo je snažan i postojan, te vam pruža veću sposobnost fokusiranja i izdržljivost za postizanje vaših ciljeva. Ipak, iako lični uspeh može biti faktor u donošenju odluka ove godine, ne bi trebao biti primaran. Vaša posvećenost višem cilju izuzetno se poklapa sa pogledom na svet metalnog Bivola.

Bivoli su prirodno nesebični prema stvarima kojima su se odabrano posvetili. Dakle, ukoliko vam je lično obogaćivanje glavni prioritet, očekujte vrlo spor napredak, pa čak i neki odmak. Pored toga, biće važno imati na umu da, koliko god imali uticaja ove godine, možda nećete direktno odlučivati vi. Vaš talenat i stručnost su u službi vlasti. Iako ste možda uloženi u svoju perspektivu, vaše dragocene smernice možda nisu jedini faktor koji igra ulogu, kada su u pitanju odluke na radnom mestu. Dakle, poštujte lanac komandovanja i hijerarhijske protokole.

Pridržavajte se pravila koja vrlo dobro znate i ne težite tome da budete izuzetak. Čineći to, bolje je da se zaštitite od potencijalnih rizika koji se mogu pojaviti u mesecima rane jeseni. Nestabilnost sedmog i osmog meseca može dovesti do dodatnih izazova u dinamici moći. Neojte prekoračiti sopstveni autoritet i pronaćićete svoj put kroz ove tektonske promene. Iako ćete možda videti priliku za preokret, bez iznenadnih promena, molim vas.

Novac:

Petlovi ove godine sigurno mogu demonstrirati vrlo dobru sposobnost upravljanja finansijama. Ovo se može prikazati u zdravim ulaganjima koja obogaćuju profit, ali bi se moglo pokazati i kao sposobnost da se uskladite sa štednjom metalnog Bivola i učini mnogo toga, sa manje sredstava. Ovo je očigledno povoljna godina za izgradnju vaših resursa, u znak podrške vašoj materijalnoj dugovečnosti. Nemojte se iznenaditi ako vam u tome pomogne porodica.

Metalni Bivo se tiče toga mnogo više od bogatstva - on takođe služi osećaju nasleđa. Pitanja nasleđa ili porodičnog nasledstva mogu signalizirati vaše mesto na određenom imanju. Dakle, umesto da samo poimate bogatstvo kao skup apstraktnih merenja u digitalnoj atmosferi, metalni Bivo je ovde da vas podseti koliko je bogatstva zamotano u trajna, opipljiva dobra prošlosti i sadašnjosti. Najbolje je da manje razmišljate o kripto valuti, a više o tome šta biste predali sopstvenoj deci ili unucima.

Postoji prilika da nastavite sa izgradnjom trajnog nasleđa, što bi moglo da vam pomogne da unapredite svoj osećaj svrhe. Ovo može biti jednostavno poput jednogodišnjeg cilja uštede ili složeno, poput stvaranje dobrotvorne fondacije. Iako bi stepen vašeg dostignuća mogao da dozvoli dodatnu korist u vidu vašeg ponosa, ono što je važno je osećaj dugoročne posvećenosti. Izbegavajte nestabilnosti i razmišljajte o stabilnosti vaše porodice. Na proleće, napravite čvrst plan i budite mu dosledni. Vaše odluke biće testrane, posebno tokom sedmog i osmog meseca.